Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi občutki - božanje v trebuščku 12.3.2007 10:32:19
|
|
|
|
kapica
|
Dete je sedaj se tako majhno, da mores imeti sreco, da brcne v tisti del, da bi kaj cutla. Sploh pa ga cutis ze zelo hitro, tako da je normalno, ce je malo pavze vmes .
|
|
RE: Prvi občutki - božanje v trebuščku 12.3.2007 12:07:04
|
|
|
|
janapan
|
Jaz sem ,,mehurčke ,,prvič začutila v 18 tednu in potem kakšne dva tedna nisem čutila nič, potem pa se z rastjo otoka veča tudi intenzivnost gibov. Da sem lahko rekla da jih čutim vsak dan je bilo šele po 23 em tednu.
|
|
|
|
RE: Prvi občutki - božanje v trebuščku 12.3.2007 16:34:43
|
|
|
|
Cappy96
|
Jst sem jih prvič začutla okrog 20 tedna. Mi je pa G rekel, da je tisti dan, ko si ful v lavfu, gibov lahko manj, saj je maternica naravna zibka in otročka pomirja. Boš vidla, da v prihajajočih tednih ne bo skrbi glede števila gibov
|
|
|
|
RE: Prvi občutki - božanje v trebuščku 13.3.2007 13:06:37
|
|
|
|
Mateja82
|
Tud jaz sem začutila mehurčke v 16 tednu potem pa dva tedna ni bilo nič v 18 tednu pa so se pojavile prve brcike, tako da pomoje nimaš kaj skrbet.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......