Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 8:13:19
|
|
|
|
ery
|
..Groza, zakja se ne morem odločiti katere naj kupim. Sem jih včeraj gledala v Bati. Pa ne vem so imeli ene črne za 50% znižane, spredaj okrogli, luštni, niso zaprti-odpri kot balerinke,vendar pa imajo tako peto, ki je raven podplat in potem tako narejeno, da je "višja peta", ne znam opisat... Drugi so pa špičaki, ki se okrog gležnjev zavežejo, ampak nimajo ozke visoke pete, ampak širšo , pa ne vem če to dobro zgleda. Obojih ne bom... Sem pa že razmišljala, da bi šla še v BTC gledat v eno trgovino, ki so bili tudi dobri špičaki, ampak z ozko peto. Ojoj, sem zakomplicirala... kakšen nasvet?
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 8:42:48
|
|
|
|
Dejča
|
Dandanes je moderno vse, da le znaš nositi. Meni so všeč tako okrogli kot špičaki - nosim oboje. Presodi, katera peta ti bolj odgovarja (tudi širše so letos moderne, za hojo pa tudi dosti bolj prijazne).
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 8:58:43
|
|
|
|
Blejka26
|
kupi tiste v katerih se dobro počutiš
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 11:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Uni prvi imajo najbrž polno peto, a ne? Jaz bi vzela okrogle, ampak to je pač čisto stvar okusa. Je pa res, da mi špičaki grdo izgledajo le na meni, na drugih so mi zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 11:43:02
|
|
|
|
petja
|
Okrogli . Mi je to bolj kjut, pa bolj moderno. Meni so špičaki out . Edino kakšni res lepi, elegantni salonarji (take pa zadnje čase zelo težko najdeš).
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 11:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa res, da mi špičaki grdo izgledajo le na meni, na drugih so mi zelo všeč. Tud jaz imam ta problem . Pa ne samo s čevlji tudi kaj drugega mi je na drugih všeč na meni pa ne .
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 11:48:47
|
|
|
|
ery
|
ja ta ogrogli imajo polno peto. No sej bom jaz tudi kar okrogle vzela. , čeprav ne izgledajo tako seksi.
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 15:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Špičaki so že par let out Nekatere ženske so mi obupno smešne v njih...
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 15:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 15:58:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Okrogli s polno peto
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 16:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so všeč oni črni ta tretji na vrhu,samo potem sem večja od
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 7.3.2007 21:26:35
|
|
|
|
solatja
|
men pa ne okrogli in nikakor ne s polno peto... so mi všeč špičaki (sem se jih glih navadla, ko so šli iz mode ), okrogli so mi mim (se ne morm navadit) in še sama sreča, da mam zdej , da mi ni treba kupvat čevljev, ker bi znorela. peta pa tanka, nujno!!! kaki različni okusi...
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 0:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Špičaki so že par let out Nekatere ženske so mi obupno smešne v njih... Odvisno, kaj imaš oblečeno. Okrogli čeveljci so h kostimu (klasičnemu) prav smešni, ne glede na to ali gre za krilo ali za hlače. Čevlje vedno moraš prilagajati oblačilom in predvsem gledati, da s čevlji ne porušiš celotnega stila oblačenja, kar se tako rado dogaja. In še nekaj je pri špičakih: Vedeti jih moraš nositi in vedeti moraš, da na ženski, ki ima nogo 40 izgledajo dobesedno obupno. Špičaki so za ženske z malimi nožicami, ker blazno povečajo nogo.
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 7:11:29
|
|
|
|
Magi*
|
sept odvisno kak je čevelj, tudi kak lep zaokrožen gre na kostim... samo, to je vse relativno, kot pravi raho, celoten igled mora biti zaokrožen. npr za h kostimu bi jaz obula kake ne-ravno-špičake in ne-ravno-okrogle, 50s style čevlje z visoko peto. sam še kostim rabim pa seveda dober dan, da se ne ubijem.
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 8:03:34
|
|
|
|
ery
|
Ja tako kot pravi Raho. meni so špičaki še vedno fajn in mi zgledajo strašno seksi. No Raho ali ostale, npr.čevlji okrogli s polno peto-to se nosi bolj na kavbojke ali se motim? Špičaki so mi pa tudi za kavbojke, kostimčke, krila... naj katera pove, ki se bolj na to spozna...
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 9:34:48
|
|
|
|
Moyca_
|
nekak mi ne sedejo ti okrogli
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 11:49:35
|
|
|
|
muška
|
jaz bi se odločila za okrogle, le tista polna peta mi nekak ne gre v račun - mi namreč ni všeč, prav tako mi niso všeč špičaki. Imam sicer ene lepe, pa sem jih imela le 1x obute škoda cekinčkov
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 8.3.2007 17:35:51
|
|
|
|
dory
|
špiče sem dala gor 3x...prvič, zadnjič in nikol več....sem se skor ubila pa enmu dedcu takoj v naročje padla...briga me moda...jst nosim tist,v čemer se dobr počutim...
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 9.3.2007 10:12:11
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. briga me moda...jst nosim tist,v čemer se dobr počutim... Se podpišem in če bi se oblačila po modi, bi okrog hodila kot maškara. Ker ena moda je pa res za
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 11.3.2007 8:23:20
|
|
|
|
iva01
|
Men osebno kakšne balerinke nikakor ne spadajo zraven kostima, Jaz nosim vse modele čevljev in z različnimi dolžinami pet, mam od 8cm pa do ravnega podplata, kadar pa si kupujem čevlje vedno izberem, tiste ki mi najprej padejo v oko, zadnji nakup so bili čevlji z visoko peto in polnim podplatom pa bolj na špico ospredaj.
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 11.3.2007 10:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Špičaki so že par let out Nekatere ženske so mi obupno smešne v njih... Jst mam nogo 34, v najboljših primerih 35 - če je čudež po sredi in je majhno kopito pa clo 36 - in na tako nogo okrogli čeveljci in balerinke pri višini 156-158 je obup in grous od grousa ( ) raje nosim špičake, ker je vsaj noga videt normalna in ne nek deformiran skupek s katerim se premikam po zemlji. Res pa da sem večinoma v kostimih - klasičnih. Športne variante so tud kaka stvar podobna balerinkam in podobno - ampak to kar je zdej kao 'in' za moje noge ni. Žal. Pol pa je iskanje čevljev tak podvig, kukr je blo Kolumbovo odkrivanje Amerike... (a mi niso mogli narest standardne serijske opreme ko so me delali tam nekje okol 165 - 90-60-90 - 37 - 53, recimo )
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 11.3.2007 11:59:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Špičaki so že par let out Nekatere ženske so mi obupno smešne v njih... Jst mam nogo 34, v najboljših primerih 35 - če je čudež po sredi in je majhno kopito pa clo 36 - in na tako nogo okrogli čeveljci in balerinke pri višini 156-158 je obup in grous od grousa ( ) raje nosim špičake, ker je vsaj noga videt normalna in ne nek deformiran skupek s katerim se premikam po zemlji. Res pa da sem večinoma v kostimih - klasičnih. Športne variante so tud kaka stvar podobna balerinkam in podobno - ampak to kar je zdej kao 'in' za moje noge ni. Žal. Pol pa je iskanje čevljev tak podvig, kukr je blo Kolumbovo odkrivanje Amerike... (a mi niso mogli narest standardne serijske opreme ko so me delali tam nekje okol 165 - 90-60-90 - 37 - 53, recimo ) Potem se je pa men zdelo, da mam majhno nogo, ker imam 36/37 -> moj pravi, da imam čevlje, ki zgledajo kot obeski za ključe Za tebe bi verjetno rekel, da imaš barbie čevlje
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 11.3.2007 12:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tebe bi verjetno rekel, da imaš barbie čevlje Itak... veš kok je tamala vesela k ma isto številko noge k jest pa ma 12 let , pa se frajeriše in afna z mojimi špičaki in 8 cm petkami... (tamala je sestrična, ne moja mula)
|
|
|
|
RE: Čevlji špičaki ali okrogli.... 12.3.2007 8:20:05
|
|
|
|
ery
|
Oj...še enkrat jaz... Moram povedat, da sem gledala čevlje v Bati, pa so mi ful hudi, tako da sem kupila ene balerinke-nova kolekcija. kakšne se vam zdijo zgornji čevlji-3.v 1.vrsti, črni? Ker so mi na sliki ful luštni, pa bi te kupila namesto špičakov, pa še dragi niso? Ker špičaki so mi nori, ampak bi jih zelo malokrat obula, samo za ven-žurat ali kaj podobnega. če prav mislim, so pa ti ogrogli tudi za na kavbojke ali ne? Joj hvala vam, pa mal moram komplicirat, če ne ne bi bila jaz...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?