|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahko oče dobi skrbništvo?
4.3.2007 14:54:54   
Anonimen
Z bivšim sva v velikem sporu in  mi grozi da mi bo vzel otroka. Na CSD sva uredila (začasno, čaka naju še sodišče) stike na 14 dni...on ga ima na vsake 14 dni za vikend. Priimek ima otrok po njemu, poročena nisva bila. Midva z otrokom imava že od njegovega rojstva isti naslov-ne tistega, kjer smo prej živeli skupaj (pri očetu), ampak mojega-kjer sem prej živela (in tudi zdaj z otrokom). Nikol nisem bila prijavljena kot samohranilka...

Kaj lahko doseže? Ne pijem, ne drogiram se, imam streho nad glavo, službo...avto...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lahko oče dobi skrbništvo?
4.3.2007 14:56:54   
Anonimen
Upam, da nič. Vsaj ko berem zgodbe, podobne tvoji, po navadi pravijo, da ni treba nič skrbet. Upam,d a je res tako. Želim ti vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2007 14:58:16   
Strawberrie Cherrie
V Sloveniji se zelo zelo redko zgodi, da otroka dodelijo očetu. Kljub temu, da bi bilo včasih boljše - pa ne pravim to za tvoj primer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2007 15:04:42   
Anonimen
Kaj lahko doseže? Ne pijem, ne drogiram se, imam streho nad glavo, službo...avto...

Glede na napisano ne kaj dosti....tudi grožnje ne gredo v njegovo dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2007 15:04:48   
Anonimen
S tem moški velikokrat grozijo ženskam,saj mislijo,da jih bodo s tem držali v šahu.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2007 15:07:53   
hariba
V Sloveniji se zelo zelo redko zgodi, da otroka dodelijo očetu. Kljub temu, da bi bilo včasih boljše - pa ne pravim to za tvoj primer.

Ja res je tako kot pravi london pariz. Mora biti že zelo tehten razlog, še marsikdaj, ko je ga oće ne dobi. Lahko te pa še stem potolažim, da je to tipična grožnja očetov, tudi takih, ki jim je v resnici bore malo do otrok, le svojo bivšo hočejo na tak način ustrahovat in držat v pasti. Pride pa kdaj kakšen tak očka tudi na csd tožit.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2007 18:08:18   
Samoyedka
No, jaz sem bila dodeljena očetu in bom vsaj za to večno hvaležna CSD-ju, če že marsikaj drugega zaj....user posted image Vprašanje je, kaj bi bilo danes z mano, če bi me po logiki večine soc.delavk, da je mati le mati, pa čeprav je slamnata, dodelili moji mami...

Priimek, bivališče itd.nima nobene veze z dodelitvijo. Po starem zakonu so skrbništva urejali CSD-ji, zdaj to naredi sodišče, CDS poda le svoje mnenje.

Upam, da otrok ni priča tem hudim sporom user posted image - vem, da se v razpadlih zvezah pere veliko umazanega perila, da komunikacija največkrat ni možna, ampak lahko vama obema le položim na srce, da se probajta na miren in lep način (kolikor se to v danih razmerah da) pomenit- poskusita zamere in hudo kri, ki jo imata med seboj kot partnerja dati vsaj za malo na stran in se usedita kot starša, za dobro otroka. Meni je to vedno grozno brati, ker vem, kako to obračunavanje in grožnje izgledajo, najkrajšo pa v vsakem primeru potegne otrok.

Upam, da se bo vse dobro končalo user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2007 19:56:15   
KIKI****
Lako ti povem da poznam primer kjer sta fant in punca šla narazen, punca luta okrog, malega ji pazijo starši ali sestra, dela v gostilni, velikokrat se ga napije, čez vikende ponočuje, malega je mela kot višekuser posted image baba frdamanauser posted image
no in ji je poslal CSD na dom da si zadeve ogledajo (doma so v bloku 2 sobno stanovanje uporablja 8 ljudi 6 odraslih in otrok) oblačila ležijo povsoduser posted image user posted image  groza...

in ni dosegel nič-starši so jo branili češ da mora malo ven s prijatelji..

tak da mislim da naj se enkrat kresne po glavi zakaj je bil tak trot da te je zapustil samo z otrokom

Pa vse najlepše in vso srečo da dosežeš svoje.user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2007 20:41:07   
plenicka
Se strinjam s s tisto, ki je napisala, da grozijo tisti očetje, ki jim sploh ni toliko do otrok, ampak želijo samo še bolj prizadeti bivšo partnerko. Vem, da te to spravi iz tira, ker se je meni isto dogajalo in ker na sodišču še nimam urejeno, se konec koncev lahko še njegove grožnje ponovijo...poskusi ga ne jemati resno, saj če imaš urejeno vse, kar je v korist otroka, potem se nikar ne boj!

POGUMNO NAPREJ!!!! 

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2007 23:02:17   
taja27
poznam primer, kjer je mati pustila partnerja in sina (9 mesecev) in je šla z drugim. pa so bile socialne delavke na njeni strani, ker je mama le mama. SD so govorile, sej ko bo imela urejeno življenje, ga bo vzela k sebi. zdaj je fant star 6 let in ga mama še vedno ni vzela k sebi. ima pa že dva druga otroka. še dobro, da ima očeta, ki ga ljubi in babico in dedka, ki pomagata očetu skrbeti zanj.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2007 10:13:44   
puka
Tudi meni je tako grozil, pol pa zmeraj manj in je že čisto nehal. Oni dobro vejo kakšne skrbi in koliko dela je z otroci,malokakšen je to vse sposoben peljati verjemii. To grozijo zato ker vejo da te prav s tem lahko zelo prizadanejo in ustrahujejo.Bodi mirna kar se da, če bo videl da se še sekiraš zraven bo še bolj turiral.
vso srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2007 10:36:20   
Anonimen
Ja otrok večinoma pripada mami, verjetno jo bodo dodelili tebi, če imaš otroka res rada in mu nudiš to kar potrebuje.. Pa kar povej pol na sodišču, da ti je grozil, da ti bo otroka vzel... Bomo videli, kdo bo potem na koncu zmagal.. Nič se ne sekiraj, fantje so pač takšni... Vso srečo

(odgovor članu puka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2007 12:19:00   
ronja
mislim, da glede na zadnji odstavek nima možnosti, da mu dajo otroka. Otroka dajo pri nas očetu le, če ima mama res kake hujše probleme, ti pa nisi odvisna od nobene substance in imaš celo svojo službo in stanovanje oz. imata z otrokom kje bit. Brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2007 23:51:15   
Anonimen
Ne bo dobil on skrbnistva .. se tam, ko so re stehtni razlogi, ga komaj dobi. Ker vsak pravi da je mama pac mama in je to naravno in bla bla .. ampak obstajajo tudi ocki, ki vse to zmorejo (user posted image ).

Sicer mi pa ni jasno, kako je lahko nasa draga Slo zatajila v primeru druzinskega nasilja - je bilo po TV - mama je sla v materinski dom (a je vzela otroka s sabo, ne vem) in ga je sodicsce dodelilo ocetu, ki je skoz pretepal mamo. Ker ima pa stanovanje in avto ... user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.3.2007 1:14:35   
Anonimen
zdi se mi, da sem za to zgodbo nekje slišala - upam da misliva isto:
mama je zbežala v materinskega, otroke je pustila doma, ker jim oče ni nikoli nič storil in se zanje ni bala - kolikor vem pa je bil potem ravno to razlog za dodelitev očetu, češ kakšna mama je pa lahko pustila otroke pri očetu, če je morala sama zbežat. No coment. So pa baje otroci večino časa pri njej.

Upam da pri tebi država ne bo tako grdo zatajila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......