Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 6:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si nabavila barvo za lase, ker sem čist temna ratala, odkar sem se postrigla, da ni bilo ne blond ne rjava. No, kupila sem si blond barvo, ven sem pa prišla oranžna. No, ni glih divje oranžna, je pa taka oranžkasta in niti od daleč ne spominja na blond. Zdej ne vem, a naj kar ostanem taka ali naj si totalno uničim lase s tem, da si vržem gor še eno barvo? V upanju, da bo res blond.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 6:50:41
|
|
|
|
Blejka26
|
sej oranžna ni tako slaba barva.men osebno je zelo všeč!poskusi biti nekaj časa taka potem pa boš presodila po svojem počutju,kako se počutiš s tako barvo!
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 7:29:32
|
|
|
|
nora
|
Tudi meni se je to zgodilo, pa barva mi je bila zelo vsec, čeprav sem hotla blond. 3-4 tedne sem jo nosila, potem sem jo se enkrat prebarvala z isto barvo, pa je bila blond. Lahko malo počakaš, da ne bos uničila lase.Bo izgledalo, da si se enkrat oranzna barvala, drugic blond
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 7:44:15
|
|
|
|
arielca
|
To se zgodi precej pogosto. Še posebej, če imaš veliko rdečega pigmenta. Meni je taka barva všeč... Je taka medena s pridihom oranžne . Inko se boš naslednjič barvala, bo blond. Do takrat pa le počakaj. Je vseeno škoda las.
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 8:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri blond barvah je tako,ker imaš rdečkast pigment v laseh pridejo ven oranžni.To se je tudi pri meni dogajalo prej ko sem štrihala na blond.Vsaj enkrat pred barvanjem bi si jih mogla pobelit in potem blond barvo gor in prime.Jaz pa sem šla iz blond na rdeče pa nazaj blond barvo zdaj pa mam svetlo rjave in je ful lepa barva.Misim,da nebom več blond je preveč dela z temi barvami mislim nonstop si moram barvat,ker sem drugače temna in ko malo zrastejo je tak grdo tisti narastek videt.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:04:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hmmm, verjetno deluje tako kot kana No, sej ti oranžna po mojem tud paše, ampak vem kako je, če si želiš nekaj drugega. Tudi,če bi si dala drugo barvo gor ne bi bilo nič boljše, tako, da je po mojem najboljše, da si pustiš to in počakaš, da ti lasje malo zrastejo. Edino, če bi šla k frizerju in bi ti razbarval lase, kar pa se ti sigurno ne bi šla Boš, pa oranžnolaska nekaj časa Tinka
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej počasi se navajam, tako da bom kar oranžna nekaj časa, potem se bom pa odločila naprej. Saj bolj ko razmišljam, bolj me drži, da bi kar malo eksperimentirala barve, zdaj ko mi bo itak dokaj hitro prerastlo vse skupaj. Takoj s čim čez pobarvat si pa ne bom šla, da ne bom res imela slame na glavi. Mi je pa po svoje za crknit smešno, da iz blond oranžna rata. Samo sinoči, ko sem si sprala barvo in posušila lase, me je pa skoraj kap.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:33:11
|
|
|
|
saša halb
|
ja rdeči pigment je bolj težko ven zbit velik sreče pa ne eksperimentiraj prevečkrat da ne boš zelena to se zgodi pa lahko če greš iz črne na blond njbolje se je iz rdeče ali črne na blond kar ri frizerju barvat, ker ta najbolje obvlada kontra učinke
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:43:59
|
|
|
|
Blacky30
|
Meni je enkrat en frizer povedal, da si v nosečnosti ni dobro lase barvat, ker včasih pride ven čisto druga barva. Jaz sem si sicer takrat vseeno pobarvala na rdeče in so bili takšni, kot so morali biti. Ampak mogoče pa pri tebi gre za to.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:48:45
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri naslednjem nakupu barve si kupi profesionalno barvo, ki naj vsebuje nekaj sivega odtenka, vsekakor ne sme biti gold, odvisno glede na jakost tvojega rdečega pigmenta. Jaz sem pri svojih laseh naredila iz tega celo znanost in mi je uspelo biti lepo blond, kljub temu, da imam naravne rdeče lase. Meni odgovarja barva od Kene številka 1511 ima zelo močni poudarek na sivem tonu, dobiš pa jo samo v profesionalnih prodajalnah. Ena drogerija, ki drži to barvo je pri Ljubljanskem dvoru, pa se ne spomnim kako se že reče ulici. Priporočam ti, da ko se boš in če se boš odločila da boš vztrajala pri blond barvi, si pobarvaj narastek in zadnjih petnajst minut nanesi še barvo čez cele lase, da uskladiš barvo. Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:49:46
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ups, firma je Keune
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nočeš biti oranžna, daj eno mittelblond oz. srednje blond čez. Ta je čisto naravna, pri vseh firmah. Sem jih že nešteto sprobala. Edino ne boš pa blond, ampak taka naravna srednje bolj rjavolaska. Čepraf ni rjava ... ampka .... pač bolj taka srednje do temno blnd. Jaz ima trenutno na novo peščeno od Subrine, pa tudi ni oranžna. Je kpa kar preej svetlo blond. Očitno si imela pretemne lase, pa ti je tako prijelo. Ali pa so prehitro barvo dol dala. Jo moraš vedno imeti dlje gor, kot piše. Jaz jo imam vedno več kot eno uro, da res do konca odreagira. Ker če daš nekje na sredi reakcije dol, so vedno oranžne.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 9:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kot pravi Zvončica in Peter pan, barve s sivim odtenkom niso nikoli oranžne. Jaz imam ponavadi pepelnato blond.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 10:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, na to pa nisem pomislila, da bi nosečnost imela kaj zraven. Tudi možno. Čeprav ugotavljam, da sem edina, ki je sploh začudena, da mi je na oranžno potegnilo. Se vidi, da se nisem nikoli barvala (razen enega prebliska v puberteti) in nimam pojma o teh barvah in pigmentih. Tudi v službi se noben ne čudi, da sem oranžna ven prišla. No, pa sej bolj ko se gledam, bolj mi postaja barva všeč. Splišni, saj sem bila prej temno blond, samo meni se je zdela pretemna in ničemur podobna in ne preveč blond, pa sem si hotela posvetlit. Se je še moja mami začudila, da mi je na oranžno povleklo, pa je frizerka in me je tudi ona pobarvala. Je pa rekla, da če hočem bit blond, naj si naslednjič zelo svetlo blond vzamem, da bo res svetla. Da ne bom tako platinasta, kot izgleda barva na sliki. No, to sem zdaj že ugotovila, da ven pride veliko temnejša kot je naslikano na škatli.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 11:23:31
|
|
|
|
Seven*
|
Tasonka, jaz vzamem najsvetlejso blond. Zaenkrat se dobro obnesejo Live barve, ta crna skatla. Barva 10:1 al kako je ze. Vglavnem najsvetlejsa, pa se vedno nisem platinasta, dalec od tega.
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 12:28:54
|
|
|
|
2 Sraki
|
Glede na to da imaš lase, ki vsebujejo veliko rdečega pigmenta dvomim, da ti bo katera izmed barv, ki se prodajajo po navadnih trgovinah prijela tako kot želiš. Preverjeno! Si je svakinja pobarvala z tisto od Live, pa je še vedno prišla ven oranžna. Zato ti resnično svetujem uporabo profesionalnih barv. Barvanje zato ni nič bolj komplicirano, le dobiti jih je včasih težko.
|
|
|
|
RE: Ko iz blond pride oranžno 4.3.2007 12:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Splišni, saj sem bila prej temno blond, samo meni se je zdela pretemna in ničemur podobna in ne preveč blond, pa sem si hotela posvetlit. Po moje je še najbolje, da se v takem primeru da kakšna tanka pramena. Še najlepše izpade. Saj si jih tudi lahko doma narediš. Kupiš plavalno kapo, vanjo narediš luknje (aja, samo tu pamoraš imeti tisti luknjač za na pasu luknje delat), si daš na glavo in s kvačko skozi luknjice potegneš lase. Tako jaz moji mami delam in je vedno prav fino. Pa si tudi v bistvu hoče potemnele lase malo posvetliti. Če zdaj hočeš spet imeti take, kot si jih imela prej, samo malo bolj "obarvane - ne tako mišje sive, potem si lahko daš gor mittelblond.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?