|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko...
28.2.2007 21:10:23   
Anonimen
stanejo testi za preverjanje nosecnosti in kateri vsi so?Kje se vse dobijo?Sorry,sem bolj nevedne narave.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko...
28.2.2007 21:18:27   
Ninica
najcenejši je Baby check mini in stane nekje 3 €- dobiš ga v DM-u, potem maš pa še Clear blue mislim, da ga dobiš v lekarni ta je pa nekje 6 €, za ostale pa ne vem tako, jih je pa veliko na trgu.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 21:19:15   
Anonimen
BC mini približno 700 bivših tolarjev - notr sta dva
First sign duo malo manj(par tolarjev) - notr sta dva
BC navaden nekaj čez 1000
First sign približno 1000
Clearblue mislim da je pa kar precej dražji(ne vem pa cene)

Jaz ti priporočam BC mini, ker je poceni, dobiš notr dva in zazna že majhno količino hormonauser posted image

First sign dobiš samo v DM-u, BC imajo tudi v DM-u in v lekarni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 21:28:25   
Anonimen
Jaz ti svetujem kar Clear blue. Tudi, če je dražji. Ko mi je en teden zamujala M, sem probala baby check, pa mi je pokazal negativno, drugi dan pa Clear blue, pa je že bil ful močen plus. Se  mi zdi bolj zihr Clear Blue.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 22:12:44   
Anonimen
In zakaj se ti zdi ziher clear blue?zato,ker je dražji user posted image   kako ženske padajo na reklame,pa to ni res. priporočam first sign ali pa baby check

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 22:18:22   
Marogica
Tudi jaz priporočam Clear Blue, stane pa nekje okrog 2 starih jurjev(nisem sigurna, ker sem ga uporabila nazadnje pred skoraj 3 letiuser posted image  Prvi dan po M mi je pokazal rezultat in to v obeh nosečnostih.

Najbrž pa so ostali tudi OK, vendar sama nimam izkušenj. Meni je že to všeč, da je  CB "konkreten" za prijet, mi že optično deluje "sigurno". Pa ne dam nič na reklame oz. zelo redko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2007 22:24:05   
guppy
Baby Check Mini (dva sta v pakiranju) je meni pokazal rahlo črtico že prvi dan po izostanju menstruacije. Ni fora v tem, kateri je dražji in kateri cenejši, ker zanesljivost testa ni odvisna od tega, ampak od občutljivosti na hormon v urinu. Edino, kar je torej potrebno primerjati med vsemi testi je, kakšno količino hormona zaznajo, cena je pa itak "psihološka".

Anonimna, teste lahko kupiš v lekarni ali v Drogerie Markt (DM).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 7:37:48   
srki
Jaz imam izkušnje samo z CB, kupila ga nisem zaradi reklam, saj sploh ne vem, če te stvari reklamirajo, vsaj po TV še nisem videla. Pač, takrat sploh nisem vedla, da toliko teh testov obstaja. In če bom oz. ko bom delala test, bom zagotovo z CB.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?