|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katalog Myline-Otto
28.2.2007 8:16:27   
Taula
Včeraj sem ga dobila in seveda mi je nekaj ful všeč. Zanima me ali je katera že kaj naročala preko njih...kako je z vračilom izdelka če le ta ni OK (ali kaj komplicirajo), kako je z številkami...(ali so kaj večje, manjše)

Mika me pa oblekica....user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katalog Myline-Otto
28.2.2007 9:07:26   
Anonimen
Z menjavo je tako, da če zamenjaš za isto stvar, samo drugo številko, potem ne plačaš še enkrat poštnine, če hočeš kaj drugega, pa jo. Tako naj bi bilo. Sicer ti pa kao vrnejo denar na tvoj račun, ki ga pripišeš ob vrnitvi izdelka, ampak meni ga niso. Pa sem vrnila že pred novim letom. Še celo večjo jopico so mi potem poslali, kot je bilo domenjeno, pa še enkrat kompletno vse zaračunali, jopico in poštnino. Zato tega paketa potem sploh nisem dvignila, poklicala jih pa tudi še nisem, pa jih moram. So mi namreč prvi plačani znesek še dolžni.
Tako da po moje je, kar se teha tiče, bolj šit.
Sem pa naročila za tamalega eno jopico, star bo 5 let, jopica je bila pa 6 do 7 let, pa je bila premajhna. Tako da te otroške številke so bile majhne. Samo je pa v katalogu veliko različnih proizvajalcev, ki imajo najbrž tudi različne velikosti, tako da je verjetno bolj težko zadeti pravo.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 9:37:18   
Taula
Hm....torej so malo user posted image  kar se tiče vračila denarja. Po zakonu bi ga mogli vrniti v roku 15 dneh, drugače so ti dolži plačati kazen-desetino prejetih plačil za vsakih 30 dni zamude.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 10:18:25   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Hm....torej so malo user posted image  kar se tiče vračila denarja. Po zakonu bi ga mogli vrniti v roku 15 dneh, drugače so ti dolži plačati kazen-desetino prejetih plačil za vsakih 30 dni zamude.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ja

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 19:13:37   
zoya24
Jaz sem imela le dobre izkušnje z njimi. Ko mi kaj ni bilo všeč sem poslala nazaj, denar pa dobila preko nakaznice. Je pa hitreje (baje takoj) če jim pošlješ TRR. Jaz sem zadovoljna z njimi.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 21:45:49   
Moyca_
sory sam meni se zdijo stvari full drage- sem dobila danes kataloguser posted image user posted image , mislim za nek kataloški način, pa stanejo kavbojke 80€, pa en topek 25€user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 9:43:57   
muška
Ojej, mi je kar malo žal, da sem naročila nekaj stvari user posted image  . Ma bomo videli, dvojne poštnine vsekakor ne bom plačevala, mi bodo pa denar vrnili user posted image  če kaj ne bo štimalo .

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!