|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali princ
27.2.2007 12:26:56   
bombonček
Pozdravljene mi smo se odločili,da naši pikici kupimo sobico od malega princa smo ne vem kako barno kombinacijo bi izbrala pa bi vas prosila tiste,ki imate te sobice,če mi kaj predlagajte tudi za barvo sten še ne vem!Jaz sem imela v glavi roza belo kombinacijo malega princa pa v roza ne delajo!Prosim pomoč,hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mali princ
27.2.2007 12:42:37   
polona2
Saj imajo postelje v beli barvi s kombinacijo svetlega lesa? Drugače pa poglej na njihovo spletno stran, ker imajo dobre barvne kombinacije.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mali princ
27.2.2007 12:49:03   
bombonček
Ja sem že gledala pa se ne morem odločiti,da bi imele celo belo mi pa tud ni!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mali princ
27.2.2007 13:44:47   
SanjaS
Mi imamo kombinacijo dodatkov lila in svetlo modro Mali princ ... je kar v redu glede na to da imamo malo mešano otroke po spolu,  pa tud meni je še vedno izredno všeč (kljub temu da imajo sobo že 4 leta se mi ne zdi kičasta).

Zdi se mi da ne boš falila če izbereš pastelne barve oz.bolj nevtralne in to samo dodatke ali kakšen predal, nikar velikih površin,  zidove pobarvaš z različnimi živahnejšimi odtenki, ker ko se naveličaš kakšne žive barve lahko preprosto zid prebarvaš drugače, pohištva pa pač zato ne boš šla menjat ( po moje to ni preveč praktično za denarnico).

Kar poglej na bolhi tiste oglase k prodajajo kakšne stare otroške sobe v kakšnih ultra barvah- meni se zdijo naravnost grozne.... Takrat ko so kupovali so bile ultra moderne, zato so pa zdej ultra out...

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mali princ
27.2.2007 14:24:15   
polona2
Kakšne pa so to "ultra" barve?

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mali princ
27.2.2007 15:40:26   
Pupica
ja pol ni druge da kupiš drugo. mi imamo alplesovo sobico, pa je v taki rožnati barvi. Gal pa ima v modri. Če ne veš kaj bo, imajo tudi vanilijo barvo.Ti pa vsekakor priporočam, mi smo zadovoljni!!!Cene so pa pri vseh prodajalcih njihove opreme enake!

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mali princ
28.2.2007 22:15:00   
beba76
Pupic@, samo, da pripomnim glede imen...Mi mamo tudi Tio in Gala user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?