|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik v MB
26.2.2007 22:38:37   
p&b
Imam 2 leti in 3 mes.starega sina in razmišljam,da bi bilo dobro počasi poiskati kakšnega zobozdravnika,ali mi lahko katera napiše kje v MB je kakšen dober,ki še jemlje otroke.
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik v MB
26.2.2007 22:44:09   
Maleal
Kolko mi je znano so hvalili dr.BOPOVŠAK-BELA dela pa v Vošnjakovi.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 7:28:49   
Blink1
dr. Borovšak Bela je tudi najina. Ful je prijazna in obvlada delo z otroki. Res, jaz sem ful zadovoljna, Neja pa se je še dolgo spominjala obiska pri zobozdravnici, ker je imela telebajske in na koncu ji je dala slončka.

Bili sva že, ko je bila Neja stara leto in pol, zdaj pa se morava spet naročit, ker je že minilo eno leto.

< Sporočilo je popravil N&N -- 27.2.2007 7:29:06 >

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 10:48:32   
tamala83
mi pa smo bili na prvrm pregledu pri dr. Vesni Božnik v novi vasi. tudi dobra in prijazna.

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 18:53:31   
frutka_
Podobno kot ostale punce pišejo sva tudi mi2 pri Borovšak- Beli in je krasna! Mi hodimo kar redno. pri 1letu sva domov dobila vabilo da se naj zglasiva in tako zdaj redno obiskujeva ZZ na Vošnjakovi.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 13:51:50   
lidija marksl
Midva hodiva na Ljubljansko ulico v mb,k dr. Kosiju.Je zelo super otroški zobozdravnik.
Pa še s parkiranjem tam nimaš težav,tako kot na Vošnjaki.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?