Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 17:19:56
|
|
|
|
mimi30
|
Če slike gledaš s programom ACDSee, odpreš ikono s paleto (edit). Na desni se ti pojavi opcija Resize in vstaviš manjšo širino in višino. Pol klikneš done in jo shraniš pod neko drugo ime, da jo lahk pol zbrišeš in da ti original ostane velik. Tak sem jaz naredila. Drgač nisem znala.
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 17:21:46
|
|
|
|
muki1
|
Jaz ti bom čisto preprosto po partizansko napisala, čeprav se bo morda nekdo, ke se ,,razume, v računalnik zgražal nad tem . Odpreš Slikarja, potem imaš opcijo slika ( raztegni, nagni ) in jaz sem se tam tak dolgo matrala in zmanjševala, dokler ni bila slika tak mala, da je bila dovolj dobra za avatar. Vendar pazi, sliko si najprej shrani drugam, ne zmanjšuj tiste, ki jo imaš med svojimi albumi, da si jo slučajno ne zamigaš, kar sem si jaz eno lepo, tak zmanjšala, zdaj pa je ne znam več povečat
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 17:22:39
|
|
|
|
total
|
jaz mam tut ta program.
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 17:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A partizansk?
|
|
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 18:04:02
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija A partizansk? , ja že v partizanih so meli internet, pa digitalce....... le vprašajte tovariše.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2007 18:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 18:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce imas program Microsoft Picture Manager, potem z desnim miskinim gumbom kliknes na sliko, das Odpri z/Open with in das M P M in gres zgoraj v meniju na Picture - Resize - Predefined widht & height - Web (small). In das Save as / Shrani kot in shrani pod nekim drugim imenom, da ti ne pomanjsa originala. LP, RIbica Slikarja pa odsvetujem, ker se ful hitro zafrknes z razmerjem visina/sirina.
|
|
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 21:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful vam vsem hvala na pomoči. Sem spraševala prave profesionalce za to pa niso mel pojma. Mame smo pa zakon. Ene se pač še učimo. Kmal bote tud mojga sončka vidl tu gor. LP
|
|
|
|
RE: kako pomanjšam sliko od malega za na forum? 26.2.2007 21:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da mi je uspel. Sem se kr s slikarjem pomatrala. THANX vsem. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?