|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Grošelj
26.2.2007 10:36:15   
Anonimen
Ojla,

jaz imam pa 9.3. pregled pri dr. Grošelj (v Leonišču) - ki pa ni moj osebni G (mojega ni), pa me zanimajo vaše izkušnje. Namreč moj G mi je rekel, da mi bo naslednjič delal UZ, pa me zanima, ali naj dr. Grošelj spomnim na UZ? Bom pa takrat v 33 t.

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Grošelj
27.2.2007 15:30:25   
Anonimen
A res nobena ni bila pri njej/njemu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 7:45:59   
puri
Ojla!

Jaz sem hodila k njemu v prvi nosečnosti, ker se je na začetku začela s težavami in sem šla potem k njemu kar na privat ordinacijo. Meni je bil zelo všeč, lepo je delal in bil je prijazen. Ampak po porodu sem žal nehala hodit k njemu, ker mi je bilo predaleč, pa še plačat je blo treba, ker je blo privat. Mi ga je kar žal, ker je moja sedanja ginekologinja zares zaničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 7:58:29   
puri
Aja, glede UZ, mu samo reči, če ekran obrne tako, da boš tudi ti lahko videla, ker to je bila njegova edina napaka, da ga je imel obrnjenega samo proti sebi in nisem nič videla. Ampak to je bilo pri njemu, lahko, da bo tukaj drugače. Je pa vsaj pri meni, vse organe zelo natančno pregledal.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 10:39:44   
Kaštrun
Puri hvala!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?