Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 14:34:49
|
|
|
|
Lunc_a
|
če gledaš karakteristike testa je baby check bolj občutljiv.Ne kupuj CB,pojdi v dm in kupi baby check ali pa first sign
|
|
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 14:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ,kaj pa je narobe z CB
|
|
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 14:46:26
|
|
|
|
Lunc_a
|
Nič,je enak ostalim testom,plačaš škatlico in plastiko in to je to.To je kot imaš v eni trgovini eno stvar,ki je draga,pa v drugi trgovini isto stvar,ki je precej cenejša.reklama dela svoje in potem ženske mislijo ,da je Cb NAJBOLJ zanesljiv test,da je NAJBOLJŠi od vseh,pa ni res
|
|
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 15:40:40
|
|
|
|
stunfek
|
vsi testi so kar zanesljivi. CB je med najdražjimi. Jaz kupujem Baby Check Mini v DM, ker je res ugoden. Dobiš dva testa notri za okoli 3 eure (malo čez). Tako, da je čisto odvisno od tega koliko si pripravljen dati. Pokažejo pa pomojem vsi natančno.
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 16:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala lepa obema za razlago
|
|
|
|
RE: najbolj občutljivi test 25.2.2007 16:41:26
|
|
|
|
nemrak
|
meni je baby check mini pokazal dan oz dva pred predvideno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?