|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve za lase
25.2.2007 10:57:17   
Anonimen
Zdaj, ko sem se postrigla, sem ugotovila, da so mi ob glavi že fejst potemneli lasje, da so bili res blond, da ne morš glih falit, da je blond, samo še tisti ta stari ta dolgi. In zdaj je moja barva ne tič ne miš. Ne blond, ne rjava... sploh ne vem, kako bi jo opisala.user posted image  Sicer mi ideja, da bi se pobarvala, ne diši najbolj, ampak pomoje dolgo ne bom zdržala s takole "ne-barvo". Katere barve uporabljate? Katere so dobre, po možnosti čimbolj natur (po sestavi in odtenku - rabim za malenkost posvetlit) in pa seveda po možnosti, da niso testirane na živalih.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve za lase
25.2.2007 11:11:28   
tinkamiška
Tašonka, jst bi zavila v kako bio trgovino,kjer imajo tudi bio kozmetiko, lakho pogledam v celju v biotopuci, pa t javim...samo moram najprej do celja prituser posted image

Za naravno barvo vem iz glave samo za kano, ki pa veš kaj nardi, boš kot korenček hodila okoliuser posted image

No, ti javim, ča bom kaj izvohala...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 11:20:26   
petja
Jaz sem sprobala že milijon barv (pač, kot najstnica sem bila mal user posted image  ), pa so mi definitvno najboljše barve od Subrine. Prav tako šampon in balzam. Pa še najbolj ugodne cene imajo user posted image

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 11:28:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška
Za naravno barvo vem iz glave samo za kano, ki pa veš kaj nardi, boš kot korenček hodila okoliuser posted image

Ja, vem, se mi je že zgodil pred 15 leti.user posted image  Sem si na takrat še zelo blond lase rdečo peno vrgla in sem bila konkretno oranžna. So se za mano drli korenček.user posted image

Hm, Subrina je od Ilirije, ne? Se mi zdi, da oni testirajo na živalcah, samo nisem pa ziher.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 11:55:13   
Magi*
menda je najbolje, da ti v salonu zmeša pravo barvo skupaj. jaz pa uporabljam L'oreal Casting, ampak kupljen v Mullerju je povsem drugačen kot v kaki drugi trgovini. ne moreš verjet. tale mi sploh ne uniči las in barva je lepa in obstojna.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 12:42:26   
Anonimen
Ja, sej verjamem, da bi najboljš izpadlo, če bi me kar v salonu farbal, sam bankrotiaram, da se hodim tja farbat, bom zdaj že za redno striženje velik dala. Bi jaz to kar sama delala.user posted image  Verjamem pa, da bo res najbolje v kakem Muellerju kupit barvo, vsaj od teh vsakdanjih barv oz. firm.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 14:00:37   
tinkamiška
Taši, zdej, ko maš kratke lase, si res ni treba hodit v salon barvat, razen če bi rada mela kaka fensišmensi podobarvanjauser posted image

Počaki, da pridem jst do tega biotopica, pa ti sporočim, ker majo sigurno kakšno naravno barvo, sej ti bi rabla sam da ti mal poživi barvo, ker maš čisto fajn lase...

čaučau

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 14:12:50   
Anonimen
Super, Tinka! Hvala!user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2007 14:19:52   
Moyca_
mene frizerka barva že leta in letaa, tako da ti ne bi znala povedati niti s katero barvo. Vem samo da sem bjinda, pa malo temno blont, pač kak mi pašeuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2007 14:33:12   
Strawberrie Cherrie
V Sanolaborju imaš tudi naravne barve....

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2007 18:21:43   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

jaz pa uporabljam L'oreal Casting, ampak kupljen v Mullerju je povsem drugačen kot v kaki drugi trgovini. ne moreš verjet. tale mi sploh ne uniči las in barva je lepa in obstojna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2007 19:57:32   
Seven*
Tasonka, ravno danes sem hotela odpreti podobno temo.. Torej katero barvo za lepo blond frizuro??? 

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2007 12:17:27   
Anonimen
A se boš ti tud barvala? Sem opazila, da se greva midve obe neke sorte mini stilsko preobrazbo.user posted image
Evo, katera prva najde pravo barvo, pove drugi.user posted image  Kako na svetlo se pa hočeš pobarvat? Jaz ne preveč, glih tolk, da se vidi, da je blond, ker tole zdaj ni nič. Na uni fotki, kjer razkazujem mojo novo frizuro, sem glih pod rumeno lučjo, pa izgleda, da sem še vedno blond, pa sploh nisem več.user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2007 13:07:33   
amalija
Keune barve so super, jih imaš tudi v Muellerju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2007 21:40:56   
Anonimen
Evo, sem si danes v Muellerju kupila barvo za lase, in sicer Color erbe od Natur erbe. Ne vem še, kdaj se bom farbala, upam pa, da bom zadovoljna. Sem si vzela medeno blond barvo.user posted image Sem vzela pa še od Nivee šampon za bjonde in neko žavbo za na vlažne umite lase, tudi za bjonde, ki dajo tak refleksen lesk, da je lepša barva.

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!