Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 16:43:37
|
|
|
|
Neža81
|
Dan! Pridružujem se klubu nosečk z dvojčki. Sem v 6 tednu in že imam skrbi, namreč v 5 tednu sem začela krvavet, zato so me v bolnici obdržali en dan. Po prihodu domov sem še isti dan popoldan spet začela krvavet. Zaenkrat ne vedo vzroka krvavitve, glavno da sta vredu. Ker sem do prišla z zunajtelesno oploditvijo in sem trenutno nabasana s hormoni, imam jajčnike 5 krat povečane, zato me hudo hudo boli pod trebuhom. Žal se je zraven enega naredil hematon - vodna cista, zato se bo mogoče poslovil . V torek imam ultrazvok, kjer se bo baje že slišalo bitje srčkov, če bo seveda vse vredu. Ker je to moja prva nosečnost, do katere sem potrebovala 3 leta, ujpam, da mi boste pomagale s kakšnimi nasveti. Rok poroda pa je 24.10.2007. Prijeten preostanek sobote!!!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 17:34:39
|
|
|
|
Tonchka
|
Iskrene čestitke za in upam da bo s tabo in tvojima pikicama vse v najlepšem redu. Lepo in zdravo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 17:39:59
|
|
|
|
eva1
|
super upam da obdržiš oba ...saj ti si tista neža ki je nekaj časa nazaj redno sodelovala na RR ane?! zdravno nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 18:18:11
|
|
|
|
Neža81
|
Jaz sem tista neža ja, fosilka
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 18:42:37
|
|
|
|
Udb
|
NEža!!! Iskrene čestitke! Pa predvsem veliko pozitivnih misli!! Se te tudi jaz spominjam od prej. DRži se!!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 19:48:39
|
|
|
|
bianka
|
Čestitam in ti želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 19:51:03
|
|
|
|
Marogica
|
Neža, čestitke in bom držala pesti, da bo z obema otročkoma vse OK. Tebi pa želim mirno in neproblematično nosečnost.
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 20:03:46
|
|
|
|
smotka lonib
|
Neža 81! Iskrene čestitke in lepo nosečnost ti želim ! Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 20:18:22
|
|
|
|
lelaval
|
Česitke za . Držim pesti, da bo z obema vse vredu, tebi pa želim čim lepšo s čim manj težavami.
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 22:11:47
|
|
|
|
brina_3
|
dvojne čestitke pa mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 22:38:27
|
|
|
|
guppy
|
držim pesti, da bo vse OK!!!!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 24.2.2007 23:16:09
|
|
|
|
katipi
|
Držimo pesti za vse nas !!
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 25.2.2007 10:21:08
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke in upam, da se vse v redu izteče
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 25.2.2007 10:35:36
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
Čestitke in vse lepo ti želim, pa držim pesti, da bo vse OK .
|
|
|
|
RE: Še ena nosečka z dvojčki 26.2.2007 6:27:54
|
|
|
|
CUKRČEK
|
čestitam, Neža81 ....nas je pa res veliko "dvojnih mamic" naenkrat. Bravo!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?