|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prve brcike?
24.2.2007 9:23:33   
Sisy
Hojla punce

Mene pa zanima v katerem tednu ste tiste ki ste bile prvič noseče začutile otročka? Moram rečt da je mene kar malo strah...Na avgustovkah kjer veselo čvekamo se punce pogovarjajo da so že v 15. ali 16.tednu začutile otročka,jaz pa ravno končujem 17.teden pa še nič...Res je da ne spadam ravno med suhice (baje tudi to igra svojo vlogo) in pa da je to moja prva nosečnost (baje pri drugi veš na kaj bit pozoren)?

Moram rečt da me vse skupaj malce bega-v prvem trimesečju sem "vsaj vedela" da sem noseča ker sem bruhala, sedaj pa so občutki takšni kot sploh ne bi bila noseča-počutje odlično,sprememb na telesu nobenih (buši se je čisto malo povečal a je že kar nekaj časa isti itd...) V glavnem,kot sploh ne bi bila noseča!

Kakšne so vaše izkušnje?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prve brcike?
24.2.2007 9:28:43   
žarnica
pomoje nimaš za kaj skrbet. Jaz sem prve brcike v 1. nosečnosti čutila točno na 19.teden, pa se tudi  nisem počutila nosečo.user posted image

Počakaj še kak teden, dva- ne delaj si nepotrebnih skrbi.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2007 9:34:44   
Lunc_a
V 15 tednu

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2007 9:53:20   
rikica
Prvič v 18 tednu.Sedaj sem pa v 15 pa še nič ne čutim.Nič ne skrbi slej kot prej boš začutla metuljčke.Saj na začetku je res ful čudno,da sploh nisem vedela če je to to.Lp

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2007 10:16:21   
tinaaja
Sisy - brez panike. Malo se uporabi iskalnik, je veliko na to temo napisanega.
Prvic cutila 19t2d, svakinja 22t. Za prvo nosecnost je vse do 22 tedna normalno, da ne custis, ene tudi sele v 24 tednu.
Prve brcike komot spregledas,ker ko se gibas, jih naceloma ne cutis, ker so tok rahle. Seveda je pri vsaki drugace. Do 26-28 tedna tudi ni nujno da jih cutis pol vsak dan, lahko vmes par dni ne cutis - je spet popolnoma normalno.
Pa se to - normalno je tud, da zivcki delajo, da cakas, zelis cutit, si nestrpna user posted image Pri men je bilo enako. Celo drugo trimesecje sploh nisem imela obcutka, da sem noseca, pocutje super, obcasni opomniki v obliki brcik, da je dejansko res user posted image Sele nekje po 28 tednu se je bolj zacelo "za res" user posted image

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2007 10:29:24   
lunca2
Prve brcike sem začutila v 17. tednuuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2007 11:25:31   
yaris
Prve brcike sem začutila v dvajsetem tednu.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2007 11:41:54   
katis
Sem v 18.tednu in še vedno nič. Pa se ne sekiram. Tam nekje do 21. tedna sem nama dala čisto čas brez kakršnekoli panike laičesa. Takrat enkrat pa imam itak že tudi morfologijo, bomo še tam preverili, če še ne bo hotel pokazati akrobacij. Sicer pa bomo itak dobile še dovolj brcik od naših user posted image ...

LPuser posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2007 12:31:11   
pupi
Joj končno ena ko je to temo načela, če je nebi ti Sisy bi jo jaz danes 100%. Tudi jaz sem bila že malo v skrbeh zaradi brcik, no nisem tako zgodnja kot Sisy, sem v 18t 4d. Ste me prav potolažile ženskica, ker jaz pa sem se res že malo sekirala.
Katis kdaj pa imaš ti morfologijo, jaz imam 13.3.!?

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2007 13:13:25   
April
Prvič v 20. tednu, sedaj pa se mi zdi, da sem parkrat že začutila user posted image . Drugič gre res vse hitreje.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2007 14:20:14   
Clody
Brez panike!
Jaz sem jih tam nekje mer 21-22 tednu, prej sem čutila bolj mehurčke kot pa brce!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2007 18:47:45   
Ninica
jaz sem začutila v 17. tednu.

LP, Ninica

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2007 19:05:45   
BAMBINA_
V 20. tednu 

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2007 20:21:19   
Lejci
tudi jaz v 19. tednu, pa še to nisem bla 100% a je al ni.

Se sploh ne sekiraj, še malo, pa si boš želela, da ti detece vsaj za 5 minut neha štet rebra al pa skakt po mehurju user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2007 15:01:21   
kapica
Jaz sem jih cutila konec 17.ega, zacetek 18.ega tedna. Pa je bilo na zacetku res tako, bolj mehurcki, pa nisem vedela, al je al ni. Sedaj je pa ze fajn za cutit user posted image .
Saj bo, samo malo potrpljenja, ceprav vem da je tezko user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2007 18:15:28   
ronja
mislim, da je bil prvi dan 15 tedna, ali pa še kak dan prej... Mi ni nihče verjel, tako da so me skoraj prepričali, potem se je pa izkazalo, da sem mela prav (itak, hehe:)
Baje p ani nič nenavadnega, če v 1. user posted image začutiš šele 25. teden... Če pa do takrat ne, je pa res čudno, čeprav si jaz ne predstavljam, kako to, ker zadnje 2-3 tedne tako brca, da ni šans, da ne bi vedela, da je to to... Je pa res, da  so otročki različno aktivni, me pa različno obložene, jaz sem (zaenkrat;) bolj suha, pa baje take hitreje začutimo...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2007 10:08:07   
zabica26
Ma ne vem...jst sm začutila po 20. tednu, ko so že vse veselo pisale o brcikah. Ampak meni je zdravnica lepo rekla, da to ni nč tazga. Tut sama se nism sekirala, sem bila pa zelo vesela, ko sm začutila prvič.
Je pa res še nekaj...stalno sem delala in bila v akciji, tako da tekom dneva sploh nism pozorna, kaj se dogaja v trebuhu. Takrat pa sem vsa spočita ležala doma in prav ugotavljala, a se kaj dogaja v trebuhu al ne. user posted image

Tudi ena kolegica mi je rekla, da če si stalno zaposlen in nimaš vse pozornosti usmerjene v trebuh, pol stvari sploh ne čutiš. Je rekla, da če bi bila lepo doma, na boliški, bi bolj spremljala dogajanje. Kaj pa vem...

Je pa lepo...ko je prvič. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2007 10:24:47   
najina pikica*
v 18 tednu...user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2007 10:48:09   
miaxxx
Naj te ne skrbi! Sama sem začutila okrog 20 tedna, potem pa do 28 tedna samo tu in tam, zelo narahlo. No po 28 tednu je bla pa nonstop akcija - tako da me je vse bolelo. Pa sem zelo suha in so vsi rekli kako bom hitro čutila... Ni razloga za skrbi!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2007 10:53:57   
Naja30
V 18t se je začelo z mehurčki, po 20t pa že prave brcike. Nič ne skrbi, normalno je, da jih začutiš do 24t.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2007 11:49:52   
Mateja82
mehurčke in metuljčke v 16 tednu, take malo bolj pa v 18 tednu.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2007 12:04:32   
Bibyka
Jaz sem prvic brcike cutila v 20-21t.. tako da imas se cas da cutis.. Sem pa slisala, da ce prvorodnica ne cuti brcik do 22t da ni nic narobe... pri mocnejsih se lahko cuti tudi sele pri 22-24t.

LP

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.2.2007 16:44:39   
zrak
Jaz sem jih začutila v 20 tednu, ko sem bila prepričana da je to to.. prej pa nisem vedela ali so črevca, ki ropotajo ali je kaj drugega... V glavnem nekje v 20 t sem  čutila in vedela da je to user posted image .. prej nisem hotela ustvarjati utvar in lažnih misli ali vprašanj..
Počakaj še malo pa boš čutila.. Ti pa povem da sedaj v 24 tednu jih pa konkretno čutim.

držim pesti, da boš čimprej začutila brcike..

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2007 16:52:06   
Anonimen
 V 18. tednu na silvestrovo user posted image

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.3.2007 22:18:51   
Monika79
Jaz sem jih začutila v 16. tednu in so takoj bile brcike, pred tem sem dan prej čutila kot neke vrste mravljince po vsem trebuščku user posted image user posted image  full lep občutek user posted image user posted image  

Želim ti da čimprej začutiš svojo pikico user posted image user posted image

lp Moni 

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime za fantka
tinči3

Katero ime je najlepše?

Bor (21%)

Leon (34%)

Luka (36%)

Irenej (9%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!