|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdo kaj?
23.2.2007 10:04:12   
lea23
pozdravljene! mene pa zanima kako je pri opremi, igračah in oblačilih za otročke. ali vse nakupujeta s partnerjem sama ali ste kaj dobili podarjeno za darilo ( ob rojstvu, božič, rojstni dan, ... ) ali rabljeno od prijateljev?
lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdo kaj?
23.2.2007 10:07:14   
April
Rabljenega nimamo nič, večino stvari sva kupila sama oz. babice, dedki, prababice...

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2007 10:13:40   
Felicity
Enako, kot April.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 10:21:18   
žarnica
sposodili smo si jajčko in pa nekaj tistih taprvih majčk (nevem al so mako al tetra), ostalo vse kupujemo.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 10:34:30   
pupi
Oblačila dobim od sestrične, ostalo opremo pa bo treba kupit. No pa saj so še tu babica, pa stric,.. user posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2007 11:04:23   
Katrin
Nekaj sva kupila, nekaj dobila, sposojen pa sva imela košek (za prve 3 mesece).

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2007 11:06:43   
N _ B
Čeprav so se nekateri hvalili, kaj nama bodo kupili, sva od opreme kupila vse sama. Če bi njih čakala, bi bil najin otroček brez vozička, avtosedeža, posteljice....
Za prva dva meseca sem od prijateljice dobila nekaj oblačil na posodo, vse ostalo sva kupila sama in še vedno kupujeva. 

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2007 13:13:24   
Tina26
80% oblačil imamo sposojenih oz. podarjenih, Lupinica sposojena, posteljica do 6m podarjena, za naprej sposojena, veliko igrač podarjenih - igralna podloga, most, ropotuljice... Previjalna podarjena, banjica podarjena...
Kupila sva voziček in pleničke pa pribor za higijeno in hranjenje...

Skratka kupila sva kakšno stvar bolj za pocrkljat oz. za olajšati delo, pa kakšen lep kompletek za afnat user posted image - pa še vseeno je šlo veliko denarja...

Zdaj pri drugem bo malo drugače ker bova dobila manj izposojenih stvari, ker ima tudi kolegica malo dojenčico, nam je pa kar nekaj ostalo od prej tako da tudi ne bo zelo hudo...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2007 21:54:29   
klaja
Nekaj rabljenih oblačil sem dobila od svakinje in sestričnine prijateljice. Ogromno pa sem dobila novih oblačil in igrač od obiskov in pa od moje mame, ki še sedaj vsak mesec kupi tamali nekaj za oblečt, tako da sama niti na vrsto ne pridem, da bi kaj kupla. Voziček in previjalno je kupla moja mama, kinderpet tašča, zibelko pa sem imela še svojo. Stolček za hranjenje mi je posodla sestrična. Ogromno sem dobila tudi za krst: ušesni termometer, posteljnino za kinderpet,...
Midva sva kupla posteljnino za zibelko, oblačila, kozmetiko, igralno blazino in še kake malenkosti in plenice.

Pa še sedaj obiski veliko prinesejo, predvsem igrače, tako da jih midva sploh ne kupujeva.

Nas so kar sorodniki in prijatelji porihtali. Šele zdaj vidim, da smo zelo dobro skozi prišli, tako da gremo v napad še za enim user posted image .

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2007 8:40:08   
Strawberrie Cherrie
Hm...
voziček + lupinica -> kupila sama s pomočjo ''denarnega paketa''
posteljica, jogi, posteljnina - kupila moja mami
od tašče in tasta sva dobila za darilo ob rojstvu ful dober fotoaparat
kolegice so mi prinesle nekaj cotik
od mojga sestra nama je kupila brisačko
previjalno je naredil tast, ki je tišler (je ful noro lepa, izven serijska 105cm visoka user posted image user posted image )
--------------
Kar se pa tiče nasploh oblek, pa najraje kupujem sama. to vejo tudi moji bližnji, zato mi raje dajo kakšen € pa potem Ožbeju kupim, kar mislim, da potrebuje user posted image
Za darilo od daljnih sorodnikov od mojga sva pa dobila tudi trenerko roza barve št2leti -> ampak se ne sekiram, ko bo star 2leti in tekal okoli hiše, bo verjetno umazan kot user posted image , bomo že porabili.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2007 11:06:17   
ancka1
Midva sva vse na novo morala kupit. Dobila sem samo tetra plenice, ki so bile še moje in so full dobro ohranjene. Pri vozičku sva dobila prispevek babic in dedka. Kupujem pa vsakič po malo. Ko me prime "ta zapravljiva" grem po kakšno zadevo, ki še manjka.
LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2007 11:38:57   
lilka
Oblačila sem 90%dobila od sosede, sploh od 56-68 št. je blo res veliko, kupila sem samo kompletek za domov in kakšno malenkost, ki mi je bila všeč.
Voziček, s skošarico in zimsko vrečo ter torbo sva kupila sama, čeprav so se tudi njegovi sorodniki nekaj hvalili, da bodo skupaj dali za voziček, ja oni bi ga po rojstvu verjetno šele kupiliuser posted image (pa še debelo so pogledali, ko sva skupno ceno povedala). Možev brat in žena nama bosta kupila lupinico, sem jo že izbrala. Zibelko imava, je moževa družinska zelo lepa in se mi zdi zelo simpatično da imamo družinsko zibelko, posteljico sva dobila podarjeno od kolega, povijalno sva dala delat, denar nama je dal možev ati.
Ostale stvari, vse za kopanje in nego, plenice in vse kar se še pač rabi sva kupila sama.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2007 10:02:40   
severnica77
Voziček sta kupila moja starša, tudi vrtiljak za nad posteljico in oblačila. Sproti tudi kupujeta pleničke user posted image .

Starši od mojga pa so kupili posteljico ter jogi. Od prijateljice sem dobila oblačilca (rabljena), zimski pajac, spalno vrečo, kengorujčka ...
Ostali sorodniki so nama dali denar in oblačila, ter kakšno igračko. Tako, da mu dinarčke kar hraniva, ko bo kaj potreboval.
Sama sva kupila posteljnino, igralni most, oblačila, kozmetiko in kozmetične pripomočke, lupinico, zimsko vrečo za voziček.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2007 10:19:52   
lemavrica
Midva zaenkrat nič ne pričakujeva da bo kdo kaj dal ali kupil, tako da računava da bova nabavljala kar sama. Če pa se bo kdo spomnil na nas bova pa zelo vesela. Edino posteljco bo prispeval tast.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2007 11:13:03   
ronja
Prijatelji še nimajo otrok, razen ene, ki pa ima par mesecev staro punčko in pa fantovega rata, ki ima en mesec starega fantka, oba še rabita vse te stvari, tako da dobila ne bova nič rabljenega.

Kupovala bova vse večje stvari skup (oprema, torej voziček, lupinica, posteljica, previjalna miza...), kake malenkosti in oblekice pa bom verjetno tudi sama, ko bom na porodniški in bom imela čas, mi bo po moje fant čisto hvaležen, da mu ne bo treba skoz po štacunah letat - ni ravno nakupovalni fanuser posted image , čeprav mu ej bilo zadnjič v Baby Centru prav zanimivo, res pa da sva bila prvič in do zdaj edinikrat... Nekaj bom pa itak sama sešila.

darila: od njegovih sva že dobila denar in to za moje pojme preveč, za cel voziček, pa še je ostalo, ker sva voziček dobila zelo poceni (266 E za P.Pramette).
Nama je bilo tako tudi najbolj všeč, da si kupiva tisto, kar bova rabila in kar nama je všeč. Onadva pa sta tudi rekla, da jima je tako všeč, ker ne vesta več, kaj se zdaj rabi in ker je res vsega toliko, pa eni starši rabijo tu, drugi pa ono...  Mi je bilo pa zelo lepo, da sta se že zdaj spomnila na naju, ker v bistvu bova zdaj (no, ne še takoj, ampak od zdaj naprej) nakupovala za user posted image , ne pa potem, ko se rodi...

Njegov brat in njegova boljša polovica ima vse, kar rabita za user posted image , zato so se zmenili, da si ne bomo nekaj nosili, jaz sem mamici naredila en nakitek in škatlico za nakit, toliko da je ena pozornost in da ima nekaj za spomin na otročka. Ko bom spet zdrava, pa bom naredila še kak slinček in jim ga ob priliki odnesla. Tako da mislim, da se ne bomo kaj pretirano obdarovali, ker bomo itak oboji meli malega dojenčka:) Jaz sem sicer rekla, da bi bilo lepo, če bi jima kaj odnesla, ampak če so se tak zmenili, tudi ok. Mamici sem pa vseeno morala nekaj datuser posted image

Moj oče nama bo ziher dal denar in tudi ziher preveč, sicer pa ga mislim nahecat, da mi naredi stolček za hranjenje, ki bi šel lepo na klopco, ker imamo v kuhinji ob mizi klop in bi bilo tako najbolj praktično.
Moja mami ni še nič rekla in tudi ne vem, če nama bo kaj dala. Mogoče bo prinesla kake cunce, ona rada nakupuje, imava pa diametralno različen okus, tako da kaj prav dosti uporabnega ne pričakujem - ona gleda bolj na dizajn, jaz pa bolj na praktičnost... Najbolj bi bila vesela, če bi me vprašala, kaj si želim za rojstni dan in bi ji rekla, da naj mi da za ta in za prejšnji rd in za otroka skup da lupinico. Samo ne vem, če bo to naredila, malo dvomim, sicer pa moj rd še ni tako blizu:)
Bratec mi bo naredil police nad previjalno mizo, sestra pa itak nikoli ne daje daril, sploh pa gre na potovanje in ne bo tu, ko se otroček rodi.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2007 14:13:08   
Anonimen
Midva bova večje stvari kupila sama. Ne bova pa dobila nobene stvari od nikogar, pa tudi ne pričakujem, da se bo kdo ponudil. Njegovi so nama dali nekaj denarja, pri meni je denar še obljubljen, mami pa mi itak kar naprej nosi ene cunjce, tako da počasi se bo kaj nabralo.
Bi pa seveda najraje videla, da dobiva denar, kar pa je od najine žlahte bolj težko pričakovat. Sicer sva za poroko po njegovi strani dobila večino denar, po moji pa uporabna darila. No bil je tudi cel kup neuporabnih, ki jih  (na žalost) sedaj delim naprej. Sama ne maram kiča in potem nekatere stvari raje dam naprej, kot pa da se jih ogibljem v omarah.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2007 0:19:16   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: April

Rabljenega nimamo nič, večino stvari sva kupila sama oz. babice, dedki, prababice...

Tudi pri nas je bilo tako.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2007 11:28:21   
ema79
vse kar sva kupila za našo malo je bil jogi za posteljico, tetra plenice, postelnino in sam je naredil previjalno mizo. Vse drugo - posteljo,banco, hodalico, ležalnik, kovterček, baldahin, obrobo za posteljo, sva dobila od prijateljev,sorodnikov in lahko obdrživa, lupinico, stajco, voziček pa morava potem vrnit. cunce sem dobila nekaj novih za za darilo, dugače mam pa večino vse rabljeno, saj smo taka velika družina po moji strani, jaz pa najmlajša, da se je vsega veliko nabralo! če česa zmanjka pač sproti kupim.

Življenje je lepo....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.3.2007 11:46:17   
ronja
Midva sva tudi druga po vrsi, ampak starejši štrajkajo, pa nimava nič od njih;)

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.3.2007 18:27:34   
šapica
jaz bom za našega divjačka dobila -aleluja-večino stvari od drugih, seveda rabljenih, kar pa me prav nič ne moti, celo zelo vesela sem. vse je tako preklemano drago, da se ti lahko kar strga, pa mulčku je takoj vse premajhno. babica se je javila, da so flaške in dudice njena skrb, teta malčka nam bo zrihtala ležalnik in kengurujčka, ravno danes sem zvedela, da bomo tudi voziček  oz. dva dobili. ja kaj je lepšega?! itak bo šlo za plenice in če slučajno ne bom mogla dojit tudi za hrano veliko denarja. se pa mulčka zelo veselimo in komaj čakam, da se rodi, ker sem že kot mali slonček:))
aja, pa tudi previjalno mizo, ki je v bistvu spodaj omarica za vse drobnarije in plenice, zgoraj pa nastavek, ki ga potem ko ga ne rabiš več odstraniš in je samo še omarica, tudi to me že čaka. oh, madonca, pa posteljico 140x7o tudi dobim. meni je to kul, nimam nobenih zadržkov proti rabljenim zadevam, tudi sama z veseljem oddam kako mojo cunjo, ki je tudi povohala nisem že vsaj eno leto in seveda tudi vzamem zase. mi smo pač tako navajeni, da si zamenjamo vse kar je možno. poznam pa ljudi, ki jim pa to pač ni in jih pa tudi štekam.
lp šapica

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.