|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povečana poraščenost v nekaj dneh
21.2.2007 10:53:51   
Anonimen
user posted image ne pričakujem konec tedna. V teh dneh sem opazila, da so mi dlake na nogah in bikini predelu ful hitro zrastle. Danes pa sem odkrila celo nekaj temnih brčic, kot bi zrastle čez noč. Hormoni so mi čist podivjali al kaj?
Je možno to povezati kot znak za morebitno nosečnost.Imam tudi nekaj drugih znakov, ampak kaj mi to pomaga, ko pa je lahko PMS in psiha.

Prosim za kakšno vašo izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povečana poraščenost v nekaj dneh
21.2.2007 15:20:29   
bobek05
Podobne izkušnje nimam, ampak kot si sama ugotovila, je lahko marsikaj. Kot kaže boš morala počakat do konca tedna če bo prišla "teta iz Krvavca" ali ne.
Ampak tako mimogrede - jaz čutim največje spremembe pred M približno 1 teden prej (čutim ovulacijo, imam večji apetit, bolj mi diši sladko) in ne par dni pred M.

Če M ne bo, ne delaj takoj testa za nosečnost, ker sem ga jaz tudi na 28 dan, pa je bil negativen, 4 dni kasneje pa pozitiven.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?