|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila
22.9.2004 22:00:16   
Alina
Hajlo!

Spet se obračam na vas, saj rabim nasvet glede nakupa oblačil. Sem v 20t nosečnosti in je že skrajni čas, da si kupim nekaj zase. Ker sem iz celjskega konca, me zanima kje ste nakupovale? Ali se naj odpravim v Maribor in sicer v H&M.

Rada bi si kupila nekaj bolj športnega, kot so na primer kavbojke, no ali kaj podobnega, samo da je čim bolj udobno. Kaj ste si kupile ve v tem času?

Vsem že v naprej hvala.

Naj bo vaš večer čim lepši.:sloncek::rozica::sloncek:

Lp, Alina

Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniška oblačila
22.9.2004 22:27:48   
Annny
Potem sva si pa kar podobni..
No, za H&M ne vem- jaz sem kupila nekaj v C&A, nekaj pa so mi zašili v Popku (po mojih željah- so ful prijazni..).
Če nosiš št. 38 in bi kaj rabila, imam pa jaz en kup nosečniških oblek, od katerih jih precej sploh nisem oblekla (npr. kavbojke) ali pa le nakajkrat pomladi..se jih bom morala počasi znebiti.

LP

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniška oblačila
22.9.2004 22:30:04   
ZARJA
Ojla, srečka nosečka!

Jaz sem 9 tednov pred tabo, zato sem si morala tudi obleke prej nabavit. Nosila sem mehke in zelo raztegljive trenerke (za doma), ki sem jih imela že od prej... Potem sem pa šla v H&M v MB in si nakupila lepih, kvalitetnih in dokaj poceni stvari ( dvoje hlače, ki so mi prav že zdaj in do prilagodljive - tako, da mislim, da mi bodo do konca...So do pasu - ker se mi zdijo bolj frajerskekot farmerke... Nimajo sicer strašanske izbire, se pa da najti dosti. Hlače od 7-9 tisoč, majčke, bluzice od 3-5... itd. Svetujem ti, da greš (če se le da) med tednom in dopoldan, ko ni take gužve. Uživaj v nosečnosti in srečno!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniška oblačila
22.9.2004 22:36:20   
Annny
Zarja ima prav glede trenirk- hlač. Jaz sem jih dobila veliko zelo poceni v C&A in v H&M v Villachu ŠE PREDEN sem zanosila- imajo širok raztegljiv pas- in jih nosim še zdaj, v 37 t! Pa tudi potem jih bom!
Za doma ali pa za kake sprehode je to najnaj!!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniška oblačila
23.9.2004 19:49:57   
giga
Če bi se rada oblačila čimbolj tako kot si se prej, potem ti toplo priporočam firmo La vie v Baby centru, še bolje pa je, da kidneš v Avstrijo ali Italijo, tam ima Benetton ful dobre oblekce nosečke. Ko sem jaz kupovala, me je najprej skoraj kap, ko sem videla tiste volančke in čipke:(:((...nosečniške zadeve pa moram nosit že 4 mesece, noseča sem pa 25 tednov - ja, sam trebuh me je:hudicek:
Kupila sem si (nazadnje)kavbojke, olivno zelene žametke, bež zvonarce, majčke pa mi je sešila teta - ful noro dobre. Lahko jo pokličeš, nima drago, pa jo vpraši za cene, pa kaj sploh lahko zašije 041-646-415.
Uživaj nosečnost in nosečaste obleke,
giga in :duda:25t

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?