Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 19.2.2007 18:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 19.2.2007 18:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 19.2.2007 21:49:07
|
|
|
|
san
|
|
|
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 20.2.2007 6:12:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Zanimivo Moja pravi, da bo ribica, ko bo velika. In začne ful na veliko razlagat, kako bo skočila v vodo in plavala PA skoz gleda akvarij....ona bi kar v akvareij k ribam šla..na srečo smo jo prepričali, da je nekoliko premajhen zanjo. Ah, ti otroci in njihova domišljija.
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 20.2.2007 7:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš bo pa v Ljubljani imel trgovino in bo prodajal igrače.-
|
|
|
|
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 20.2.2007 7:10:34
|
|
|
|
AnBan
|
evo jaz sem si tudi vedno želela bit astronavtka - sicer sem bila malo večja (prvi 4je razredi OŠ), ko sem vsak večer z daljnogledom lezla na nek kozolec in opazovala zvezde. moj sine pa bo poleti dirkač, pozimi skakalec, vmes pa muzikant :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?