Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zatekanje in mravljinčenje v prstih 19.2.2007 20:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj se izogibati preveč slani hrani, klobasam...ker sol zadržuje vodo v telesu, ki tudi povzroča zatekanje. Čim več počivaj, dvigni noge malo višje, veliko pij in lahko si privoščiš kakšno melone, ker je le ta neke vrste diuretik, ki ti bo pomagala odstraniti vodo iz telesa. Aja, piti pa moraš zato, da voda odplavi sol iz telesa, da ne boš mislila, da zdaj pa ko imaš veliko vode v telesu, da ne smeš piti.
|
|
|
|
RE: Zatekanje in mravljinčenje v prstih 20.2.2007 8:13:48
|
|
|
|
Eca
|
Mogoče še poiskusiš s sadnim dnevom - čez 2 dni gre vsa odvečna voda iz telesa (z urinom). Sadni dan lahko ponoviš vsak teden do poroda. Upam, da bo pomagalo! Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Zatekanje in mravljinčenje v prstih 20.2.2007 13:14:49
|
|
|
|
moder
|
Meni se je to dogajalo v prvi nosečnosti. Ves čas sem imela mrtve prste. Menda zaradi zatekanja in priskov na živec v roki. V porodnišnici so rekli, da lahko traja še 3 mesece po porodu. Trajalo je od približno 34 tedna pa do tri tedne po porodu, rodila sem v 38 tednu. Pomagat se pa nič ni dalo. Je bilo pa grozno. Zdaj sem noseča 36 tednov, pa se zaenkrat še ni pojavilo - moram nujno potrkat na les. Čimlažje prenašanje te težave ti želim.
|
|
|
|
RE: Zatekanje in mravljinčenje v prstih 20.2.2007 15:03:30
|
|
|
|
Baucka
|
Čaj iz koprive pomaga odvajati vodo iz telesa. Kupiš v lekarni posušeno zel in spiješ eno do dve skodelici sveže pripravljenega čaja. In izogibanje slanim jedem. Poskusi.
|
|
RE: Zatekanje in mravljinčenje v prstih 23.2.2007 17:58:03
|
|
|
|
mamica 2
|
lepo pozdravljene... ta tvoj problem poznam že iz prve nosečnosti. Pravtako me pesti tudi zdaj pri drugi. Sem namreč v 24.tednu in težave z mravljinčastimi rokam, predvsem ponoči so se mi začele pojavljati pred kakšnima dvema tednoma. Ker sem se s tem že srečala pri prvi nosečnosti sem vedela kaj narediti. V lekarni sem si kupila tablete b kompleks.Prej sem seveda vprašala g. Pomagajo, preverjeno. Poskusi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?