|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiščanje na debelo črevo
19.2.2007 8:26:50   
tančica
Imate kdaj občutek, da otrok pritiska na debelo črevo, do roka imam še 1 mesec, to sem danes prvič začutila..?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiščanje na debelo črevo
19.2.2007 10:31:22   
tinaaja
Mene je velikokrat na to, da bom morala na veliko potrebo, najprej opozorila taka bolecina, kot da je od pritiska na crevo.
Drugace kot to pa nimam take izkusnje, ker mi npr ful pase spat na hrbtu, pa sem v 37 tednu..

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 10:32:07   
Maxica
Tako sem jaz občutila samo pri porodu - tiščalo me je, kot da bi morala na veliko potrebo, v resnici sem pa rojevala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 10:43:52   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tako sem jaz občutila samo pri porodu - tiščalo me je, kot da bi morala na veliko potrebo, v resnici sem pa rojevala.user posted image

jaz isto,s tem da sem imela občutek da imam melono v ritiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 8:51:04   
Pikca
Ja, jaz imam tudi tak občutek ampak najbrž zato, ker imam tudi nekaj težav z zaprtjem trenutno. Prvič sem po porodu dobila hemeroide, zdaj so se mi pa že 1 mes. prej pojavili.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?