|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
21.9.2004 21:19:17   
Anonimen
Ojla!

Nimam časa za RR:( skoraj nič:( Pa še šteka dones:(

Samo tolk da vas pozdravim in prestavim-pri Mini so vsi obležali, mali ima krizo v vrtcu,..

Bejba&Boni& MAVRICA-ČE BO LEPO VREME JE V SOBOT SPET PIKNIK. pA bi bejba tebe prosila, če lahko naročiš klopi(ti sporočim do četrtka če in koliko), ker si od tam.:rozica::rozica::rozica:

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
22.9.2004 9:24:41   
Lu
Ojla!

Ja boga Mina1. Upam, da se čimhitreje pozdravijo vsi skupaj. Tudi mene je začelo nekaj grlo bolet. Upam, da ne zbolim.

Ta vikend moramo iti pa še na morje. Gremo dati čoln ven iz vode, in če po pravici povem se mi sploh ne gre, ker je že tako mraz. Brbrbrb :zmeden:

Mene je te dni pičilo, da moram non stop nekaj delati. Preurejam najino gnezdece ;). Imela bova nove zavese v kuhinji v rumeni barvi. Da malo popestri najino kuhinjo, ker je že taka bolj stara. Ko sva se vselila sva pustila to kuhinjo še notri, ostalo sva pa vse preuredila in nove stvari kupila. Samo kuhinjo je v bistvu potrebno še zamenjati. Ker pa se imava čez cca 2 leti, če bo vse posreči odseliti, sva rekla da ne bova več toliko vlagala v stanovanje.

Danes dobim še katalog od vozička Hartan. Sploh ne vem za katerega naj se odločim. Zelo všeč mi je Peg Peregov Pramette ob enem pa ne vem, ker imam kužka, ki ga non stop vozim po takih neasfaltiranih poteh kako bo kaj z Peg Peregotom. Sem čist out že od teh vozičkov.

Glede mojega študiranja čedalje bolj slabo kaže. Sploh se ne morem spraviti k učenju. Zdaj v oktobru bodo pa že nova predavanja. Se moram nekako primorati k temu, če ne ne bom naredila absolutno nič in drugo leto ko pride :duda: verjetno še manj.

Dekleta zanima me do kdaj boste ve delale. Jaz sem mislila iti že decembra, da bi še izkoristila dopust, pa so mi rekli, da je bolje delati čisto do konca. Tako grem šele v januarju na porodniško. In potem pridem nazaj nekje v marcu. Bom dlje z mojo :duda:.

Kar se pa nakupov tiče pa res že komaj čakam da pride težkopričakovani mesec december. Takrat bova vse nabavila. Juhuhu :bravo: Do zdaj nisem kupila še čisto nič. Dobila sem samo flaško iz revije nosečnica. Sem a ne. Amapk se res že težko zadržujem. Še malo pa bo.

4.10. imam zopet pregled pri moji G in res že komaj čakam da vidim najino :duda:. Bom pa verjetno kar vprašala za spol. Kaj pa ve? Vas zanima kaj nosite pod srčkom?;)

Za danes sem vam kar veliko natrosila. Se mi zdi da se sploh ne ve kje je glava in kje rep. Ampak to smo me, raztresene nosečke. Mi je oproščeno.

Lepo se imejte.

papa Lu in :duda:
19t 1/7:love:

P.S. Zbiram kakšne predloge kratkih imen za fantka ali punčko. Full hvala.:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2004 10:10:20   
mala maja
Hojla nosečke.

ja res LU MIna1 mora biti res boga. Kot da že ni dovolj pretrpela.

LU ja se mi kar zdi da se ti na morje ne da, mene tudi skoz zebe(tko da meje danes sodelavec ko sem prišla v službo oblečena kot medvedek vprašal če pri nas sneg pada:zmeden:). ja pa preurejanje stanovanja, pri vsaki nosečnici pride na vrsto(kot bi hotela gnezdo pripraviti na :duda:), pa šola..... Kje je moja??????
Tri leta se že vpisujem na fax.... pa zmerej mam izgovor.

no sama pa sem končno dočakala pregled v 16t. Bil je bolj na hitro ker je imela G. tako gužvo. No zaenkrat je vse O.K. , le mene boli medenica. Predpisala mi je magnezijeve šumeče tablete in predlagala da naj si kupim nosečniški pas. Aja pa spet sem en teden manj noseča???? Ja a bom tega otroka nosila 11 mesecev???:zmeden:

Kako ste pa kaj ostale nosečke??????
Kje se skrivate???? Pa ja ne za buhiji ;) :)-:)-

Aja Lu sprašuješ če bomo vprašali za spol. JA
Pa za imena. Povam eno štorijo, včerej naš tavelik privleče od nekod en star blok. In jaz firbec kaj piše notri najdem dve strani z imeni popisanimi. Ne boste verjele punce že ko sva izbirala imena za drugega lumpak sva imela enaka imena izbrana kot sedaj.9nebesa
No za punčko: Maja, Aleksandra, Kaja
Za fantka pa : MIha, Gašper, Kristjan...
No za enkrat sva pristala na Gašperju ali pa Aleksandiri

No dovolj nakladanja z moje strani. Nosečke zbudite se.

LP mala maja in :duda: 16t4d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2004 10:31:24   
mala maja
Aja še nekej punce.

A še jeste Tifol????
jaz samo občasno, sem na MON-u brala od DR. Pušenjaka da je ni nujno po 3 mesecu jemati vsak dan dovolj je 2-3x tedensko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2004 11:00:02   
Lu
Mala maja meni je še nekaj ostalo. Jemljem Folacin, še vedno, vsak dan. Imam jih še za cca 20 dni. Mi je G rekla, da jih moram pojesti do konca.

Lepa imena imata zbrana. Midva se pa non stop kremživa. On ob mojih, jaz ob njegovih, he he he. Upam, da najdeva kakšnega skupnega.

lp Lu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2004 12:02:46   
Venera
Pozdravljena dekleta!
Pa da se še jaz po dolgem času javim!
V službi imamo ful dela, popoldne pa mi doma ni več, da bi bulila v računalnik!

Pri nas ni nič novega, razen da me naš pikec tako lepo brca:bravo:9nebesa. Kako je to luškano! Moj Schatzi skoz čaka, kdaj ga bo tudi on lahko začutil in ima skoz roko na trebuhu, pa še žal ni doživel. Ga tolažim, naj še malo počaka, da še zraste!

Kar se tiče imen LU, imava midva izbrano ime za fanta in sicer VID. Mi je pa tuid všeč Jan, Matic, Tim, Tilen.
Za punčko pa se sicer še dogovarjava, ampak mislim, da bo moja obveljala, ker si to res že leta želim, da bi imela punčko Mio! Drugače pa je še v igri Eva, Ema ali Iza!
7.10. imam tudi jaz pregled in mislim, da bo delala morfološkega. Komaj čakam. Vprašala bom kaj je in upam, da se bo videlo. Pri nas so vsi prepričani, da bo fantek!

Za voziček sem se dokončno odločila za ABC designe, ene ga valijo, druge niso zadovoljne. Moja kolegica, ga ne more prehvalit! Živi bili pa videli.

Uboga Mina1, ta pa ima zdaj res polno skrbi! Držim pesti, da se čim prej pozdravijo!

mala maja, mene tudi tako zebe, da sva s kolegico v pisarni prenosni radiator kar vklopili! Noro, kako vreme!

NO, tako, malo poročila od mene, zdaj pa spet nazaj k delu!

Lep dan vsem,
Venera in :duda:18t6d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2004 12:33:08   
Pikapolonica
Drage deklice!

Ste pa res pridne. Samo kak dan se ne oglasim, pa toliko napišete, da komaj vse preberem. Saj, edino pravilno.

No, jaz pa tako uživam doma, da se ne da povedati. Sicer ne poležavam, ker to nikoli ni bilo v moji navadim mi pa vseeno paše. Že sam občutek, da mi ni treba več v službo je bajen. Pa saj boste kmalu same videle.

No LU, spraševala si, kako smo delale. Jaz sem bila prva dva meseca na bolniški, potm pa mi je komisija ni več podaljšala. Moram priznati, da sem bila kar malo razočarana, potem pa so mi v službi omogočili lažje delo in sem bila prav zadovoljna, da nisem bila več doma. Čas ti veliko hitreje teče, nekako bolj si aktiven, pa še plača je normalna. Zdaj sem pa na dopustu, ker hočem letos izkoristiti še vsega letošnjega. Drugo leto, po izteku porodniške, me bo pa tako čakal že novi. Na porodniško, kolikor jaz vem, pa tako moraš vsaj 1 mesec pred PDP. Ne vem, mislim, da je kar fino, če dopust izkoristiš pred porodniško. Ker je v zadnjih mesecih še tooooooliko opravkov, predvsem si pa vedno bolj okoren in najbrž tudi utrujen, pa še kakšne težave se te lotijo….

Tako kot so se mene prejšnji teden. In to tiste, ta zoprne, na H! Ti prekl….!!!!! Hemerodi. Tako sem besna in žalostna hkrati. Vsepovsod berem, da po nekaj dneh minejo, pri meni pa se vleče že skoraj teden dni. In ni ne boljše ne slabše. Delam vse, kar piše v knjigah, pa nič ne pomaga. Piše, da naj bi se veliko gibala (hodila), pa sem to počela včeraj in je bilo potem še slabše. Zdaj pa sploh ne vem, ali naj danes sploh grem na aerobiko ali ne. Res, tega pa čisto zares ne želim nikomur. Še najhujšemu sovražniku ne. Upam, da se vam nikoli ne bo treba ubadati z njimi.

No, sicer sem se pa tako veselila današnjega dne, ko naj bi imela pregled in bi spet videla svojega malčka, pa me je včeraj poklicala med. sestra in pregled prestavila na ponedeljek. Takrat bom že skoraj 34 tednov noseča. Saj sploh ne dojamem kako hitro čas teče. In v našem stanovanju še vedno nič novega. Najbrž bi bilo že vse končano, če bi mojstre plačevali. Tako pa vse dela moj možek sam (s pomočjo najinih očetov) in to seveda zadevo močno zakomplicira. Jaz imam pa v spalnici cele vreče stvari za dojenčka, ki mi jih je dala moja sestra in komaj čakam, da jih pregledam in izberem tisto, kar mi bo prišlo prav. Samo jih nimam kam pospraviti. Dokler ne bosta sobici čisto končani lahko tiste vrečke samo gledam. AJOJOJOJ!

LU, tudi jaz sem prvo trkanje začutila dan po zaključenem 18 tednu. Torej ravno v dneh, v katerih si sedaj ti. Saj bo, ne skrbi!!! Kar se pa spola tiče, pa sva midva baje ena izmed redkih, ki ga ne želijo vedeti. G. mi je rekla, da večina parov zdaj kar vpraša. No, midva se bova pa kar presenetiti pustila. Res, je problem, ko zagledaš kakšno luštno cotko, pa je ne moreš kupiti, ker je recimo roza barve, ampak… Za prve mesece imam oblačilc v tistih številnih vrečah v spalnici več kot dovolj, potem bomo šli pa takoj v nabavo. V Avstrijo seveda. Sicer bom pa kupila pač kaj čim bolj nevtralnega.

DOLINA, tudi meni G. vedno na pregledu izmeri trebušček. Ampak ne okoli pasu, če si slučajno na to mislila. Merilni trak nastavi na simfizo, ter potem izmeri dolžino preko trebuščka do vrha maternice. Dolžina v cm naj bi se ujemala s številom tednov. Pri meni je bilo do sedaj še vedno zares tako, zdaj me pa že malo skrbi, ker se mi zdi, da mi trebušček nič kaj ne raste. Zadnjič me je sestrina prijateljica celo pohecala, da sem očitno namišljena nosečnica, ker imam tako majhen trebuh, rodila bom pa že čez dobrih 7 tednov. Me prav zares zaskrbi, ko pomislim na možnost da moj škratek ne raste tako kot bi moral. Ampak, brca pa kot za stavo. In to vedno močneje. Zato si ves čas govorim, da je vse OK. Ker mora biti!!!!

Kaj mislite, je SVETKA že zmagala????

ASSO, daj oglasi se kaj? Me že zelo zanima, kako si in kako je s tvojim trebuščkom. Saj ni treba napisati veliko, če se ne počutiš dobro. Samo kakšno besedico. Da bomo vedele da si v redu!

In MAVRICA, kam si se pa ti skrila?

MINA1, s tabo smo!

Tako, zdaj grem pa spet malo ležat. Na levi bok. Baje pomaga...

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (33t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2004 14:37:20   
Venera
Pikapolonica,

Da na hitro samo napišem, kaj baje pomaga! Recept starih mam:

Baje je dobro, če si daješ obkladke z najbolj vročim možnim kamiličnim čajem! Vroč, kolikor moreš!

Če pomaga ne vem, še nisem preizkusila na svoji "rit":)-:)-:)-:)-
Če boš probala, pa ti želim veliko uspeha!

LP
Venera

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2004 15:11:42   
Dolina
Ojla punce, danes ste pa res pridne. Sploh ne sledim vsemu. :)-
Pikapolonica, to sem mislila, kar si napisala glede trebuščka. Men se zdi, da se bo moj glihkar razpočil :)-:)-, pa sem na koncu 16t. :zmeden:
Pa upam, da bodo tvoje težave z H, kmalu zopet preteklost. Držim pesti!:rozica:

Za spol imam pa jaz kar velik problem. Jaz namreč ne bi rada vedela, moj možek pa HOČE! :( pa njegova mama tud in me vsakič vpraša, če je že kaj novega :grrr: Sem prav besna, ker če bo ona izvedela, potem bo cela vas vedela in kaj hujšega, če slišim od sosede!!!! :grrr: Zdej pa ne vem, a se naj zlažem mojemu in njej, da se ne vidi, da ima prekrižane nogice, da mi ni delala UZ... a ima katera še kak dober izgovor? :(( Sem razmišljala, da pač moja G na listek napiše spol :)-:)- (ne mislit, da sem nora) in samo možek ve, za taščo pa pač najdeva en izgovor. Čeprav si ji on noče zlagat. cela zmeda. :((

Jaz sem že nehala jemati Tifol, moja G je rekla, da moram do 14t jemat. Jaz imam pa 1.10. pregled, bom takrat glih 18t in 1/7. A mislite, da mi bo že delala morfologijo al ne? Jaz tud komi čakam, da vidim spet mojga sončka. :love::sloncek:

Lu, moj študij tud štrajka. Sem ravno pri pisanju druge diplome, pa mi gre še bolj počasi kot polžu :)-:)-:)-
Ah, enkrat bo že.

Na morju je slabo vreme, burja piha, fajn se obleč, če boš šla. Drugače pa je vreme res grozno. mene tud zebe.

Punce, a boste imele posteljico za svoje :duda: najprej v spalnici ali jim boste takoj uredile svojo sobico?

Lepo se mejte, pobožajte trebuščke :sloncek:

Lp, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2004 21:08:54   
Ivi33
Hojla, hojla - še sem tukaj in še vedno v "enem kosu".

Nič se ne dogaja:(. Malček brca, jaz sem polna energije. Danes sem šla še na banko, pa ene rože kupit, pa na kavico. Potem sem pa morala seveda še rožice vsaditi ...
Nič kaj ne kaže na to, da naj bi vsak čas rodili.

Sicer pa grem v petek v LJ se pokazat. A katera ve, kaj delajo na teh pregledih (CTG?, ...???).

Dolina, mi bomo :duda: nekaj mesecev imeli v spalnici (praktično za nočno dojenje), potem pa selimo bebico v sobico (po cca 3-4 mesecih). Res pa, da je so ba čist zraven spalnice.

Še to, porodniško se nastopi 28 ali 42dni pred PDP, za katerega ti da potrdilo G.

Vse skupaj se imejte čimbolje :rozica: in uživajte z :duda: v tebuščkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2004 8:10:06   
Mina1
samo da se vam oglasim: ja, vsi smo zboleli oz. obležali:(. Mali je nekaj privlekel iz vrtca (prehlad, mokro kašljanje) in smo vsi fasali. Najprej je imel on vnete očke, potem pa je vse fasal je ati, ki še nikoli ni bil na bolniški in je imel še do včeraj blazno vnete oči + prehlad, jaz pa vse po malem. Torej sem jaz vlekla vse niti za vse tri. Ampak gre počasi na bolje;)

Komisijska mi je podaljšala bolniško do 6.10., ampak grem konec meseca k G, da mi podaljša bolniško še za kakšen mesec in potem spet čakam, kaj bo komisijska napisala. Verjetno bom šla še malo v službo. Gre za to, da imam v 21. tednu dva UZ (zelo intenzivna), enega pri svojem G, drugega pa pri dr. Cerarju, ki mi je delal v Postojni AC (kot drugo mnenje8)), da še enkrat prečekirajo, ali je vse tako kot mora biti.
Sem bila v ponedeljek pri G, pa je rekel, da če sem razumela izvid, da zdaj je kar je in da bomo videli na koncu kaj bo.

Haaallloooo??????:zmeden::zmeden::zmeden:, kot da še nimam dosti skrbi in hudega za sabo. Res ne vem, kaj naj si mislim. Upam na najboljše, ker genetska svetovalka, ki je pri AC štela in gojila kromosome, je izločila vse okvare in rekla, da ima zame veselo novico in da je vse v redu, le da so dobili poleg plodovih še moje celice poleg, ki so jih morali izločiti. Kot nekakšen dvojen rezultat:zmeden: Ja res ne vem kaj in kako, sem spet vsa prestrašena:((:((

Skratka, tale druga nosečnos me bo...nevem kaj:( Pri takšnih stvarjeh je težko ostati "cool" in pozitiven in tako.

Toliko od Mine1. Sem pa vesela, da gre vam veliko bolje.

pa-pa Mina1 18t (4/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2004 8:49:18   
Lu
Dobro jutro!

Mina1 ne se sekirat preveč, no. Misli samo na lepe stvari pa bo šlo. Jaz in moja :duda: veva, da bo še vse OK, boš videla.Zate :rozica: in za tvojo malo :duda::racka:.

Dolina si spraševala kje bomo imeli :duda:. Od začetka in pa tudi kasneje še, bo verjetno pri nama v spalnici. Živiva v dvosobnem stanovanju in sva si tako uredila, da imava celo dnevno sobo in še spalnico. Ker se imamo namen seliti bo verjetno do takrat kar tako ostalo. Če ne, bo pa dnevna soba postala najina spalnica, in najina spalnica otroška sobica. Ni kaj.

No včeraj sem dobila še druge hlače od šivilje. Mi jih je naredila točno take kot sem si kupila žametke. Super so. Aja pri žametkah sem pa malo pretiravala. Sem si kupila cifro M, kao da bo za dlje, in so mi malo prevelike. Kupiti bi morala S. Mi je kar malo žal. Ampak saj se bom še zredila si pravim. Upam, da samo v trebuh, hi hi hi.

Punce včeraj zvečer ko sem šla spat, se mi zdi da se je oglasil/-a najina :duda:. Nisem pa čisto sigurna. So bili čito taki nežni udarci. Hm... Upam da bo čimpreje ponovila vajo.:bravo:

Venera tudi nama so všeč zelo kratka imena. No za deklico sva našla že eno skupno ime.:bravo: Za dragija. Pri fantku se bomo še pogajali. Meni je namreč zelo všeč Luka, ker je pa že toliko Lukatov pa ne vem več, če bi mu dala tako ime. Bova videla.

Zopet sem bila dolga. No, boste imele vsaj kaj za brati.

Lep dan vam želim.

papa Lu in :duda:
19t 2/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2004 9:10:24   
mala maja
MINA1 ne sekiraj se sej bo boš videla da je s :duda: vse uredu. Saj ti je povedala zdravnica iz genetike da bo vse O.K.

LU ja hlače ti bodo res kmalu premajhne :)-:)-:)- veš buhi hitro zraste..... No ja da si :duda: začutila sem ti pa kar malo fouš. Kje je pa moja. Želim ti da bi se čimprej ponovilo 9nebesa9nebesa9nebesa. LU jaz imam LUKCA :bravo::bravo:2 fantka in jih ni tako veliko kot se zdi. Pri nas v vrtcu jih je mogoče 5. Ma ne vem če jih je 5 pri 6 skupinah po cca20 otrok.

DOLINA sprašuješ kje bo spal najin :duda: pri nama. Tud tastarejša sta obadva spala pri nama. Jaz sem proti da spi v svoji sobici od rojstva otork rabi našo pozornost(no mislim da ga nadzorujemo) Ti povem eno zgodbico moje sosede. Imela je punčko(no jo še ima) ki je od rojstva spala v svoji sobici in kaj se je zgodilo. Ko je bila stara 6 mesecev je glavico vtaknila med prečke na ograjici. Jokala je skoraj 1 uro predno so jo šli pogledati. Rekla je nikoli več.
Našedva sta spala do 2 let pri nama v spalnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2004 9:44:24   
Dolina
Mina1, če je bil rezultat AC ok, potem je vse OK. :rozica::angel::rozica: Ne se preveč sekirat, da bo lahko tvoja :duda: v miru uživala pri tebi v trebuščku. :love::love:

jaz sem tud že od začetka razmišljala, da bo najin sonček v spalnici, potem sem nekje brala, da nekateri že takoj uredijo sobico za malčka in ne spi v spalnici. Se mi je zdela zanimiva ideja, samo glede na to, da je potrebno pogosto dojenje in da sem prvič noseča in se ke treba vsega naučit, je sigurno bolje, da spi pri nama - ga imaš skoz na očeh. po moje še v spanju :)-:)-

Luka je tudi meni lepo ime. Midva sva zaenkrat samo pri fantku enotna, da naj bo Filip. Pri imenih za punčke se je pa zataknilo (pa na začetku nisva imela imena za fantka, no zdej se pa za punčke ne moreva odločit :zmeden:). Na listi imava Ajda, Zoja, zdej je dodal moj še Pia, pa vsakih 14 dni najde še kakšno ime.:( Sem mu rekla, naj že neha, če en bo preveč, pa je rekel, da bova pa listke vlekla. :)-:)-:)- Halo???

No, toliko iz moje strani. Bodite v cvetju, imejte se lepo, pobožajte bupije, same lepe misli...:rozica::rozica:
Lp, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.9.2004 17:07:48   
asso
Ojla,

naj se vam po dolgem cajtu ponovno javim.

jaz sem v redu - super - le krči so še vedno prisotni nekako na 10 minut, ampak drugače je v redu, saj se zaenkrat nič ne odpiram. Pa tudi do konca se še ne bom:hudicek:. Po moje ko bo ura za rodit moj škratek ne bo hotel ven, ker je itak vsega tega krčenja že navajen.

Do sedaj smo obdelali par predavanj iz šole za starše, kjer smo izvedeli veliko novega. Manjkata mi še dva predavanja Nega otroka 1. in 2. - skoraj najvažnejša, ki jih bom nadoknadila nekje v začetku oktobra.

Moj buši tudi ni tako velik, pa tudi zredila sem se kar normalno - 8kg. Čez 2 tedna imam pregled pri g., ki mi bo verjetno povedala težo mojega:duda: . V glavnem se oglaša non stop, če bo tako, ko se bo rodil ne vem kdaj bom spala.

Mi bomo na začetku tudi imeli pojstlco :duda: zraven najine, predvsem zaradi dojenja, kasneje pri enih 3 mesecih, pa jo bova prestavila v njegovo sobico in ga nadzirala z babyphon-om. Za enkrat imam že skoraj vse nabavljeno. Mogoče še kakšen body pa kakšen kompletek, ostalo za obleč pa bomo kasneje, ko bomo vedeli kakšne barve izbirati. Voziček je doma, pojstlca čaka pri sestri, da rodim, ker ona pravi, da prinaša nesrečo prej kupit - vse kar sodi zraven je tudi že na zalogi. Previjalno imam naročeno, pride proti koncu oktobra in ležalniček tudi tam nekje. Na grobo pogledano je vse pripravljeno, še kakšna malenkost pa bo.

Pikapolonica, kako kej s teboj in tvojo :duda: . Še malo pa bo pri tebi. Po moje se bo tako hitro obrnilo, da ni kaj. A šolo za starše si že dala skozi? Lepo, da si si spomnila name, veš jaz se tudi večkrat spomnem nate, še posebno ob sredah :torta:.

A praviste, da vam je mrzlo. Meni je prav toplo, celo poletje mi ni bilo tako kot sedaj. Pa na morju, kot praviste nekatere tudi ni mrzlo. Jaz še vedno hodim okoli samo s kratko majčko do kolen pa mi je glih prav. No, mogoče pa so moji hormončki, ampak moj ni niti kaj dosti več oblečen :zmeden:.

Mislim, da sem vam dost za zdej naložila, se kaj pišemo.

Vse nosečke in ne imejte se lepo.

Lp asso in :duda: (33t 1/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.9.2004 17:28:40   
asso
Ojla,

ne moreš verjet, cel roman sem napisala in ko sem dala vpiši ni bilo nikjer vpisano. Groza:((:((:(:((:(:((.

Prav jezna sem, toliko sem napisala in vse je šlo v nič. Glih en delček mi je nekako uspelo dobiti nazaj, da si vsaj spomnem kaj sem pisala, ker je v takšni čudni obliki, da ne morem it niti variante copy/paste.

No, sedaj bom pa malo bolj kratka, ker pol kar sem napisala si sploh ne spomnem.

No z menoj je super, razen seveda stalnih krčev, ki me nočejo zapustiti. Ti so povprečno na 10 min, ampak ker sem še zaprta ni panike. Pa itak bom do konca, na koncu pa :duda: ne bo hotel ven, ker je vsega tega krčenja že navajen.

Do sedaj smo obdelali par predavanj iz šole za starše, kjer smo izvedeli veliko novega. Manjkata mi še dva predavanje – Nega otroka 1. in 2. – skoraj najpomembnejša, ki jih bom nadoknadila nekje v začetku oktobra.

Moj buši tudi ni tako velik, pa tudi zredila sem se kar normalno – 8 kg. Čez 2 tedna imam pregled pri g., ki mi bo verjetno povedala težo mojega škratka. V glavnem se oglaša non stop, če bo tako, ko se bo rodil ne vem kdaj bom spala.

Mi bomo na začetku tudi imeli pojstlco :duda: zraven najine, predvsem zaradi dojenja, kasneje pri enih 3. mesecih pa jo nameravam preseliti v njegovo sobico in ga nadzirati z babyphonom.

Drugače za :duda: so že skoraj vse stvari nabavljene, le kakšna manjša stvar. Voziček z vso dodatno opremo je doma, pojstlca čaka pri sestri na rojstvo, ker pravi, da prinaša nesrečo jo prej imeti, vsa oprema za pojstlco je tudi nabavljena, previjalna in ležalniček sta naročena in prideta proti koncu oktobra, univerzalne oblekice so tudi že nabavljene, kozmetika za :duda: tudi, še kakšen bodi in kakšen kompletek, pa še kakšna drobnarija pa bo ve tu.

Pikapolonica, kako si pa kaj ti, razen težavice s h...? Lepo, da si se spomnila name. Veš tudi jaz večkrat pomislim nate, še posebno ob sredah :torta:. A šolo za starše si že dala skozi?

Nekatere pravite, da vam je mrzlo. Meni pa je tako toplo, kot mi čez celo poletje ni bilo. Po hiši se kar naprej sprehajam samo v kratki majci do kolen, pa po venih prav tako. Tle ob morju ni prav nič mrzlo. Verjetno so moji hormončki, ampak moj hoti tudi okoli ne kaj dosti več oblečen kot jaz :zmeden:.

Zopet sem bila dolga, upam da se mi ne bo ponovno vse zbrisalo, ker me bo infarkt.

Vse nosečke in ne lepo se imejte. Se kaj beremo.

Lp asso in :duda: (33t 1/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2004 17:33:15   
asso
Zdej pa se mi bo res zmešalo.

Ko napišem že drugič post in vtipkam vpiši ponovno mojega posta ni vpisanega. Hvala bogu sem si ga pred tem skopirala za vsak slučaj.

Nakar zaprem forum in ponovno odprem in vidim, da pa sta oba vpisana. jaz pa sem šla vse še enkrat pisat, katastrofa - grrrrrrrrrrrrr :(:((:(:(( Prav jezna sem. No pa nič zato, enega kar preskočite pa bo.

Še enkrat pa-pa od mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?