|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RH negativno
14.2.2007 14:39:23   
lunca2
Zdravo!

Mene pa zanima v katerem tednu oz. mesecu user posted image dobiš injekcijo, če si RH negativen?

Hvala!

Lep valentinov pozdrav!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RH negativno
14.2.2007 14:41:46   
Erdbeere
v 28.tednu in potem ko rodiš, če je otroček Rh pozitiven dobiš še eno. 

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 14:45:11   
Felicity
Jaz sem tudi Rh-, pa imam neko podskupino +, tako pa injekcije sploh nisem potrebovala.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 16:07:28   
total
Men so jo pozabli dat v 28.tednu in tudi poporodu je nismo potrebovala ker sva bila oba negativna.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 20:42:07   
juniorka
dobila glih danes, 28 tuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2007 8:52:52   
iwa
Juniorka, kam pa ti jo dajo, v roko ali zadnjico? men jo bojo čez 14 dni pa me zanima kako je in če ful boli...inekcije namreč nism dobila nobene vse od sistematskih v 1.letniku gim in me seveda mal panikauser posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 9:28:51   
mojcapr
Dobiš jo v tazadnjo in ne boli.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 11:21:45   
lunca2
Men so tud rekl, da jo dobiš v tazadno in da ne boli. Mogoče samo ko pikne tist pa tako vsaka injekcija.user posted image Nekatera pa so rekle, da jih je zapeklo. Jaz sem jih že navajena saj sem jih že toliko dobila da raje nisem štela (več kot 30 v 7 mescih).user posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 14:47:04   
iwa
Punce hvala za hiter odgovor in tolažbo. Vem da je mogoč mal smešn da se tega bojim a tko je to če nisi izkušen...
Lunca2 ti se pa herojsko boriš če si jih že tolk prežvelauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 18:41:22   
Strawberrie Cherrie
Dobila sem jo v drugi polovici 26tedna in po porodu ker je pikec Rh + -> ne bolijo!!! Pa verjem mi, ker mene je injekcij strah kot user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 20:46:15   
Anol
Jaz jo dobim jutri, v rito user posted image .

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?