Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:43:45
|
|
|
|
muki1
|
Ja, to o mali črni oblekci sem že večkrat brala v raznih revijah. Pa mislim, da vsaj ene malo boljše kavbojke, v katerih se počutiš vsaj koliko toliko.
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:45:53
|
|
|
|
pety78
|
Črne hlače in belo srajčko.
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:46:52
|
|
|
|
ery
|
Kja pa če ti ravno ne paše črna oblekca??? Ker jaz sem suha, brez jošk in ne vem kako bi zgledala še v črni oblekci?? Kaj priporočate in kje kupit?
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni nesme manjkat kavbojk in puloverjev z kapuco.Oblekce odpadejo in krila tudi.Zame so kavbojke in pulover z kapuco zakon.
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:49:31
|
|
|
|
amalija
|
Črno obleko, en klasičen kostim (krilo in/ali hlače), bluzo, kavbojke, nekaj majic (nešportnih), lepo jopico/pulover. IZVIRNO SPOROČILO: ery Kja pa če ti ravno ne paše črna oblekca??? Ker jaz sem suha, brez jošk in ne vem kako bi zgledala še v črni oblekci?? Kaj priporočate in kje kupit? Kaj pa kak 2-delni enobarvni komplet? ČEprav mislim, da bi morala poiskati samo pravi kroj obleke :) Sem enkrat videla eno tvojo 'sorodno dušo' pa je imela en tak kot kombinezon, enodelen, zgoraj na špageti naramnice, spodaj široke hlače, izredno lepo ji je pristajalo
< Sporočilo je popravil amalija -- 13.2.2007 8:52:24 >
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ery - jaz sem si jo kupila na ebayu (angleškem), tisto, ki jo je naredil Lagerfeld za H&M in ti moram povedati, da je bolj anrejena za suhice kot za močnejše. Dala pa sem 29 funtov.
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 8:53:05
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho ery - jaz sem si jo kupila na ebayu (angleškem), tisto, ki jo je naredil Lagerfeld za H&M in ti moram povedati, da je bolj anrejena za suhice kot za močnejše. Dala pa sem 29 funtov. A si jo imela za novoletni ples?
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:00:17
|
|
|
|
petja
|
- belo srajco (telirano, ful dobre so srajce, ki so narejene na bodi, tako da imaš lahko "zatlačeno" v hlače, krilo ...) - črne elegantne hlače - črno krilo do kolen - črne elegantne škornje - "reklc", najbolje črn, lahko tudi bel - puli s kratkimi rokavi - eleganten zimski plašč, lahko tudi malo daljša jakna
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:04:53
|
|
|
|
Nyah*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja - belo srajco (telirano, ful dobre so srajce, ki so narejene na bodi, tako da imaš lahko "zatlačeno" v hlače, krilo ...) - črne elegantne hlače - črno krilo do kolen - črne elegantne škornje - "reklc", najbolje črn, lahko tudi bel - puli s kratkimi rokavi - eleganten zimski plašč, lahko tudi malo daljša jakna se podpisem!! Seveda pa tudi kaj bolj casual, kavbojke, kaka mikica, pulovercek,.... Po nekaj za vsako priloznost ane, od sportnega do elegantnega in vmes . P.S. kje pa bi dobila srajco na body narejeno?
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: raho ery - jaz sem si jo kupila na ebayu (angleškem), tisto, ki jo je naredil Lagerfeld za H&M in ti moram povedati, da je bolj anrejena za suhice kot za močnejše. Dala pa sem 29 funtov. A si jo imela za novoletni ples? Ja, namen je bil ta, sam smo bili doma z zastrupitvijo želodca.
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja saj tudi mam kaj elegantnega par črnih hlač,bež,svetlo plave in nekaj bluzic ampak.....to je na meni res,ko je kaj takega slavnostnega.Se mi zdi,da glih lani enkrat sem melaoblečeo nekaj takega. Drugače pa kavbojke trenirke in jopice ohlapne ni govora kake ozke.
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:09:39
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj mora imeti vsaka ženska? Najbrž spodnje hlače in kakšen modrček. Vse ostalo pa je stvar okusa in tipa ženske.
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kakšen skrit erotičen pripomoček a ne? Al to spada že na forum spolnost?
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:43:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tut jaz se pridružujem mali črni obleki, s tem, da meni jo je naredila Stanka Blatnik, po mojih zamislih, s pentljico v pasu - je simpatična ; zlo zlo lepo pa pride sedaj z modnimi okrogljimi čevelčkji na petko -> se počutim kot Doroteja iz ČArovnika iz Oza v črnem Drugače pa ne vem -> enostavno imam preveč oblek, da bi nekaj specificirala, brez tega pa ne gre. Ziher dobrega zimskega plašča - letos sem imela v stilu A.Hepburn, pa ga nisem skorajda nič nosila, ker ni bilo zime. Bom verjetno ga ''prenesla'' v naslednje leto. A sem se spomnila: ženska mora imeti vedno eno totalno sexy spodnje perilo, pa podvezice na zalogi
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 9:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pa rdeče spodnje perilo, ki ga obleče vsaj za silvestrovo
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 12:41:17
|
|
|
|
darjasova
|
Sem nekoč brala v neki nemški reviji, da bi morala imeti vsaka ženska v svoji garderobi - garderobni omari: - 15 modrčkov - 15 spodnjih hlačk - 25 parov najlonk in nogavic - 8 hlač-kavbojk - 4 krila - 15 bluz-majic - 8 parov čevljev-salonarji, škornji - 5 pasov - 8 jaken - 1 kravato - 8 kostimov - 3 očala - 5 torbic - 3 različne plašče - 5 šalov - 2 rokavice Seveda, da je vse za nosit in da ne leži v omari. Za na morje pa: srajco, črno srajco, bluzo, sandale z visoko peto, rožnato polo majico, športne copate, črno obleko iz jerseja, pleteno jopico, ruto, vetrovko, 1-2 jopici, 2-3 pare čevljev, bež športne copate in nahrbtnik za izlete, elegantne črne sandale in črno torbico za zvečer, ter bele natikače in torbico za na plažo, pisano krilo, hlače z vzorcem, krilo na preklop. RECIMO DA TAKO....
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 12:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa imeti ministra za moža a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 12:53:05
|
|
|
|
muška
|
O šiiit jaz sem odpisana Imam samo ene kavbojke, ene malo boljše svetle (bele ) hlače, ene črne hlače, pa ene dvojne športne kargo hlače; en res dober mini kostimček, pa en malo boljši pulover, par majčk, ki si jih upam oblečt, ne da bi se smilila sama sebi, pol pa je že to to Ja pa imam 3 bunde , eno zelo dobro firmo, drugo društveno, tretjo bolj tako tako, eno staro jakno sem ravno včeraj vrgla stran, ker me je bilo sram zadnjič v mestu, in en pol plašček imam take bolj divje barve in pa Murin plašč, ki je super, ampak ga imam priliko bolj malo krat oblečt ( letos ga še nisem vzela iz omare) Je pa res, da sem odkar imam otroka čisto spremenila svoj stil oblačenja, bolj na športno, zdaj pa se vračam počasi na svoja stara elegantna leta, in mi omara res peša na tem področju. Počasi na počasi,... pa bo, upam ...
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 13:04:05
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah P.S. kje pa bi dobila srajco na body narejeno? V Espritu (jeseni), ampak živimo v Nemčiji, tako da ne vem, ali jo imajo tudi v Sloveniji. Ampak sem videla v eni ženski reviji, da jih imajo tudi nekje v Sloveniji, samo se ne spomnim trgovine. Žal. Je pa ful dobr, ker ti ne leze iz hlač ven. Aja, pa za kavbojke se strinjam, pa kakšen casual pulover tudi .
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 13:18:41
|
|
|
|
juniorka
|
Vidim, da po teh seznamih, nosečnice pol sploh nismo ženske...
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 13:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako da ne? Jaz sem med nosečnostjo uživala v nakupovanju cunjic. Po nosečnosti pa malo manj, ker sem zrasla za nekaj številk. Najbolj grozen stavek iz ponosečniškega obdobja: A imate eno številko večje?
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 13:41:29
|
|
|
|
muška
|
meni je začel, ko sem bila noseča ravno v tem času nekje trebuh rast in sem naletela na te benettonove razprodaje ( od -50 do -70 % off) , a še pišem kaj dalje,....
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 22:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Odgovor na naslovno vprašanje: DOVOLJ PROSTORA!!!
|
|
|
|
RE: Kaj mora imeti vsaka ženska v omari? 13.2.2007 23:15:59
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah P.S. kje pa bi dobila srajco na body narejeno? Imajo jih v Sportini (ali kako se že imenuje ta velika trgovina v glavnem z znanimi firmami, zraven Morgana) v City parku. 14 dni nazaj sem jih videla.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?