Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 8:29:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moj si je kupil eno "no name" obleko, pa je ravno tako bil fleten ženin. PAč ni bil oblečen v fensi drago obleko, pa kaj. Ne spomnim se pa, kjwe jo je že kupil...u glavnem je dal za vse(obleko, kravato, srajco) toliko, kot nekateri samo za srajco
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 8:34:01
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Moj si je kupil eno "no name" obleko, pa je ravno tako bil fleten ženin. PAč ni bil oblečen v fensi drago obleko, pa kaj. ]] enako
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 8:35:47
|
|
|
|
janjja
|
Aja, jaz pa pričakujem da je izpod 100 jurjev oz. 400 eur sploh ne bo dobil, ko sva gledla malo cene naokrog. Je katera kupovala v Karizmi v LJ?
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 8:58:04
|
|
|
|
amalija
|
Kaj pa Sensi? Slo. firma, sedež oz. prodajalno imajo v Črnučah, njihove obleke pa najdeš v Modiani in MAxiju. Sicer pa imajo cenejše in zelo lepe tudi v Zari, dražje pa Emporium in Mura. V Karizmi sva m2 samo gledala, mu ni bilo nič prav , so pa zelo zelo prijazni.
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 8:59:41
|
|
|
|
muki1
|
Mojemu so zašili v Muri...če se ne motim
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 9:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si pa obleke ne sposodi?Zakaj bi kupoval nekaj dragega,potem bi pa ležalo v omari?
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 9:12:17
|
|
|
|
lutka
|
tudi moj si jo je leta 99, ko sva se ženila kupil v Muri in še danes je kot nova. Pa še vedno mu je prav lp
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 9:13:51
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož si je sposodil frak od prijatelja, cilinder pa v trgovini, kjer izposojajo poročne obleke. Nisva kupovala-nama je bilo škoda denarja. Torej-ne vem.Žal...
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 9:51:17
|
|
|
|
kepica
|
Ne se smejat, ampak moj jo je kupil na Madžarskem. Pa ni nič drugačna od teh naših tukaj, razen da na njej ne piše Mura al karkoli že , zanjo sva pa dala takrat 12.000 sit. Srajco je pa kupil tukaj pri nas, ker je fajn, če je malo bolj kvalitetna, je bla pa skoraj toliko, kot obleka Pa obleko še danes nosi, po skoraj 4 letih. Je dala skozi že cel kup enih ceremonij, pa je še zmeraj kot nova.
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 10:38:17
|
|
|
|
temboli1
|
Pozdrav, moj mož si jo je izbral v podhodu Ajdovščine (ne vem kako se trgovina imenuje), in sicer Murino obleko (suknjič, telovnik in hlače) - svetle barve - 50 tisoč sit. Pojdita še tu pogledat, mogoče se kaj najde. lp
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 19:27:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Moj mož si je poročno obleko (Mura) kupil v Modni Hiši v centru Ljubljane.
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 19:46:52
|
|
|
|
Maxica
|
Mož se je za poroko oblekel v Sensu. Smo bili zelo zadovoljni.
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 13.2.2007 19:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
moj si je kupil črno obleko sens za takrat 40 tisočakov. ful je bla dobra ampak brez lajblca. škoda k mu ni več prav - je cifra 54, on je pa shujšal da nosi zdej 50 al pa clo 48 tako da zdej leži doma in čaka da bi jo kdo hotel nosit..sploh ne vem kaj naj s to obleko k je res lepa? drugače namreč tudi kdaj nosi obleke moj mož namreč, a kva k mu je preveliiikaaa
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 14.2.2007 21:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Mojemu so zašili v Muri...če se ne motim enako
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 14.2.2007 22:15:44
|
|
|
|
rija
|
Ženina se da dobro oblečt v Muri v MS, kjer imajo outlet (pri tovarni) ali pa dati sešiti obleko po meri. Pri nas je en fenomenalen krojač, ki oblači pol Slovenije, pa ti sešije ulito obleko tudi za okrog 60 starih jurjev ali celo manj. No, ne zamerit ampak za 12 jurjev in podobno se dobijo samo sintetični ancugi, ki pa so naravnost bljak za videti....mene, ki sem iz "faha" to zelo zbode v oči, sploh na taki priložnosti, kot je TVOJA poroka oz. če jo nosi ženin. Eno dobro temno obleko mora meti moški v omari podobno, kot ženska malo črno. Lahko jo nosi za 1000 in eno priložnost.....če seveda ne dobi pivskega bušija
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 15.2.2007 13:23:45
|
|
|
|
mojamura
|
kaj je pa narobe z 12.000 jurji za obleko, da bi se pol jaz ven metala.....ja dali smo skoraj eno plačo za njegovo obleko. nimam niti denarja za kaj takega, pa tudi če bi ga imela, bi ga ponucala za meni vsaj, bolj pametne stvari, kot pa za obleko. mađarska rulz!! kdor pa me po obleki ocenjuje pa žal...nisem ravno udarjena na znamke in visoke cene, sploh pa ne pri taki obleki, ki jo ne morem nositi kadarkoli.
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 17.2.2007 8:37:47
|
|
|
|
Tadejka
|
moj si jo je pa kupil prejsni teden v Zari - obleka, kravata in srajca - skupaj je prislo okrog 60 000... pa fuuul je lustna, pa loh jo bo nosu se za vnaprej
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 17.2.2007 23:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se je oblekel v Sensu in sva bila oba zelo zadovoljna, pa niti ni bilo pretirano drago. No, pričakovala sem dražje. Sploh tisti prodajalec v Sensu v Črnučah (ne vem, če še dela, verjetno pa) je vsake pohvale vreden. Zna s strankami in dejansko ima pravo oko za nekoga oblečt. Ne morem prehvalit!
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 17.2.2007 23:19:05
|
|
|
|
lemavrica
|
Moj si jo bo verjetno kar sposodil od brata, ker lahko tistih 300€ ponucava kako drugače. Razen če mu nebi odgovarjala pol bova pa v Karizmi al pa v Muri pogledala.
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 18.2.2007 23:09:07
|
|
|
|
Moyca_
|
moj si jo je dal šivat v Muri Nosi št. 46 in je v tistem času ni nikjer dobil (verjetno zaradi valet,...)
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 19.2.2007 19:00:47
|
|
|
|
Nasy
|
Moj si je kupil obleko za tako smešno ceno spodaj pod Emporiumom, so imeli ravno neko akcijo, dobil je še zadnjo obleko in ta mu je bila k ulita
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 19.2.2007 19:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj jo je kupil v Hugo Bossu, ker mu je bila edino ta kot ulita. Pa sva bila tudi v SENSu in KARIZMi, ampak ni blo nič pametnega. Vse bimu mogli nekaj krajšat in popravljat, bil pa je kot en pajacek v tistih oblekah. V tej je bil pa prav zares čeden. Cena pa ni nič kaj višja kot drugje.
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 19.2.2007 20:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
obleko smo dali sešiti pri Labodu. Hlače, jakna, lajbč - 50000 sit. Kje pa je sens v Ljubljani ?
|
|
|
|
RE: vidim da nobena ne ve... 22.2.2007 10:14:20
|
|
|
|
Eviii
|
mi smo tudi možu kupili obleko v sensu v črnučah. ne morem prehvalit trgovine in trgovca. res se nama je posvetil in smo našli obleko in srajco, ki so mu bili kot uliti. pa mislim, da smo za vse skupaj pred dvema letoma odšteli 80000 sit. je pa taka svetle barve, ker je mož hotel svetlo. sva se poročila junija in ni bil niti najmanj navdušen nad temnimi barvami v tistem obdobju.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?