|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober večer
12.2.2007 22:12:17   
Mamathea
Lepo pozdravljene vse "upajoče" in vse že srečne mamice

Kar nekaj časa vas že prebiram, toda danes sem se prvič odločila, da se na portal tudi prijavim in upam, da me boste sprejele. Pravzaprav si kot mnogo drugih močno želim dojenčka. Trudiva se že kar nekaj časa, kakšnih 8 mesecev, pa vendar na žalost še ni nič. Ta mesec, ko bi končno lahko kaj bilo (saj sva bila zelo aktivno na deluuser posted image ) pa sem dobila neko strašno virozo in mislim, da je bilo vse delo zamana. No ja sicer sva ob tem delu neznansko uživala, ampak vseeno me zanima, če menite, da močna viroza (vročina, prehlad, nahod..) lahko vplivajo na to, da se tudi tokrat nič ne bi prijelo?
Vsekakor pa upam na čimprejšnje dobre novice in vsem, ki upate enako veliko, veliko sreče in veliko dobrih novičk.

Vnaprej se Vam zahvaljujem za sprejem v "ringaraja družino".

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober večer
12.2.2007 22:18:49   
Laubica
Draga M.dobrodošla med nami in resnično upam v vajino dobro da viroza nima prstov zraven in da boš kmalu zvedela ali si user posted image tukaj pa dobiš šeuser posted image ki prinaša srečo za vaju

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 6:24:19   
knofek
dobrodošlauser posted image
Jaz sem zanosila ko sem imela virusno pljučnico(vročina, globok kašelj) prej pa 5 let nič!!!
Zato kar glavo gor in upaj!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 7:30:58   
Anonimen
Jaz sem zanosila, ko sem imela bronhitis. Po moje to ne more vplivat! Srečnouser posted image

(odgovor članu knofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 13:07:08   
andreja2000
Mamathea  user posted image   dobrodošla med nami,in upam,da kljub virozi zagledata user posted image .
srečno user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2007 21:16:34   
Mamathea
Lepo pozdravljene vse mamice, uporabnice foruma in nasploh vsi prijazni ljudje

Najlepša hvala za topel sprejm na portal ringaraja. Me veseli, da sem se vam lahko pridružila.
No moja viroza je mimo, še vedno pa ne vem, a se je v tem mesecu že kaj prijlo ali ne. Ko bom naredila test se javim.
Vsekakor držim pesti za vse upajoče bodoče mamice.

Uspešen in dober začetek novega tedna želim vsem.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?