|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Udarec v trebuh
12.2.2007 14:39:39   
Češnja
Sem mamica navihanemu 3,5 letniku in v drugo noseča (14 tednov). Včeraj me je sin zadel z ritko v trebuh, v bistvu se je z viška vsedel oz. spustil name.

Mislite, da bi lahko bilo z malim v trebuhu kaj narobe?

Lp vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Udarec v trebuh
12.2.2007 14:41:57   
Anonimen
Ravno včeraj sem na Pušenjakovem forumu brala, da udarec, ki ne poškoduje tebe, otroku ne more nič. Da je zelo dobro zavarovan.

Jaz se na tvojem mestu ne bi bala, da je kaj narobe.

(odgovor članu Češnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 15:12:17   
tinkatonka
Otroci so res dobro zavarovani v trebuhu. Jaz sem namreč v 7.mesecu nosečnosti imela "napade štoravosti". Enkrat sem si zvila gleženj na ravnemuser posted image , drugič pa padla po stopnicahuser posted image . Z malim je bilo vse vredu.

Lp Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 15:48:43   
ribica.

Ne skrbi, nič mu ni.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 15:49:26   
Baucka
Jaz sem se v 7 mesecu v vrata zaletela. Odprla sem jih in ker nisem mislila, da sem že tak široka sem se v trebuh zadela. Sem imela naslednji dan ultrazvok in ni  blo nikjer nič videt, da bi blo kaj narobe.

Gremo veselo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 17:02:21   
mončka
tudi jaz mislim   da je zelo mala verjetnost da bi bilo kaj narobe z  bebijem .Ko sem bila   sama noseča 34 tednov sem  se   na poti v materinsko  šolo  spotaknila ob  neko verigo in seveda padla  kot  deska direktno na trebuh.In z mojo bebiko ni bilo nič narobe,so pa mi svetovali v porodnišnici naj  bom malo bolj pozorna na gibe in na  kakšenkoli izcedek.Sem pa vprašala  Dr.Pušenjaka   za  mnenje in mi je tudi on povedal  da   je možnost   da bi bilo kaj narobe z otrokom   minimalna. Edino v takih primerih   se lahko zgodi da bi počila posteljica  in bi prišlo  do krvavitve  vendar se to pokaže  že  v prvi  uri ali  dveh  - saj tako mi je odgovoril

srečno

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 17:14:35   
StBarbara
Brez skrbi, jaz sem v 37 tednu imela prometno nesrečo in sem se s trebuhom zaletela (močno) v volan avtomobila, pa malemu ni bilo nič.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 18:20:50   
Strawberrie Cherrie
Mislim, da ni bil tako hud udarec, da bi otročku škodovlo - ne skrbi, raje uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 10:42:03   
Češnja
Punce hvala vam za odgovore, zdaj sem bolj mirna.

Lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?