Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 13:30:56
|
|
|
|
fricka
|
Mi imamo tud 3 avtomobile, pa samo en sedež. Ti žal nisem nič v pomoč. Nam pa to ne dela nobenih problemov, čisto uspešno prestavljamo sedež.
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 13:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A za tamalega avtosedež nabavljate? Ne vem, če prav razumem, zato sprašujem. Jaz prisegam na Maxi cosi avtosedeže. Ti pa predlagam, če vam finance hudo škripajo, da za tisti avto, v katerem se otrok največ vozi, kupite nov sedež, za druga dva pa rabljena avtosedeža. Ali pa vsaj za babičin avto rabljenega. Ona ju verjetno najmanj vozi, ne?
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 14:22:17
|
|
|
|
škratek
|
Mi imamo v enem avtu Romer Kinga, v drugem pa Evolvio. Za enkrat ok.
|
|
|
|
RE: 2 otroka + 3 avti = koliko in kakšni avto... 12.2.2007 14:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
madona ja s temi zici je cela znanost. trenutno je samo moj avto opremljen s concordom trimax za tamalo in concordom lift evo za tavelko. v moževem avtu je samo en concord trimax v katerem se lahko vozita še obe ker je od 9 - 36 kg..ena punca ima 9 ena pa 18 kg! v babičinem družinskem avtu pa je tudi trimax. ima pa doma še enega od 9-18 kg od nanie in je res samo za kratke vožnje in je v babinem avtu ki ga ima samo za po mestu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?