|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB in CE
11.2.2007 23:29:15   
ciklamka
Ali ve katera za primerjavo med MB in CE porodnišnico? Sem namreč iz MB, ampak slišim toliko slabega o naši porodnišnici, da se odločam med njo in Celjsko - tudi zato, ker tam zagotovo dobiš EA. Kaj bi mi priporočale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MB in CE
12.2.2007 0:32:58   
lelaval
Jaz sem 3x rodila v MB in vsakokrat so bile razmere boljše. Najboljše osebje pa mi je v porodnem oddelku. user posted image  Se mi zdi, da res nisi le številka zanje, tiste 3 dni, ko pa ležiš na oddelku, pa preživiš (se mi zdi, da je le še peščica slabih sester ostala, če štejem, da sem leta 2005 rodila po 7 letih - ko pa ni bilo tako prijetno.) Pa tudi partner bo težje prihajal k tebi v CE.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ciklamka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 7:56:19   
timoteja

Dobro jutro! Jaz sem iz Celja, pa sem si pred tremi leti za prvi porod želela roditi v MB, pa se potem časovno ni izšlo, vendar mi je bila marbiroska porodnišnica nekako ljubša, tudi za EA sem bila dogovorjena z dr. Zabavnikom. In takrat v celjski porodnišnici niso imeli 100 % zagotovljene EA, mislim da je (vsaj takrat) to bila bolj sreča, če si uspel dobiti anestezista. Glede medicinskega osebja mi je bila babica v porodni sobi super, vse ostalo na oddelku pa srednja žalost. Kopalnice pa katastrofa. V glavnem, ti priporočam ostati v MB, tudi kot je že ena napisala, zaradi lažjih obiskov partnerja pri tebi. LP.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 8:29:17   
Anonimen
Jaz pa sem iz Celja in grem rodit v MB. Sem o celjski porodnišnii slišala samo bolj slabe reči. V MB imam že vse dogovoreno, tudi babico poznam, tako da upam, da bom zdržala vožnjo. Ampak kolikor vem iz izkušenj sestre in mame ter celega kupa kolegic, lahko takrat, ko se začnejo popadki na kakih 10 minut začneš pripravljati za odhod. Upam, da bo uspelo, če ne pa bom žal mogla iti v Celje.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 9:33:55   
spelaz
Jaz sem 2-krat rodila v MB - 2004 in 2006. Vse ok - prvič je bila komplikacija in so takoj naredili carski rez, drugič pa sem nekaj krvavela po porodu in so tudi takoj uredili in me imeli na opazovanju.

Na oddelku pa so različne sestre - od zelo prijaznih do prijaznih, se moraš kar postavit zase in zahtevati stvari pa vse dobiš.

Sobe in kopalnice pa so tudi lepe. Glede obiskov ne komplicirajo, če kdo pride dopoldne ali ostane malo dlje.

Jaz nimam pritožb, edino pohvale, da so vedno hitro ukrepali user posted image user posted image

(odgovor članu ciklamka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 7:20:36   
Tanyka
Tudi jaz sem rodila 2x v Mb
2003 in 2006
Pa moram rečt, da jim gre vsa pohvalauser posted image user posted image user posted image
Babice so cool, če seveda ne pričakuješ, da ves čas popadkov čepijo pri tebi-ker imajo več porodnicuser posted image .
Ene blatijo prav zaradi tegauser posted image user posted image user posted image
Je pa res odvisno kakšen človek si.Meni takrat ni pasalo da bi partner skakal okrog mene,..............
Je pa bila ravno v porodni bivša sošolka iz srednje šole-sem jo prosla, če me lahko pusti samo dokler še ne gre zaresuser posted image .

Srečnouser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 15:08:38   
severnica77
Tudi jaz sem bila zelo zadovoljna v MB. Prijazne babice v porodnih in tudi babičar user posted image  pa sestre na oddelku. Za nič ni bil problem, tudi pri dojenju so pomagale ... Kaj naj rečem. Se pa verejtno lahko tudi zgodi, da ima osebje slab dan. Kdo pa ga nima?

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 21:32:36   
nina166
Tako MB kot CE porodnišnica imata dobre in slabe strani. V vsaki porodnišnici lahko naletiš na super osebje ali pa na kako sestro, ki ima ravno slab dan in je pravi user posted image . Jaz sem lani poleti rodila v celju in sem bila ful zadovoljna. Babica pri poordu super, ravno tako zrdavnica, na oddelku pa so tudi bile zelo prijazne. Tudi sestre, ki so imele čez vikend nočno in so delale 12 ur skupaj, so bile zjutraj ravno tako prijazne in ustrežljive kot zvečer ko so začele delat. Moj sin je imel po rojstvu manjše probleme in ga par dni ni bilo pri meni, pa mi je zdravnica vsak dan lepo razložila kako je z njim in me pomirila da bo vse vredu. Tudi za dojenje ti zelo pomagajo. Kar pa se kopalnic tiče...res niso višji standard, ampak saj ne grete na dopust. Važno je da je vedno počiščeno in tudi umit in stuširat se da čisto normalno...so pa zato sobe lepo zrihtane. Jaz imam s celjsko porodnišnico res lepe izkušnje in bom tudi naslednjič šča tja rodit. Drugače pa se v vsaki porodnišnici lahko najde kak zmaj, ki ti zagreni bivanje.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?