|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predihovanje popadkov
10.2.2007 22:39:12   
Anonimen
Lep pozdrav vsem!

Mene pa zanima, na kakšen način so vas učili predihovati popadke? Imam še en termin v Šoli za starše, vendar smo imeli samo eno fizioterapijo in eno telovadbo - zaradi prostorske stiske user posted image

Saj vem, da ni minilo veliko časa, odkar sem se "učila" dihanja user posted image , PDP pa imam 22.2., samo me zanima, na kakšen način si zapomnite, kako morate dihati? Sploh pa v tisti paniki in bolečinah... Sprašujem zato, ker sem slišala velikokrat, da je roditi s pravilnim dihanjem veliko lažje. Obstaja mogoče kakšen filmček s posnetkom dihanja med popadki? Sem iskala, pa ne najdem. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Predihovanje popadkov
10.2.2007 23:21:10   
eya
Meni je pri dihanju pomagala babva v porodni, če ne boš vedela, kako, kar njo tam prosi, naj ti pkaže, kako je najbolje. Itak se v določenih fazah poroda različno diha.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 23:26:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2007 0:24:25   
Anonimen
dihaj tako kot tebi paše in ne kako piše v knjigi in ne vem še kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2007 9:33:24   
kepica
Jaz sem med popadki zadrževala dihuser posted image Pač, tako mi je najbolj pasalo. Pa so se vsi okoli mene drli, naj diham. Pa pač nisem mogla in sem takrat, ko me je najbolj bolelo, nehala dihatuser posted image
Ne ravnaj se po napotkih v knjigah in ne vem, čem še vse. Dihaj tako, kot tebi paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2007 9:57:30   
Maxica
V MŠ sem hodila v prvi nosečnosti, pa ker sem takrat imela EA, dihanja nisem rabila. V drugo bi mi pa prav prišlo, sem pa že vse pozabila. Itak ti pa babica v porodni sobi skoz govori kaj in kako, tako da najbolje, da kar njo poslušaš. Itak pa meni to predihavanje ni prav nič pomagalo. Po moje je to zato, da misli usmeriš na eno drugo stvar, namesto na bolečino, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 14:13:34   
Anonimen
OK punce, hvala za odgovore. Upam, da bom imela fajno babico ob porodu. Še ,alo pa bom tudi jaz pestovala... user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2007 11:34:19   
Mateja82
nas so učili in sem vedela kako dihat samo ko je šlo pa zares, se je težko na to skoncentrirat,  fazo odpiranja sem pač predihala kolikor sem znala ker sem bila sama. potem pa  sem se med pritiskanjem drla user posted image ni šlo drugač morala sem dat to ven iz sebe user posted image , pa mi tud nihče ni rekel da se ne smem. user posted image  pa čist prestrašenuser posted image user posted image   .Men je ful pomagal.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......