|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nobenih znakov....
18.9.2004 12:44:46   
ŠTAJERKA
Pred 4 dnevi sem prvič naredila test in pokazal je :modri:.To je bilo en dan preden bi morala dobiti m.Ker je bila črtica bolj slabo vidna sem test ponovila naslednji dan in spet :modri:, tokrat veliko lepše vidna.No to je vse super, sem bila res vesela ker si oba zelo želiva :duda:.Nekaj mi je pa čudno.Nič mi ni slabo, nič me ne bolijo prsi...skratka nobenih znakov.Le v jajčnikih me nekaj trga in včeraj zvečer je blo kr hudo, kot nekakšni krči.In seveda sem najprej po9mislila na izvenmaternično n.Nekej me zanima, a so vsi znaki isti če gre za izvenmaternično?Naj povem, da me danes nč več ne boli.Res mi je čudno, da nimam čisto nobenih znakov.Res je sicer da sem čisto na začetku, ampak vseeno.Kaj mislite, je to uredu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nobenih znakov....
18.9.2004 13:01:39   
SISI25
jaz tudi na začetku (ko sem delala test) nisem imela nobenih znakov, razen da sem bila ves čas zaspana. Zaspala sem takoj ko sem prišla iz službe. Prej se ni nikoli zgodilo, da bi šla popoldne spat. Ni pa dolgo trajalo ko mi je začelo biti tako slabo, da ne morem povedati. Tako da lahko da te še čaka, mogoče boš pa ušla tem tegobam.

Tak občutek v jajčnikih sem pa tudi jaz imela.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nobenih znakov....
18.9.2004 13:15:55   
malika
Veseli se!!!:)-
Jaz nisem imela do samega poroda nobenega znaka, razen trebuha seveda. Niti povečan apetit, nič! Bilo je prelepo:bravo:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nobenih znakov....
18.9.2004 13:25:52   
Martina27
Pozdravljena Štajerka!

Vsaka ženska ima drugačne nosečniške simptome.Ti jih pač na srečo še nimaš in jih boš sigurno dobila.Meni je postalo slabo v 7 tednu in ti povem,da sem mislila,da jaz tega nebom vzdržala,to je tako hudo,da bog pomagaj.Glede prsi pa ti povem,da če še te ne bolijo te bodo sigurno začele.

Za izvenmaternično nosečnost,kolikor jaz vem je prisotna zelo huda ostra bolečina in krvavitev.Verjetno so ti tvoji krči sam vzrok rasti maternice,ker je tud mene tako močno včasih bolelo,da sem morala it ležat.

Ti lepo počivaj in čuvaj svojo malo pikico,pa čimprej pojdi na pregled.Če pa bi se ta bolečina stopnjevala pa pojdi takoj,nič čakat.

Lepo bodi in ti držim pesti.

MARTINA 20t

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nobenih znakov....
18.9.2004 19:39:01   
sabini
Ojla jaz sem noseča en mesec pa ti povem da sploh ne verjamem da sem noseča . Res da me boli v križu to je pa tudi vse. Nič mi ni slabo... Nisem bila še pri ginekologinji sem naročena šele čez 3 tedne. Upam da bo vse o.k. Nimam nobenih drugih znakov mislim da sva lahko srečne kajti enim je zelo slabo bruhajo..... Javi se kaj kako bo v naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:sEM PA ŠLA V LEKARNO IN SI KUPILA TABLETE TEFOL POJEM VSAK DAN ENEGA, ČEPRAV ŠE NISEM BILA PRI PREGLEDU. uPAM DA TO NI NIČ NAROBE, ČE KATERA VE PA NAJ NAPIŠE.ALI JIH TI TUDI JEMLJEŠ IN ČE SI BILA ŽE NA PRVEM PREGLEDU. POZDRAVČEK UPAM DA BO VSE O.K.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nobenih znakov....
18.9.2004 19:39:35   
sabini
Ojla jaz sem noseča en mesec pa ti povem da sploh ne verjamem da sem noseča . Res da me boli v križu to je pa tudi vse. Nič mi ni slabo... Nisem bila še pri ginekologinji sem naročena šele čez 3 tedne. Upam da bo vse o.k. Nimam nobenih drugih znakov mislim da sva lahko srečne kajti enim je zelo slabo bruhajo..... Javi se kaj kako bo v naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:sEM PA ŠLA V LEKARNO IN SI KUPILA TABLETE TEFOL POJEM VSAK DAN ENEGA, ČEPRAV ŠE NISEM BILA PRI PREGLEDU. uPAM DA TO NI NIČ NAROBE, ČE KATERA VE PA NAJ NAPIŠE.ALI JIH TI TUDI JEMLJEŠ IN ČE SI BILA ŽE NA PRVEM PREGLEDU. POZDRAVČEK UPAM DA BO VSE O.K.IN MISLIM DA NI NIČ NAROBE, ČE NIMAŠ ŠE NOBENIH ZNAKOV

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nobenih znakov....
18.9.2004 21:24:40   
tina.nika
Jaz sploh nisem vedela da sem noseca, ko sem naredila test sem bila ze vec kot 1 m. Sem imela ful neredno menstruacijo. Nisem pa imela nobenih znakov, tko kot nekatere pravijo,
sabini ti kr jej Tifol, do cca. 3 m. Ti bo tak G. povedu.
Lepo nosecnost fajn porod in zdravo :duda: vam zeli
Tina

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nobenih znakov....
19.9.2004 17:01:33   
Una
Tudi jaz nisem imela nobenih znakov, samo požrešna sem bila kot :hudicek:. Niti enkrat mi ni bilo slabo, res je bila to lepa nosečnost in upam, da bo druga (in mogoče celo tretja, četrta;);)) takšna.
Lepo noselčnost in zdravega :duda: ti želim,
Una

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?