Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri sesalec je dober???? 7.2.2007 11:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vodni so eni no.Od Batagela je baje super.Ga ima moja svakinja pa je zelo zadovoljna z njim.Tašča pa ma tistega iz TV reklame pa sem enkrat probla z njim pa mi je zanič.Brni ko vrag nima moči prave.Kajti,ko sem posesala z njim sem še šla z mojim,ki je dosti močnejši pa je bilo še ful nesnage.Tako da nevem ampak tega sigurno iz tv-ja nebi kupila.Jaz mam Corona extra 2000 pa sem zelo zadovoljna z njim.Sicer je pred 4-mi leti stal 50 tisoč ampak mi je super.Je pa res,da je velik saj ima tudi priključke,da lahko z njim perem tepihe itisone in tla....Sem pa kasneje kupila tistega,ki je brez vrečke in mi zdaj stoji v kleti.Kajti,če po vsakem sesanju ne spihaš z kompresorjem filtra ti ne dela.Nikoli več takega sesalnika.
|
|
|
|
RE: kateri sesalec je dober???? 7.2.2007 13:33:11
|
|
|
|
Ivi33
|
Mi imamo Hylo - vodni sesalec, pa še enga za na hitro - navaden z vrečkami). Če ju primerjam sta kot noč in dan, Hyla je (vsaj zame) zakon, saj res temeljito potegne, tudi zrak prefiltrira, za razliko od drugega, ki pobere res ta velike smeti, prah pa na drugi strani ven leti ;-(.
|
|
|
|
RE: kateri sesalec je dober???? 7.2.2007 15:57:21
|
|
|
|
hanita
|
Hyla je zakon, ga imajo moji doma, jaz pa sem zaradi ugodnejše cene kupla od batagela in mi je žal. Zraven pa mamo enga navadnega na vrečke , za na hitro kaj posesat. Jaz prisegam samo na vodne sesalce.
|
|
|
|
RE: kateri sesalec je dober???? 7.2.2007 16:43:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Kolk pa stane tale Hyla in kje se jo dobi?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kateri sesalec je dober???? 12.2.2007 21:25:27
|
|
|
|
Maja0505
|
Tudi mene zanima, kje se ga dobi in kolk stane.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.