Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 10:33:10
|
|
|
|
lex
|
Dr. Marija Georgijev - Predanič (Štorklja d.o.o)v SG. Ima tudi 3D UZ in ti v 22 tednu naredi za 42€ 2D filmčke in 3D slikce (rabiš samo USB ključ)
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 14:22:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Bila pri Georgijevi. Men je blo OK
|
|
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 17:11:28
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Js sem bila v LJ, na Celovški. Ne spomnim se več priimka.
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 19:19:04
|
|
|
|
tani33
|
Hojla! tudi jaz sem bila pri dr.Georgievi, sicer je ni na seznamu tistih z licenco, ampak vseeno vse lepo razloži in pokaže. Z menoj sta bila tudi otroka in moj dragi. Vsem je z veseljem odgovarjala na vprašanja. LP
|
|
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 20:12:25
|
|
|
|
BAMBOLINO
|
Jaz sem iz Velenja in sem bila pri dr. Strahovi v Domžalah.
|
|
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 7.2.2007 21:17:50
|
|
|
|
dorina
|
V Velenju opravljata NS (in imata licenco) dve ginekologinji: Ksenija Kardoš Mohorko in Biserka Martin. Jaz sem bila pri Mohorkovi in sem bila zelo zadovoljna. Plačala pa sem takrat (3 mesece nazaj) 12.000 Sit; zdaj je po moje cena 50 Eur.
|
|
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 13.2.2007 12:06:11
|
|
|
|
Rožica*
|
Dorina kaj je všteto v to ceno pri dr. Mohorko? Si dobila slikce al si morala doplačat? Kako dolgo traja pregled? Jaz sem se naročila k njej uro imam ob 13:30, pa me zanima če se držijo ure al je treba kaj počakat.... LP.
|
|
|
|
RE: Korošice, Štajeke( Velenčanke ) Kam na NS??? 13.2.2007 13:05:10
|
|
|
|
net
|
Lp! Tudi jaz sem bila pri dr. Mohorko in je bilo vse ok. Pregled je trajal skoraj 45 min in ure se kar držijo. Mogoče si je za mene vzela malo več časa, ker za mano ni bilo nobenega več naročena, pa še pri prvi nosečnosti je šlo nekaj narobe. Slikic ti da kolikor hočeš, nekaj si zase obdrži in nič ni potrebno doplačat...Spola mi pa ni hotela povedat, ker se je bolj slabo videlo, na pamet pa ni hotela rečt. Aja, pa še po stopnicah sem mogla tekat, da se je mali obrnil, pa počepe delat . Lepe izvide ti želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?