Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečnost in alergija/astma 6.2.2007 18:59:24
|
|
|
|
Mani_M
|
Pozdravljene! Jaz mislim začeti delati na od marca naprej in me zanima, če ima katera podobna meni izkušnje z nosečnostjo in alergijo? V času cvetenja mojih alergenov(trava, breza in leska) brez tablet, pršila in kapljic za oči ne morem preživeti. Poleg tega se je ta moja alergija razvila že v rahhlo astmo in moram v tistem času tud pomagat s vdihavanjem pršila. Zdaj pa me zanima al je to nevarno za bebiko? Kr ravno v tistem času najbolj to jemljem(marec, april, maj)? Bi bilo bolje preložiti nosečnost na kasnejše mesece, ko nimam alergije? Npr. od maja naprej??? Help!
|
|
RE: Nosečnost in alergija/astma 6.2.2007 20:13:40
|
|
|
|
darjatimci
|
Posvetuj se z zdravnikom(pulmolog-alergolog),odvisno kam hodiš na preglede.Iz svojih izkušenj ti lahko povem,da se je meni stanje v nosečnosti poslabšalo,imela sem kar precejšne težave z dihanjem,ki so se z vsakim mesecem bolj stopnjevale.Jaz sem se držala tega,da nisem jemala nobenih zdravil,razen ko je bilo res hudo,bronilide inhalator.Žal imajo tudi naši potomci več možnosti,da podedujejo te težave.Zato se res posvetuj in si poskusi olajšati nosečnost,pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in alergija/astma 6.2.2007 22:32:37
|
|
|
|
upica
|
Jaz bi počakala, da mine cvetoča sezona in začela potem delati na otroku, po drugi strani pa ni rečeno, da ti bo takoj uspelo. Če pa nebi želela čakati, pa bi se poskusila izogibati prostorom, kjer dobivam napade. Samo se mi zdi to slabša izbira.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in alergija/astma 7.2.2007 6:25:27
|
|
|
|
Boni3
|
Posvetuj se s svojim zdravnikom. Tudi jaz sem imela astmo in je v prvi nosečnosti praktično izzvenela. Ne potrebujem inhalatorjev ne nič. Ko pa cveti breza vzamem 3 dni zapored 1 claritine in to je to. Po moje bi bil posvet in razmislek kar ne mestu (glede tega kakšno obliko imaš in katera zdr. jemlješ) Kakorkoli ,srečno in zdravo in veselo ,ko bo!
|
|
|
|
RE: Nosečnost in alergija/astma 7.2.2007 8:25:26
|
|
|
|
ur+sa
|
živijo jest sem hud astmatik, in vsako leto na nekaj novega alergična...nimaš kej...jest sem dohtarco spraševala je rekla, da nima take veze...samo kaka premočna zdravila bo treba zamenjat...sej se to poj pozanimas... DON"T WORRY asi že srečka?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?