|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fredov obroč..
6.2.2007 13:34:33   
* Saby *
Pozdravček!
V času počitnic se z 3 mesečnimuser posted image odpravljamo na morje, pa me zanima v kateri trgovini se da kupit Fredov obroč in ali so lahko v njem komaj trimesečni dojenčki - je to stabilno za njegovo hrbtenicouser posted image  Vem, da po netu prodajajo, a se mi zdi nesmiselno naročat po netu, saj je potrebno plačevat tudi poštnino (ki pa ni mala).user posted image

Majhen sem,
Srečen, sončen in nasmejan!
Zdrav sem – vedno razigran.
Ko sem bolan –
Sem s skrbjo in ljubeznijo obdan.
Ko odrastem, se šele zavem, –
da zaupam vam – odraslim ljudem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fredov obroč..
6.2.2007 13:37:45   
dskubin
po moje je malo prezgodaj, se mi zdi da tudi na plavalni tečaj grejo lahko šele s 4imi meseci, pa še to imajo raje, če so še malo starejši. Sej tako malega otročka pa boste itak imeli v vodi malo časa (če sploh), ga boste bolj malo pomočili noter al pa k sebi stiskali pa se šli malo ohladit, kot, da bi plaval.

(odgovor članu * Saby *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 13:45:26   
natpia
Se strinjam, je prezgodaj, mi smo z našo šli s šestimi meseci na tečaj, pa je lezla iz obroča kljub temu, da je imela že kar čez 9 kg. Pa tudi vaditelji ne priporočajo pred četrim mesecem sploh, saj se dojenček prehitro ohlaja v vodi.

(odgovor članu * Saby *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 13:45:57   
tt79
No, mi smo tudi že s 3-mesečno plavali. Morda ji bo fredov obroč še malo prevelik, sploh če je pri tasuhihuser posted image , si je pa pri nas na plavalnem ušiteljica pomagala s penastimi kvadratki cca 20 x 20 cm, da jih je podložila pod trebuščekuser posted image

Mislim da ga lahko dobiš na spletni strani pikapolonice, pa najbrž tudi v njihovih trgovinah, če pa ne se pa oglasi na kakšnem plavalnem tečaju. Mi smo ga kupili tam!

Lepo se imejte.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 13:47:39   
Lunc_a
http://www.plavanje-dojenckov.com/  Tukaj ga lahko naročiš.Sicer pa na tej strani lahko pogledaš da se otroka da plavati po 4 mesecu,zaradi temprature in pa zardi glavice

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?