|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče jest- bronhitis??
6.2.2007 9:05:59   
_andreja_
Kako ste dojile vaše malčke, ko so bili bolani, moj sploh noče jest, ker tako težko diha, povleče 20x in to je to, ni šans, da ga še prepričam, kr glavo stran obrne!! Pa tudi zelo težko ga prepričam, da bi jedla, kr joka...meni bo pa mleka zmanjkalo user posted image  user posted image . Sploh nevem več kako ga naj poskusim nahranit.

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče jest- bronhitis??
6.2.2007 9:30:37   
sreca212
koliko časa težko diha? a težko diha ker ima zamašen nosek ali je kaj drugega? probaj si čim več (krat) pumpati mleko da ti ne bo čisto zmanjkalo. saj veš ponudba-povpraševanje, potem ko bo tvoj otročiček zdrav, se bo pa spet lahko priklopil na tvoje zize.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče jest- bronhitis??
6.2.2007 10:16:33   
Tia27
če noče jesti in težko diha ga pelji k zdravniku, možno je da ima RSV virus, tako se začne,lp in veliko sreče

(odgovor članu sreca212)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče jest- bronhitis??
6.2.2007 10:21:37   
Anonimen
Moja mala je sicer stara 27 mesecev in trenutno imamo tudi bronhitis. Ni jedla skoraj nič tri dni. Včeraj smo končno prišli do naše pediatrinje, ki je napisala močnejši antibiotik in ko je začel delovati je začela jest. Je pa res, da si zna izpihniti nos in se zna kašljati. Pri manjših otrocih je pa to problem. Smo pa imeli tudi inhaliranje od sobote do včeraj. Si pa najboljše ščisti nos ko jo kopam. Potem pa res gre vse ven.

MOgoče bi morali še 1x na kontrolo. Vsaj jaz bi jo peljala. Smo prebolevali začetek bronhitisa pri petih mesecih in imeli tudi po dve inhaliranji na dan in še pumpico (nedonošenček).

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče jest- bronhitis??
7.2.2007 13:04:28   
_andreja_
Sej smo bili včeraj na kontroli, pa je rekla pedijatrinja, da se bo vse uredilo samo od sebe, da ni tko zelo hudo (da možno da sploh nima bronhitisa, ampak da je samo tako prehlajen user posted image ).. drugače pa danes že malce bolj je, ne zlo ampak vsaj nekaj poje!! Drugače je pa imel nosek čist zaštopan, pa še ker je dihal tako močno se je full zmatral, in je že ko je videl dojko, bila kriza (beri:jok). Uapm, da bo kmalu o.k.

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče jest- bronhitis??
7.2.2007 16:04:10   
MALINČICA
Moj Maj(11 tednov) ima bronhitis in tudi en cel dan ni skoraj nič pojedel. Tudi ima zabit nos in boleče žrelo. Meni je pediatrinja rekla, naj mu dam pol paracetamol svečke. Pa sem mu jeo res dala in potem, ko je prijela, je začel jest. Pri Maju se je prav videlo, da je bil lačen in ko je povlekel, ga je zabolelo pri požiranju in se je tako odmaknil in nehal jest.
Probaj s svečko ali pa mu dosti fiziološke našprocaj v nosek in ga imej nekaj časa pokonci, da mu ven steče.

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




mizar
anjasa

ali so mizarji res deklice za vse

da (24%)

ne (37%)

ne vem (39%)


Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!