Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vnetje sečil,možna nosečnost,amoksiklav 6.2.2007 7:54:25
|
|
|
|
vivo per lei
|
hej.. prosim za par besed.. mogoče ravno ne spadam med vas,nosečke,ker bom to izvedela čez teden dni,pa vseeno.... tudi mene je groza antibiotikov in zdravil na splošno..želim si zanositi in na tem poskušava tri mesece.vem,da bo tudi nama uspelo...hm,tako sem si želela pozitiven rezultat ravno na Valentinovo..zdaj pa se želim,da nama ta mesec ne bi uspelo,ker imam vnetje sečil in jemanje antibiotikov se mi zdi kot jemanje droge..po dolgem razmisleku sem se odločila,da jih jemljem,ker me spodaj še vedno svinjsko boli..in prestrašena sem,ker so mi rekli,da se vnetje lahko tako močno razpase,da obstaja nevarnost,da nikoli ne bom mogla imeti otrok.. kaj pa če sem noseča in škodujem otročku,ki raste v meni in mi zaupa? pomagajte mi.. hvala že vnaprej.. p.s. upam,da se vam ne zdim trapasta,sem na boniški in sama s sabo..haha,mislim,da se mi že malo meša od lastne družbe..
|
|
|
|
RE: vnetje sečil,možna nosečnost,amoksiklav 6.2.2007 8:24:41
|
|
|
|
kimba
|
Če jemlješ antibiotik Amoksiklav, te ni potrebno biti nič strah, jaz sem ga dobila pri obeh nosečnosti na začetku, ker sem tudi sama obakrat dobila vnetje in ni bilo nič narobe. ps. če si ti pa še . Veliko veselja ti želim in čim manj skrbi.
|
|
RE: vnetje sečil,možna nosečnost,amoksiklav 6.2.2007 11:42:40
|
|
|
|
Anol
|
Živ, Jaz sem imela v začetku nosečnosti okoli 3. ali 4. meseca vnetje sečil in mi je moja G. predpisala Hiconcil, rečeno je bilo, da če se ne zdravi vnetje sečil, da se lahko sproži tudi spontani splav, tako da ti močno svetujem da jih jemlješ. Jaz mislim, da nam ne bi predpisovali antibiotika če ne bi bili prepričani, da ne škodijo otročku. Jaz sem jih to nosečnos jemala že 3x in me seveda vseeno skrbi kaj bo z otročkom, ampak vem pa da bi bilo še slabše če jih ne bi za otročka in zame. Poznam pa tudi kar nekaj žensk, ki so imela veliko težav z bakterijam v vodi in so jemale velikokrat antibiotike, pa je bilo z otročkom vse o.k.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?