|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnos
5.2.2007 13:19:19   
Anonimen
sem v 13.tednu in od kar sem noseča mi ni do spolnih odnosov.zanima me ali je imela katera podobne probleme in če je to "normalno"???
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnos
5.2.2007 14:29:05   
sisi80
Meni je v prvi polovici nosečnosti vse minilo, kar se postelje tiče. Želja se je vrnila v drugi polovici, najbolj pa me je "razganjalo" dva meseca po porodu. Verjetno je pri vsaki drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 14:34:15   
Anonimen
Žal se je meni to dogajalo pri obeh nosečnostih in posledično sva se z možem oddaljila. Sledi žalosten konec, ne bi sedaj o tem.

Hočem ti povedati, da če ti ni, ti pač ni, tudi meni ni bilo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 14:34:30   
juniorka
je bla že na enem forumu debata o tem in smo skor vse na istem, kr mine te, mene se sploh ni smel dotaknit..pa pol pride nazaj želja, kjer majo ene srečo in uživajo, ene pa ne smemo, ker bi lahk škodle otroku (prezgodnje odpiranje, ki bi povzročilo prezgoden porod...)
tuki pač nič ne moreš in če partnerju ni všeč oralno, pol je suša..user posted image !
se pa cartamo...

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 15:04:08   
sabri
V primerjavi s prej, so se res malo zredčili, dosti tudi zaradi izcedkov, ker takrat pač ne smeš par dni, pa je teden takoj okoli. Željo imam še vedno, mogoče samo manjšo kot prej, ker sem morala tudi njega pregovoriti, da se ni bal, ker je mislil, da bo kar nekaj narobe. Je pa res drugačen spolni odnos, predvsem bolj umirjen. Če pa ti ne paše, pa se jaz ne bi preveč silila, ker bo samo še slabše. Poskusi z vsem ostalim, če ti pa tudi do tega ni, bo pa malo potrpel. Srečno.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 16:08:09   
Anonimen
Ja tudi jaz se pridružujem vsem vam tistim, ki vam ni do spolnih odnosov. Jaz v bistvu bi, vsaj v glavi mi tako govori, ampak spodnji del pa ne in ne. Dragi se je sprijaznil s tem in upava, da bo po porodu pestreje.

Jaz imam v bistvu problem z nožnico, ki je skoz suha kot poper in dragi se res namuči, da jo navlaži. Pa ne vem ali bi probala s kakšnim lubrikanotom ali ne.
Skratka ne sekiraj se če ti ne paše, bo bolje, vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 17:36:43   
Tekica
Torej, jaz sem zelo vesela, da teh težav nimam, prej bi rekla, da je še malo huje kot je bilo prej. Res pa je, da sem si noseča zelo všeč in tako sem tudi mojemu še bolj.

Tiste, ki vas skrbi bolj suha nožnica, zelo priporočam http://www.bio-active.com/ (Multi Gyn), občutek je zelo prijeten in takojšen, prekrvavi pa tudi partnerja, zato obema prija.

Res pa je, da ne sme biti drugih pritiskov, za kar se morata potruditi oba in se pogovarjati o tem.

Srecno!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 17:51:58   
taja83
ojla!
ja men tud neki časa ful ni pasa. no zdej sem v 7. tednu in morm priznat da  nism več zdržala, sicer sva bla ful manj ustvarjalna kar bova verjetno še naslednjih vsaj 9 devet mesecev.  mojga je blo sicer najprej mal strah, da ne bo kej narobe in da naj najprej se posvetujem z G, če lahko, če je seveda vse v redi. ampak u bistvi je tud on že kumi čaku,  da bo kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 17:53:21   
Anonimen
Jaz se pridružujem Tekici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 18:05:26   
Anonimen
Tudi jaz, ko sem bia noseča sva z dragim ful malo slončkala.. Mogoče 6x v celi nosečnosti. Ker mene je bilo strah, da nebi s  tem škodila naši pikici. Zato pravi moj dragi, da ko drugič zanosim ne smem pozabit na njega in na njegove potrebe???
Seveda drugače pa kar redno slončkava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 18:15:06   
Blacky30
Nič se ne sekiraj, to je popolnoma normalno. Midva sva v celi nosečnosti mogoče 3x, meni sploh ni pasalo, mož pa ni nič silil vame, ker je razumel.
Sva pa zato po porodu spravila vse noter in še po dveh letih se ni nič spremenilo.user posted image Hormoni v nosečnosti pač delajo svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2007 19:04:01   
lea23
jaz sem v 4 mesecu pa se je tudi pri nama kar se tiče spolnih odnosov malo umirilo. sva pa dvakrat odkar veva da sem noseča in se mi zdi da zdaj kar nekaj časa ne bova

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2007 11:47:43   
Anol
Nič bat, meni prvo nosečnost ni bilo niti malo do spolnih odnosov in je bilo več ali manj bolj abstinečno obdobje, mož je pa itak bil zelo razumevajoč. Sedaj v drugo pa je bilo čisto drugače in sem imela kar veliko željo po njih. Čist odvisno kako hormoni delajo, nič bat po porodu se bo poželjenje vrnilo.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2007 13:33:06   
Lea77
Jaz sem tudi v 4.mesecu in sva šele zadnje čase bolj aktivna (kolikor nama sploh dopušča 20 mesečna hčerka). V prvi in zdajšni nosečnosti mi je bilo začetne 3 mesece slabo in posledično mi ni bilo tudi do spolnosti, pa še zakrvavela sem, čemur je sledila tudi kratka prepoved od ginekologa.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2007 20:19:35   
Drnula
Se pridružujem Sisi80, verjetno ima vsaka svojo zgodbo...
Meni sploh ni manj do odnosov.  Slabosti nisem imela nobene in morda sem bila v začetku nosečnosti še bolj zagreta. Prej sva vedno pazila (nosečnosti nisva načrtovala) in potem mi je bilo tako super, ko ni bilo treba na nič misliti ...user posted image in na hitro prekiniti user posted image Zame je lepa tudi zdaj in želim si je.
Res pa je, da tudi jaz opažam, da se mi vagina ne navlaži prav hitro.

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2007 21:13:39   
sweetyka
user posted image user posted image user posted image mene vprasajte!?jst sm bla aktivna do tazadnga(vseh 9 mescev)najprej sem se pa seveda pozanimala ce kaj skoduje otroku!tako da NE skoduje!zj bo pa dva mesca odkar sem rodila in morm priznat da me kar RAZGANJAuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2007 21:38:53   
incabinca
Meni pa ne gre čisto v glavo, kako nekatere lahko mislite da boste "poškodovale" otroka.če boste seksale.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa kar se vprašanje tiče... na začetku nosečnosti sem itak non stop bruhala, tako da sem še živela komaj, kasneje pa kot običajno. sem pa tudi jaz imela bolj suho nožnico kot običajno.

(odgovor članu sweetyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.3.2007 21:44:48   
Anonimen
Mene pa zanima, če katero boli pri spolnih odnosih? Jaz sem v 33t in me že kar nekaj časa boli oz. bolje rečeno "reže" v predelu materničnega vratu npr. kot takrat, ko ti G jemlje bris! user posted image  Ampak to kadar ti ga grdo vzame! Me boli včasih tudi če hodim in mi do spolnih odnovos sploh, zato se pa toliko več cartamo...

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2007 13:19:23   
tonja
Tudi mene je bilo v prvem trimesečju strah, da bo kaj narobe (kljub temu da sem prebrala v nevem kolikih revijah, knjigah,  po pogovorih, da je vse ok), tako da so bili odnosi tudi zeloooo redkiuser posted image .
Sedaj v drugem trimesečju pa sem se že malo otresla tega strahu in sva bolj pridna user posted image

Drugače pa mene nič ne boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2007 17:50:56   
ronja
np, nisi edina, brez skrbi. Meni je ves čas slabo, pa še skoz sem nekaj bolana in posledično mi ni ravno preveč do tega. LJubi je kar bogi, ker je bil navajen precej več, ampak  se nič ne pritožuje, saj ve, da ne bo večno trajalo. In kadar je, je pa super. Je pa res boljše v 2. trimesečju, samo ne nujno že takoj.
Jaz si zgledam še čisto ok, fantu tudi, ampak ko ti gre na bruhanje to enostavno ni preveč erotično stimulativno... Če ti ni, se ne sili, saj so fantje razumevajoči...

Se pa nimaš kaj bat, s seksom ne moreš poškodovat otročka, razen če imaš rizično nosečnost in ti ga g. prepove.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?