|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa
5.2.2007 11:28:17   
kity
so vaše user posted image mučili zobki? Našo namreč že cel teden matra slini se, ima vročino uglavnem jo mučijo zobki , pa upam , da se bo situacija kmalu umirila saj ponoči nič ne spimouser posted image user posted image . Koliko časa je pri vas trajala ta nadloga? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa
5.2.2007 14:42:29   
Baucka
Pediatri pravijo, da zaradi zob ne more dobiti vročine. Mogočega kaj drugega muči.

_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko časa
5.2.2007 16:07:27   
Gordana-3
pri nas traja že dva tednauser posted image , prvi teden je ven pokukal en spodnji zobek, prejšnji teden jo je začel mučiti še drug, tudi ta se sedaj KONČNO vidi. če sta jo ta dva tako mučila, kaj šele bo pri vseh ostalih??? naj še povem, da pri prvi nismo imeli pol tolko problemov z izraščanjem zobkov, kot jih imamo sedaj. tud nam je prejšnja pediatrinja rekla, da zobki ne povzročajo vročine, vendar če nič drugega ni, potem je valjda od zobkov.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko časa
5.2.2007 16:50:08   
mtina
Naš se tudi slini in so zobi na pohodu. Pa je pediater rekel, ko je imel vročino, češ da ni od zobov ... drugi dve pa da so definitivno zobki. user posted image  ol pa vedi kdo ima prav. 

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko časa
5.2.2007 20:44:24   
solatja
glede vročine ne vem, smo pa mi čakali 4 mesce na prvi zobek (takrat se je namreč začela slinit). in se zdej, pri sedmih mescih še vedno slini. je pa pr nas rekla sestra, da se otroci mogoče slinijo zato, ker še ne znajo požirat sline, in da pol, ko se enkrat naučijo, se nehajo slinit, kot bi odrezal. mi se zdej počasi nehamo slinit, začenjamo pa  pljuvat in delat mehurčke, sploh med "govorjenjem",  tk da smo še vedno v zelo dobrih odnosih s slinčki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko časa
7.2.2007 12:57:31   
Sandra*
Kakor jaz vem je pri zobkih skoraj značilna povišana temperatura, ampak tam do 38.5. Ampak pomoje bolj kasneje tam okrog 1 leta.

Našega so matrali prvi zobki 1,5 meseca. Slinil se je kot polžek, vse basal v usta, se zbujal trikrat na noč, prej pa samo enkrat. V soboto pa je dobil najprej en zobek spodaj potem v nedeljo pa še drugega. Zdaj bolje spimo.

< Sporočilo je popravil Sandra* -- 7.2.2007 12:58:06 >

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?