Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 11:18:38
|
|
|
|
Miška76
|
Te podloge za enkratno uporabo prodajajo v Millerju, njihova znamka Babylove, pa še ugodne so.
|
|
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 11:20:36
|
|
|
|
Miška76
|
Se opravičujem, ne Babylove( DM) , ampak Beauty Baby .
|
|
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 11:31:45
|
|
|
|
mimi30
|
V trgovinah kot so Stoma center Sana, Soča oprema, ... to so trgovine z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, prodajajo jogi rjuhe (tudi za otroške posteljice). Rjuhe so na eni strani bombažne na drugi pa plastificirane in jih lahko perete v pralnem stroju.
|
|
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 12:07:15
|
|
|
|
NinKa
|
jaz sem jo kupila v leclercu....pa se mi zdi čist ok. Je pa jogi prevleka, zgoraj mehka, spodaj neprepustna, rob je pa bombaž. Cene se pa ne spomnim, nekej čez 20 eurov.
|
|
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 15:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
v mullerju dobiš tudi nepremočjive podloge različnih dimenzij, ki so pa čisto bombažne ampak tako gosto tkane da ne premočijo - sprobano! ker če daš ako podlogo ki je s kako gumo al kaj takega prevlečeno bo švicala. tudi une za enkratno uporabo imajo polivinil na eni strani in jaz tega ne bo dajala v posteljo!
|
|
|
|
RE: podloga, ko je brez plenic 4.2.2007 17:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Od Racmana se dobijo take podloge, mislim da je točno to LARA opisovala. So čisto bombažne in nič ne premočijo. Mi smo jo v Baby centru kupli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?