|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev? Ja? Ne?
2.2.2007 15:36:48   
Anonimen
No počasi se bo treba odločiti, pa mi ne gre ravno najbolje...

Seliti se iz LJ vKR? Hmmmmmm.

Oditi od vsega kar ti je fajn in blizu, od prijateljev, znancev, vseh interesnih dejavnosti...nihče več mi po selitvi ne bo uletel ob 22h na palačinke, komu le se bo ob tej uri ljubilo vozit? Vse interesne dejavnosti bodo daleč, za vsako stvar se bom morala nekam odpravit nč več ne bo blizu in mimogrede... (vem da KR ni na koncu sveta in da je vse tud tukiuser posted image )

Sej ni prvič da bi pustila vse za sabo in šla nekam na novo kjer ne poznam nikogar... Ampak pri teh letih se mi enostavno ne da več. Nikogar ne poznam, no razen ene sodelavke.

Edina plusa sta novo in dovolj veliko stanovanje ter bližina službe.

Kaj bi storile ve?Kako pa kaj selitve in rošade pri vas? Se vam da? Vam je odveč? Kaj bi ve storile?

Meni se sicer mal bliska kaj bi - nisem pa še čist odločena...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitev? Ja? Ne?
2.2.2007 15:40:51   
dory
Kr...hm kwa pa vem...odvisn kolk ti financno odtehta:)...in po svoje bi sla na to novo pot polno novih izkusenj....pravi prijatelji pa itak ostanejo nc bat :)

< Sporočilo je popravil teja. -- 2.2.2007 15:41:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2007 15:45:30   
muki1
PikecO, mislim, da te bodo zdaj Kranjčanke kar okarale, kaj pa one....saj jih je ja veliko na RR.

Odvisno, koliko ti pomeni druženje s prijatelji. Jaz sem 12km iz MS oddaljena, pa mi je včasih to nepremostljiva razdalja, se mi ne da z avtom cijazit, pa raje ostanem doma user posted image
Se pozna pri socialnih stikih taka selitev, ja......
Ampak če gledaš na to, da se ti ponuja večje in lepše stanovanje, v katerem si lahko urediš topel dom....itak si na koncu največ sama s sabo in ni vseeno, kako se počutiš v svojem domu.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2007 16:28:32   
Marogica
Bom kratka. Mislim, da te v KRanju čaka sreča.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 16:29:58   
soncek&luna
pikec0, te popolnoma razumem... sama sem se iz lj preselila v kr pa sem imela tle samo eno prijateljico... in spoznala tudi kateri so pravi prijatelji... ampak rajs ne bom o tem...

torej po letu in pol bivanja tukaj v kr, sem dobila nova poznanstva, prek rr pa tudi drugace... ni mi problem se vstest v avto in it koga obiskat v lj, ce mi to zapase, ali pa kam drugam pa ceprav je to skoraj selitev narodov, ker imam skrata.

ni mi zal, da sem se preselila sem.... ti bomo pa kranjcanke uletele na palacinke ob 22.00 uri ali pa ti h kaksni

Mami, pika moja!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2007 17:22:42   
nuala
Jaz sem se ze 12x selila v 10 letih, tako da res nisem nikjer doma. Imam pa nekako rada Ljubljano, tu kjer živimo sedaj je pa sploh super. Težko mi bo, ko bo spet treba it!
Drugače pa, nekako sem se navadila da ne shranjujem stvari, ki niso nujno potrebne ali zelo dragocene in živim z mislijo, da človek vse življenje potuje.

Prepričana sem, da tudi Kranj ni slab; znance boš že našla, sploh če pečeš dobre palačinke!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2007 18:00:55   
tascha
in kdaj bodo palačinke? Jest jih že voham.user posted image user posted image
Kot so že druge rekle, ja res se potem obisk izmanjšajo, ampak dobiš pa nove...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2007 18:17:58   
nejcko
Jaz tudi mislim, da je to enkratna priložnost zate. Go for it!!!

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2007 18:31:58   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

....pravi prijatelji pa itak ostanejo nc bat :)

tole tejino za začetek. potem pa: kaj pa imaš za izgubit? oziroma povedano z besedami naših nekdanjih sodržavljanov: "Ko zna zašta je to dobro?". mogoče te pa tam res čaka srečauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 18:40:23   
Anonimen
tole tejino za začetek. potem pa: kaj pa imaš za izgubit?

...jah no sej s prjatli je točno to problem, k sta mi ostala lih enedva za vzorc...

Za zgubit pa itak nimam nič, razen komoditeteuser posted image user posted image , da ko se mi digne neki delat lahk to nardim kadarkoli in kakorkoli in s komerkoli...user posted image

Sam stanovanjo bo pa res fajn, sam mal drago user posted image . Ampak bom pa mela vsaj pralni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa garažo, pa velik (relativno) balkon, pa novogradnja je (so komi parket položili)...pa mim Spliške bom na šiht pešakala user posted image user posted image ...

Sam če se bom selila se me Gorenjci ne bodo več rešili tako zlahka, ker bom s tem zaključila selitveno kariero (upam vsaj).

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 18:44:34   
Primoza
Ejga, qua čakaš (ljubljansko gorenjsko narečje). Seveda so selitve stresna zadeva, ampak mi imamo dobre izkušnje, pa verjetno še kateri. Služba v kraju bivanja? Odlično. Tudi mi smo se preselili (tudi) iz tega razloga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2007 18:55:33   
dory
ejga pikec porka madona...pol bo pa ze cajt za tist kofe,za kterga smo se menil pred davniiiimi cajti...

in ker rada jem, tud na palacinke uvalim :)...pa se tamalo zgago prpelem s sabo, da kuj nardimo atest stanovanjcica :)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2007 18:59:01   
Anonimen
Ejga, qua čakaš [/quote

Da mi zgradijo blok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2007 19:02:20   
Primoza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2007 19:25:48   
Anonimen
zakaj pa se hočeš preselt? samo zaradi vožnje? ker kranj ljubljana res ni neka distanca pa še v kontra smer se voziš tako da še gužve nimaš

sicer pa lahko tudi jaz pridem ob 10h na palačinke user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2007 19:36:48   
Anonimen
okej...

vidim da bodo palačinke hituser posted image ....

Zakaj?
ker je stanovanje v LJ majhno, ker ni pralnega stroja, ker čeprav sem sama hodim sama po sebi, ker stanovanje sploh ni več stanovanje ampak skladišče s posteljo, ker ga najemam (s tem ni nič narobe) pa se ne smem prijavit, ker mam zarad tega še vedno prijavljeno stalno bivališče pri bivšem možu, ker moram kidat sneg če hočem z avtom kam, ker nosim vsak teden cunje prat k švester, ker se mi ne da vstajat zjutri ob 5:00 da grem na šiht, ker mam poln kufr, da gazdarica noče porihtat stanovanja, ker bi rada šla čimdlje in začela znova brez tega da gledam čez ramo...predvsem pa zato da bi spet lahko šla peš iz službeuser posted image user posted image user posted image

Evo grem kupit jajca za palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa faraonke sem pozabila omenit....golazen jednauser posted image

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 2.2.2007 19:37:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2007 19:56:25   
Anonimen
OOoooo, pikec, a ti se boš selila? Sem že prej temo videla, pa nisem odpla, ker nisem vedela, da si to ti.user posted image

Kam pa to nameravaš iti? Pa ne na Planino, a ne? Ti bi šla najbrž sem, kjer je bil dom JLA in boš lepo imela 50 m do službe? Tu je super, jaz bi sem šla. A parkete že polagajo? Imaš pa blizu štadion, bazen z aerobiko in fitnesom,  DVD-teke, vse peš. No, to je sicer približno to, kar v Kranju je ... aja, pa drsališče bodo menda postavili enkrat (kmalu). Pa karate klub je tudi. No ja, saj kaj se pa najde.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2007 21:30:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Zakaj?
ker je stanovanje v LJ majhno, ker ni pralnega stroja, ker čeprav sem sama hodim sama po sebi, ker stanovanje sploh ni več stanovanje ampak skladišče s posteljo, ker ga najemam (s tem ni nič narobe) pa se ne smem prijavit, ker mam zarad tega še vedno prijavljeno stalno bivališče pri bivšem možu, ker moram kidat sneg če hočem z avtom kam, ker nosim vsak teden cunje prat k švester, ker se mi ne da vstajat zjutri ob 5:00 da grem na šiht, ker mam poln kufr, da gazdarica noče porihtat stanovanja, ker bi rada šla čimdlje in začela znova brez tega da gledam čez ramo...predvsem pa zato da bi spet lahko šla peš iz službeuser posted image user posted image user posted image

Se zavedaš, da si si sama odgovorila?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2007 10:06:28   
soncek&luna
splisni, drsalisce naj bi baje bil postavljen ze letos jeseni

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.2.2007 10:18:16   
Anonimen
interesne dejavnosti in nove prijatelje, ki bodo uleteli na palačinke boš dobila tudi v kranju.
Stari prijatelji pa tut nimajo daleč za obisk.

Jz pa ne bi mogla živeti v Lj. Bi se takoj preselila v manjše mesto...

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2007 10:34:16   
Anonimen
Zakaj?
ker je stanovanje v LJ majhno, ker ni pralnega stroja, ker čeprav sem sama hodim sama po sebi, ker stanovanje sploh ni več stanovanje ampak skladišče s posteljo, ker ga najemam (s tem ni nič narobe) pa se ne smem prijavit, ker mam zarad tega še vedno prijavljeno stalno bivališče pri bivšem možu, ker moram kidat sneg če hočem z avtom kam, ker nosim vsak teden cunje prat k švester, ker se mi ne da vstajat zjutri ob 5:00 da grem na šiht, ker mam poln kufr, da gazdarica noče porihtat stanovanja, ker bi rada šla čimdlje in začela znova brez tega da gledam čez ramo...predvsem pa zato da bi spet lahko šla peš iz službe

Po vsem tem kar si sama napisala, jaz ne bi preveč razmišljala in bi šla takoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
3.2.2007 11:40:53   
Mary Poppins
Pa saj si se že odločila, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2007 14:56:16   
African queen
user posted image user posted image user posted image iz česa si delajo nekateri probleme....jaz sem se iz Slovenije selila v Afriko,pa si nisem takih vpašanj postavljala...

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2007 16:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sarita

user posted image user posted image user posted image iz česa si delajo nekateri probleme....jaz sem se iz Slovenije selila v Afriko,pa si nisem takih vpašanj postavljala...

Afrika?! Waw! Kje točno pa živiš?user posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2007 23:34:48   
lucika
saj nocem posta mazat, ampak vseeno: sarita haaaaaaaaaaj! a je kaj vroce dol u afriki?

pikec,ti si pa itak taka faca, da verjamem da se bos vklopla, kamorkoli bos prisla. pomoje je fino, ce imas moznost začet na novo:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?