|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev
1.2.2007 12:06:24   
Anonimen
Pozdraljene!

Saj po vsej verjetnosti je že kje kaj napisano o tem, ampak jaz bi rada takoj odgovor: moja ovulacija bi morala biti v teh dneh ( včeraj ali danes), no pa sem danes opazila rahlo krvavitevuser posted image .... pa še full me boli v jajčnikih

Z fantom se trudila 8 mesec na user posted image pa nisem še nikoli imela krvavitev med ciklusom.

Tko da me pa prav panika grabi ... ima katera že tudi take izkušnje????

Res lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev
1.2.2007 12:35:36   
Anonimen
Verjetno gre za neravnovesje hormonov, nič strašnega, če krvavitev po 2 dneh izgine, če jo boš imela teden dni je zgodnja menstruacija možna zaradi več dejavnikov, če se ne ustavi pojdi ginekologu.

Že parkrat se mi je to zgodilo, pa mi je ginekolog rekel, da je tudi to del ovulacije in da to ne vpliva na zmožnost spočetja, čeprav na prvi pogled izgleda grozno.

Vidva le pridno delajta kljub krvavitvi, če želita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 12:42:54   
andreja2000
v času ovulacije lahko pride do manjše krvavitve in če ta v parih dneh izgine,je to čisto normalo,če pa se ti bo krvavitev pojavljala še čez cel cikelj,lahko gre za kako hormonsko motnjo.
Upam,da gre le za ovulacijsko krvavitev in bo vse vredu.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 12:44:11   
polma
Ne se bat, res je lahko krvavitev le posledica močnejše ovulacije. Včasih nam ga telo takole zakuha. Sploh po 30, če že pašeš v naša leta. Jaz bi tudi po dveh dneh krvavitev klicala G. Sicer pa moje ovulacije tako peklensko bolijo, da sva se z G zelo smejala, ko sem pripomnila-če so ovulacije morda namenjene zanositvi ali odrivanju partnerja, ker me vse tako reže po jajčnikih user posted image . Uživajta pri delu user posted image in veliko uspeha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2007 15:40:42   
Anonimen
Hvala vam za odgovore in upam, da se bo vse uredilo.

Lp

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2007 15:55:00   
tasi81
Meni se je zgodilo podobno. Ovulacijo naj bi imela nekje od 30.1 do 2.2.  30.1 sem bila na pregledu pri ginekologinji, ki pa je rekla da ima občutek da sem že po ovulacijiuser posted image , ampak da sumi da imam pregrado!! Uredu, mi da napotnico za dr. Tomaževiča. Popoldne oziroma proti večeru sem opazila čisto majčkeno krvavitev, bolje rečeno rjavkast izdedek, ki pa ni dolgo trajal. Si ne znam čisto dobro razložit kaj se je zgodilo. A katera ve, a je ta izcedek mogoče posledica ker sem bila na pregledu (naredila mi je tudi ultrazvok)????

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2007 20:01:28   
buča
punce,to ni nič strašnega.To je ovulacijska krvavitev,sama sem jih imela par let preden sem prvič zanosila-sedaj po porodu teh krvavitev ni več.Kar korajžno naprej...user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2007 9:11:32   
helenav
Jaz sem decembra tudi začela krvavet na sredini ciklusa in rezultat je sedaj v mojem trebuščku:)))))) user posted image

držim pesti

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2007 12:31:32   
Anonimen
Iz tvojih ust v božja ušesa.......

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?