|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veselje in Žalost...
31.1.2007 13:07:50   
ČebelicaMaja
Moram se malo potožit, ker sem totalno zmedena. Pravkar so me poklicali, da sem bila sprejeta na neko delovno mesto...hura!user posted image ...pogodba za dol.čas mi je potekla med porodniško in ja, seveda sem vesela, da sem dobila službo, to sem si ful želela... ampak moja pikica je stara šele dobrih 9 mesecev in tako zelo grozno se počutim, ko ne bom več toliko z njo... varstvo imam hvala bogu organizirano- bo med domačimi...pa vendar sem, ko sem odložila slušalko kar planila v jokuser posted image  9 ur odsotnosti je kar veliko, glede na to, da bom šele začela, pa si tudi ne upam zaprosit za krajši delovni čas, saj me bodo potrebovali 100% pa tudi odgovorno delovno mesto je...da bi ostala doma, si enostavno ne moremo privoščit- grozen pa je občutek, da nihče ne bo skrbel zanjo tako kot jaz... saj vem, včasih so šle mame po 3 mes. v službo, pa smo tudi gor zrasli, ampak danes je drugače, zame je drugače...
Kako ste se tiste, ki ste podobno doživele znašle, koliko časa bo trajalo, da se obe navadiva...k sreči bo varstvo doma, tako, da bo v znanem okolju, ampak vseeno imam slabo vest...user posted image ...res, da sem govorila, saj ne bo hudega, saj bo samo en mesec prej...zdaj pa, ko je prišlo do tega, je pa hudo...user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: veselje in Žalost...
31.1.2007 14:15:17   
srki
Ne smeš se obremenjevati s tem. Ko smo delali otroka, smo tudi na to pomislili, da starši ne bomo non-stop z otrokom. Tako da sem se sprijaznila s tem, še preden sem sploh postala mama.

In od doma grem ob 5.20 uri, domov pridem ob 16.00 uri. Pa se mi zdi, da sem (glede na to, v kakšnem tempu živimo), še vedno dovolj z otrokom in mu nudim, kar mu pač moram.

Takšno je pač življenje. Veseli se, da si dobila službo in da boš s tem denarjem lahko marsikaj omogočila ravno tvojemu otroku.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2007 21:41:32   
žanai
Ojla!

Ne skrbi, saj bo!
Boš pa tistih nekaj ur, ko boš z njo res polno izkoristila.
Pa sploh je fino, da bo varstvo doma. user posted image  Po mojem vama bo obema tako lažje.
Pa prvih nekaj dni se ji res posveti, ko prideš domov in se bo hitro navadila.

Imam kolegico s Poljske in pri njih traja porodniška le 15 tednov, potem pa nazaj v službo za poln delovni čas. Tako da si ti še zmeraj na boljšem! user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 9:18:02   
CAPA
Pozdravljena!
Bila sem v isti situaciji- dobila sem službo, ko je bil prvi otrok star 9 mesecev. Dala sem ga v privat varstvo (tam okoli 5-7 otrok). Bil je kar dosti bolan, tako da sem bila tudi dosti na bolniški - kar pa mojemu novemu delodajalcu ni bilo najbolj všeč - PA KAJ NAJ?!? Ko sem zanosila v druge, mi je pogodba potekla v času porodniške...
Sedaj sem v porodniški za drugo user posted image . Stara je štiri mesece. In ne boš verjela... ko sem odprla tvoj link... je je poklical šef in me spraševal če lahko pridem kaj prej nazaj in če sploh ta namen imam. Rekla sem mu, da namen imam, vendar še ne ob koncu marca (ko gre sodelavka v porodniško). Naša mala bo takrat stara šele 6 mesecev. Ne vem, ne vem,... Že zaradi varstva in vse...
PA TUDI ŠKODA SE MI ZDI ČASA, KI BI GA LAHKO PREŽIVELA Z user posted image user posted image !

Starši so imeli, imajo, in bodo imeli vedno veliko težkih odločitev!

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2007 21:47:50   
Metuljček Cekinček
Delam v večjem slovenskem podjetju in sodelavke, ki delajo na višjih delovnih mestih, so precej skrajšale porodniški dopust in se vrnile na delovno mesto že po šestih mesecih.

V mojih očeh niso nič manj mame kot jaz, ki sem ostala z metuljčkom doma do konca porodniške. So prav tako skrbne in ljubeče mame kot vse ostale. Imajo pač tako delovno mesto, ki to zahteva od njih.

Pomembno je, da takrat, ko si s svojim metuljčkom, se mu posvetiš v celoti.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?