Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:29:28
|
|
|
|
Kalina
|
Enako.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:29:37
|
|
|
|
Kuba
|
Veš kako pravijo: Zarečenega kruha se največ poje.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem 100%, da bova za vekomaj skupaj. Sva karakter, izgubljeni duši prejšnjih razmerij z obeh strani. Sicer pa jaz pravim, za kar se trudiš, za tisto boš užival. Drugače povedano...kar v mladosti seješ, v starosti žanješ.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:34:12
|
|
|
|
Pajaca
|
To se tud jaz dostikrat sprašujem. Jaz nisem prepričana, lohk da bova, lohk pa da bom dons na poti domov srečala kakšnega luškanga na petrolu (moram ravn tankat) k me bo čist zmešal in..... bom jutri jokala kaj naj naredim.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:35:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Berem včasih kaj za nazaj kako ste ene prepričane, da se nikoli ne boste razšle s partnerjem. Da bo vaša družina vedno skupaj in oh in ah. Jaz osebno nisem prepričana da bova ostala skupaj čeprav vse klapa ampak po moje nikoli ne veš kaj pride. Se trudiva oba da ostanemo skupaj, pa vseeno nikoli ne veš kaj pride. In nekako si ne upam trditi da bova mož in žena do konc živl`en`a Hja, to sem tudi jaz že enkrat napisala. Nikoli ne reci nikoli. Pa se mi zdi, da se je takrat zelo razburil Bafrak (al kak je že ), pa trdil, da je on 100%%%%%%. Ja seveda. Jaz zase ne morem dati roke v ogenj, kaj šele za drugega. Pa mam svojega kretenčka doma ful rada, pa si zaenkrat ne morem predstavljati življenja brez njega (ja, kar verjemite ), ampak kdo mi lahko garantira, da me naslednji mesec ne obsedel hudič pa mi bodo hormoni začeli divajti ? Nihče. No v glavnem, truditi se je treba...roke v ogenj pa ne damo.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem 100%, upam pa . Je pa res da nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Berem včasih kaj za nazaj kako ste ene prepričane, da se nikoli ne boste razšle s partnerjem. Katere pa so to?
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:43:23
|
|
|
|
soncece24
|
A ni ravno to čar zveze? DA nisi 100% kaj te čaka jutri in živiš za trenutek, uživaš v sreči, ki jo imaš zdaj in ne razmišljaš kaj bo jutri - nič ni stoprocentno, plus tega ti lahko partnerja vzame še vse kaj drugega kot pa druga ženska. Moje mnenje je, da nikoli ne smeš zveze jemat kot samoumevne in bit prepričan, da bosta za vedno skupaj.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:44:25
|
|
|
|
Marogica
|
Prepričana? Ja, danes sem, vprašaj me jutri znova..... Torej garancije ni nobene in resnično človek ne ve, kaj se lahko zgodi jutri, čez 5 let, mogoče celo 10. Ne meni ne mojemu možu. p.s. Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili....
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da.... Lepo ne?
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:48:14
|
|
|
|
baguSka
|
No, res je ena pdb debata enkrat ze bla in so takrat padali vroci odgovori. Jaz v NIC nisem 100%-na. Se vase ne.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:48:23
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili.... So pa vsi ločenci bili 100% poročeni
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:49:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da.... Lepo ne? Ne ga srat A misli resno, ali pa se heca? Ker jaz tudi mojemu parvim, da ma srečo da ma mene, ker druga ga itak ne bi hotela meti. Samo jaz se hecam. In vsak dan mu pravim ali da je seksi ali da je lep. In zakaj potem živi z njim
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:50:59
|
|
|
|
baguSka
|
Le zaka je toliko ločenih? Najbrž se niso poročili, ker so bili 100%, da se bodo ločili.... To verjetno ne! Ampak tudi niso bli 100%-ni pomoje, da se nikoli ne bodo locili!!
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislm da se ni hecala Ja ne vem zakaj. Letos sta se poročila. Mogoče zato k on isto zanjo misli Pač sta se najdla, jst ne vem. Itak sta pa glih za skupej.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:51:48
|
|
|
|
.malina
|
Uh, nati, ti pa si optimistka. Pa verjetn še precej mlada. Ti pa želim, da bo tvoja trditev držala.
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:52:33
|
|
|
|
lojzika
|
Takole je napisala Karin 24 Drugače pa midva sva te stvari (delitev stanovanja in premoženja) že vse prej predebatirala, čeprav nimava namena it narazen. Iz strani: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1193215&mpage=1&key Brez zamere Karin,
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:54:09
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Aja pa še ena iz ust moje "kolegice": moj je itak tolk grd da ga nobena ne povoha, tku da.... Lepo ne? Ne ga srat A misli resno, ali pa se heca? Hec v katerem je tudi del resnice. Tud jaz poznam tako deklico, ki sicer pravi, da je njen njej sicer vsec po dusi torej notranjosti in to potem dopolnjuje tudi njegovo zunanjost, ki je drugace nebi opazila. Torej VE, da je tako 'grd', da druge tud povohale nebi..
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:54:31
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Letos sta se poročila. Mogoče zato k on isto zanjo misli
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:56:17
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Takole je napisala Karin 24 Drugače pa midva sva te stvari (delitev stanovanja in premoženja) že vse prej predebatirala, čeprav nimava namena it narazen. Iz strani: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1193215&mpage=1&key Brez zamere Karin, In kaj je s tem narobe, lojzika? Če nisi poročen in imaš skupne stvari se je pametno nekatere zadeve zmenit slloh preden do česar pride - tudi midva sva se zmenila kdo kaj dobi (mislim za večje stvari kot so stanovanje in avto), če greva narazen. Pa to ne pomeni, da bova šla, ampak sem pač mnenja, da se je dobro zazihrat še v dobrih časih.
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:58:38
|
|
|
|
Kuba
|
Se strinjam so sončkom, bolje imeti čiste račune in dolgo zvezo...
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:59:11
|
|
|
|
baguSka
|
Se strinjam popolnoma. Kot dva odrasla cloveka, ki se popolnoma zavedata, da nobena stvar na tem svetu ni stoprocentna. Da se zarecenga kruha zelo veliko poje in da nikoli ni garancije za nobeno stvar...
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 12:59:18
|
|
|
|
lojzika
|
To ja ampak jaz še vseeno ne upam trditi da ne bova šla narazen
|
|
|
|
RE: kako ste lahko prepričane 30.1.2007 13:00:56
|
|
|
|
baguSka
|
Ja sej tud ona ne trdi tega!?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?