Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako dobiti jajcece darovalke? 30.1.2007 3:35:52
|
|
|
|
PikaNogavicka
|
Jaz sem sla skozi dva cikla injekcij, pa sem sproducirala samo po eno jajcece. Prvic, s srednje mocno dozo je jajcece dozorelo ze na 12. dan cickla (normalno pri meni je 14-16. dan). Drugic, z vecjo dozo, pa je jajcece dozorelo ze na 10. dan. Torej zgleda, da vecje doze pri meni samo pospesijo eno in edino jajcece Na svoje mi je sicer dvakrat uspelo zanoti lani, pa sem obakrat imela zgodnji SS. Ja, pa 42 jih imam... Leta 2002 sem uspela zanositi trikrat in tretjic je ratalo. Ampak takrat sem bila precej mlajsa... No, ja... slabo kaze. Pa razmisljam, da bi poskusila z jajcecem darovalke. Ampak menda v Sloveniji darovalk prakticno ni. Ena prijateljica mi je rekla, da je slisala da Slovenke hodijo v Prago. A know kaj ve o tem? Ali pa ce ima kdo kaksno drugo ideja, ki ne bi stala vec kot trikrat toliko kot samoplacniski IVF?
|
|
|
|
RE: kako dobiti jajcece darovalke? 30.1.2007 7:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti samo lahko povem, da v sloveniji jajčeca ne boš dobila, ker proizvajaš svoja jajčeca. V moji zgodovini postopkov sem pridelala v vsakem postopku po nekaj jajčec, vendar so bila vsa nezrela in tako nisem pršla nikoli do ET. Pozanimala sem se kako je z darovanim jajčecem, saj mi je G namignil, da se bo to skoz ponavljalo in da naj počasi začnem razmišljat o donorju, pa sem dobila naslednji dgovor, dokler imam svoja, nisi upravičen do darovanih jajčec. Edina možnost bi bila Praga, kjer pa bi šla kot samoplačnik. Koliko stane ne vem točno, vendar sem zasledila, da od 600.000 sit do milijon tolarjev. Veliko o Pragi in postopkih lahko prebereš na drugem forumu http://www.neplodnost.info/forum/, tam boš tudi zvedela ceno. Cenejše variante so smao alternativa, od akupunture, bioenergije, prehrana, refleksoterapija........ verjela ali ne, kar nekaj ženskam pomagala. boljši učinek je ob skupnem sodelovanju alternative z uradno medicino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?