Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:09:37
|
|
|
|
Blejka26
|
zakaj pa greš predčasno v službo???glede plače pa ne vem.po moje dobiš vseeno pol porodniške?'
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:15:37
|
|
|
|
til
|
Tudi jaz sem šla en mesec prej v službo ampak smo se zmenili tako da delam po 4 ure decembra in mi takrat niso plačali nič ( sem dobila samo porodniško) zdaj januarja ko pa sem bila že redno v službi in isto delala po 4ure pa mi bodo dali celo plačo. Tako,da nisem na socialno nič prijavljala. Takšna je moja situacija in upam, da ti je vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:39:42
|
|
|
|
Maja_77
|
V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z je nenadomestljiv... sploh pri slabi plači
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne gre za vprašanje eksistence družine, potem boš problem rešila v trenutku, ko se boš odločila, kaj ti je pomembnejše - biti ob otroku ali zadovoljiti direktorje. Kako je pa z izplačilom financ, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:54:45
|
|
|
|
Blejka26
|
ne pusti se izsiljevati šefu in preživi svoje trenutko ob ker ti bo nekoč verjetno žal,da si popustila in žal ti bo za izgubljene trenutke z otrokom.premisli. vsaka ženska ima pravico 12mesecev porodniške.
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 30.1.2007 11:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za pol delovnega časa šla v službo po 105 dneh. Zakaj? Ni bilo druge variante, žal. Sva si pa z možem delila pol pol - 4 ure on, 4 ure jaz. Priprada ti pol porodniške in pol plače s celo malico in potnimi stroški.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?