|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predčasno nazaj v službo- prekinitev porodniške?
29.1.2007 21:52:48   
Maja_77
Pozdravljene,
prosim vas za pomoč. In sicer zanima me, kako je, če grem predčasno (pred iztekom porodniške) nazaj v službo, ampak le na 4 ure? Kaj se porodniška prekine? Ali se podaljša za čas tistih 4. ur? Kako je potem s plačo (pol porod.nadomestila in plača ali cel porodniš.nadomestilo+plača?)
Če je katera v podobni situaciji ali ve kako to gre- prosim za pomoč.

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro...
29.1.2007 22:09:37   
Blejka26
user posted image zakaj pa greš predčasno v službo???glede plače pa ne vem.po moje dobiš vseeno pol porodniške?'

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Maja_77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 22:15:37   
til
Tudi jaz sem šla en mesec prej v službo ampak smo se zmenili tako da delam po 4 ure decembra in mi takrat niso plačali nič ( sem dobila samo porodniško) zdaj januarja ko pa sem bila že redno v službi in isto delala po 4ure pa mi bodo dali celo plačo. Tako,da nisem na socialno nič prijavljala. Takšna je moja situacija in upam, da ti je vsaj malo pomagala.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 22:39:42   
Maja_77
V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z user posted image je nenadomestljiv...  sploh pri slabi plačiuser posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 22:52:16   
Anonimen
Če ne gre za vprašanje eksistence družine, potem boš problem rešila v trenutku, ko se boš odločila, kaj ti je pomembnejše - biti ob otroku ali zadovoljiti direktorje.

Kako je pa z izplačilom financ, pa ne vem.

(odgovor članu Maja_77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 22:54:45   
Blejka26
ne pusti se izsiljevati šefu in preživi svoje trenutko ob user posted image ker ti bo nekoč verjetno žal,da si popustila in žal ti bo za izgubljene trenutke z otrokom.premisli.user posted image vsaka ženska ima pravico 12mesecev porodniške.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 10:23:22   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_77

V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z user posted image je nenadomestljiv...  sploh pri slabi plačiuser posted image user posted image

Šla bi hitreje v službo, če bi imela recimo res odgovorno delovno mesto in bi od tega ali pridem prej nazaj ali ne bilo odvisno funkcioniranje celotne firme - predvsem delovna mesta drugih zaposlenih. Če pa maš neko "običajno" delovno mesto in si kolikor tolikor pogrešljiva pa si pač šef ni uspel najti primernega nadomestila za tebe pa meni na tvojem mestu na kraj pameti ne bi padlo, da se prej tam naslikam - služba bo že počakala, tvoj user posted image je pa samo enkrat tako majhen.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Maja_77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 11:03:45   
Anonimen
Jaz sem za pol delovnega časa šla v službo po 105 dneh. Zakaj? Ni bilo druge variante, žal. Sva si pa z možem delila pol pol - 4 ure on, 4 ure jaz. Priprada ti pol porodniške in pol plače s celo malico in potnimi stroški.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?