|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlažilec zraka
29.1.2007 16:23:22   
kepa*
Ker je naš mulček pogosto prehlajen in zadnje čase precej pokašljuje, je zadnji čas, da nabavimo vlažilec zraka.
Ker sem na tem področju popolni laik, potrebujem vašo pomoč. Kateri vlažilec zraka mi priporočate, kakšne so cene in kje ga kupiti? Imela pa bi takega z ionizatorjem, če je to ok.

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vlažilec zraka
29.1.2007 16:53:35   
Udb
Jaz sem ga nabavila pred 14 dnevi in sicer Lanaform vlažilec + ionizator. Zadeva je super - od takrat naprej spi mali celo noč (kar se do sedaj ni dogajalo - star pa je 15 mesecev), pa tudi mož, ki je astmatik ne kašlja več toliko.

Tako da jaz priporočam. Aja, stal je pa 16000.  http://www.mimovrste.com/katalog/index.php?cat_id=1183
Tukaj imaš nekaj " primerkov".user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 19:32:19   
žanai
Ojla!

Ali ima kdo po uporabi vlažilca težave s plesnijo v sobi, kjer ga uporabljate? Nam se je po dveh mesecih uporabe začela delati nad oknom.  user posted image
Kakšen nasvet?

Pozdravček!
Žanai

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 21:20:25   
viv_
Mi imamo tega:
http://www.dihajzdravo.com
Meni je super, tamala nikol več ponoči ne kašlja!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2007 21:12:49   
NRMM
user posted image

No mi imamo takega in sem tudi zelo zadovoljna z njim,mala četudi je prehlajena zelo malo kašlja ponoči.Bil je pa 12.000SIT v Merkurju.

Žanai nam se sicer vlaga ne nabira v prostoru,je pa ogroooooooooomno več praha,katerega bi bilo potrebno brisati vsak dan,ker po dveh dneh je televizija urnebes od prahu.user posted image user posted image Če se ti vlaga nabira,pomeni,da je preveč vlažen prostor,preveri vlago s kakšnim vlagometrom.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?