Hope2
|
Jakec tako se nažalost vleče večini. Jaz sem šele po enem letu šla na prvi pregled in potem je trajalo več kot 2 leti, da sem opravila vse preiskave, ki so bile vse bp in nato še slabo leto, da sem pršla v postopek OBMP. Tebe še čaka veliko, vsaj slikanje maternice in laparoskopija,pap test,hormoni, spolno prenosljive bolezni za oba, za moža še spermiogram, brez tega te ne spustijo v postopek. Se pravi, da tudi pri Rešu nimaš kaj počet, razen samoplačniškega spermiograma. Lahko pa dobiš napotnico od svoje G, tvoj mož pa od svojega osebnega zdravnika, se naročita pri Rešu na razgovor. Z napotnicami je zastonj razgovor, Lahko opravita tudi spermiogram, ki je nekje 40 evrov in tako bosta vsaj vedela, če ni mož krivec. Reš dela tudi na koncesijo in če je dobre volje in če se mu pove tehten razlog, se pravi da ni denarja in če on odloči, da je čas za postopek (kar malo dvomim v vajinem primeru, amapk nikoli ne veš) vaju vzame pod koncesijo že v prvem postopku. V tem primeru ne prideš takoj na vrsto ampak čez 3 ali 4 mesece, lahko tudi kak mesec več. Vsekakor prej kot v ljgk. Več ti ne vem kaj povedat, pač moraš čakat in čakat in čakat. Včasih je bolje ne prehitevat čas, ker vsi nadaljni posegi niso toliko nedolžni. Še to, dobro se pozanimaj glede plačila razgovora in spermiograma, da ne bo kasneje kaj narobe, ker smo že slišali, da je ena plačala. Mogoče ne bi bilo slabo opraviti razgovor in potem postaviti še vprašanje ali te lahko z uz spremlja skozi cikel, ob jemanju klomifena, da vidi ali imaš O. Reš ponavadi to vedno dela, ampak ne vem koliko stane, mislim, da so punce rekle, da je z napotnicami zastonj. Tudi to se pozanimaj, če bosta ubrala to varianto. S tem bi potem lahko že velik izvedela
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.1.2007 15:54:36 >
|