|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje zmedene misli,...
24.1.2007 18:48:17   
Anonimen
Razmišljala sem ali bi bila kot anonimna ali ne. Pa sem se odločila, da bom rajši kar anonimna, ker ne želim da me določene osebe, na tem forumu prepoznajo, saj ne želim dodatnih vprašanj zakaj tako razmišljam.
Zadeva je pa takšna. Z možem sva skupaj že kar nekaj časa. Imava se super, ljubiva se, urejava si stanovanje. Jaz poleg dela še študiram. Jaz službe nimam še za nedoločen čas, mož jo sicer ima, ampak je bolk tako tako ta njegova služba. Ravno zaradi moje službe si enostavno še ne upam v ta podvig. Hkrati pa dvomim ali sem pripravljena na ta korak v življenju. Po drugi strani, pa je želja po otroku vsak dan večja, močnejša, zato me moževa reakcija pred parimi dnevi niti ni tako zelo šokirala, ko je rekel, da želi da do konca leta začneva delat na otroku. Priznam da obožujem otroke. in vse kar je povezano z njimi. Ko gledam stvari, ki bi jih rada nekoč kupila svojemu otroku, kar cvilim od navdušenja zraven. Še ko kupujem zase nisem tako navdušena kot takrat ko kaj kupujem za kakšnega malčka. Sploh če kupujem za našega 11 mesečnika. Za moževega nečaka, ki je najin sonček. Svakinja nama je že podarila zibko, nekaj stvari, češ kdaj bova pa midva imela otroka. Očitno si vsi okoli naju želijo najinega otročka. In enostavno preveč pritiskajo na naju. Pa mi tašča pomoli nečaka v roke, dej vprašaj teto, kdaj boš dobil sestrično ali pa bratranca. Sej ne rečem, da mi ne godi, da si želijo da jima dava vnuka, po drugi strani pa ne želim pritiska,... ker ga bova imela ko ga bova midva hotela imeti. Pa potem od moje mami namigovanja, da z nama nekaj ni uredu, ker kljub temu da nimava kontracepcije še nisem zanosila,...lalalala aaaaaa. Sploh ne vem kako naj ljudem okoli sebe dopovem, da naj naju nehajo nadlegovati kdaj bova imela otroka. Edino svoji babici se res lahko zahvalim, ker naju s temi vprašanji ne nadleguje. Vedno pravi, da ko bo pravi čas bova vedela in takrat se lotila tega življenjskega podviga. Podviga, ki nama bo najino življenje postavilo na glavo. Prav tako sem/ sva deležna s strani prijateljev vprašanj kdaj bova imela otroka. A sem samo jaz tako čudna, ali je res tako težko razumet in dopovedat ljudem da se to njih ne tiče? Vem, pa da bojo vsi res veseli ko bova midva sporočila veselo novico, kar me potolaži, da imam dobre prijatelje ob sebi, ki mi/nama želijo da se nama uresniči želja po otroku.Vem, da za vas tole nima nobenega smisla,... samo mogla sem nekako svoje misli izlit iz svoje glave. Če ima katera kakšen pameten nasvet,...lepo prosim,....

user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje zmedene misli,...
24.1.2007 19:02:50   
juniorka
Ja, pibližno vem, kako je v tem obdobju, sem tudi jaz odlašala in si hkrati želela! Pol pa ko sva začela na tem, pa..mine leto..nič...mine drugo leto, pa preiskave..nič...po treh letih pa ravno, ko bi se morala na umetno naročiti, pa je ratalo...
Je pa blo zoprno, ko so drugi namigovali, tako kot pri tebi, pol pa sem se znajdla in rekla, da delava na tem, pa ni nihče več nič vprašal, samo sva res delala na tem... Je pa tudi pri meni mož že prej hotu, pa sem jaz mal zavirala, da sva se pol že skor skregala, češ da če bi prej probala, ne bi blo treba vsega doživljat, blabla... Vsekakor, nikoli ne veš, kdaj je tisti čas in če si otroka želiš, je vedno pravi čas, samo prepustit se je treba in ne preveč razmišljat..Prav?
Lepo se imej in upam, da se namuser posted image  čimprej pridružiš!lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 19:03:01   
zarjica
Bravo. Te razumem in te podpiram v tvojem razmišljanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 19:20:14   
copka
te cisto razumem, ker je pri nama isto. Sedaj je svakinja noseca in vsi mene sprasujejo, ja kaj pa vidva. Pa jim recem, ja a nimate dovolj eno nosecnico na letouser posted image
Sicer sva brez zascite in pac ce se bo prijelo se bo, nacrtno pa zaenkrat se ni. Ker vsi vejo, da jaz bremzam, da ni nacrtno, potem tudi jaz kasiram vsa vprasanja ala: pa dej no, jaz hocem necaka; drugi pa: dej no, da se bodo nasi imeli s kom igrat; stara mama: a mi bos dala pravnuka, preden umrem: sedaj je se nasa mami zacela: ja ko sem bila toliko stara kot ti, sem ze imela tebe. user posted image  JA IN?

Zaenkrat pravim v hecu: vaja dela mojstra! Nocem, da ima otrok take plavutke kot oci namesto nog, pa kosmate noge kot mami....user posted image pa se malo nasmejimo pa imam mir

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2007 19:20:42   
*marjetica*
To je čisto vajina odločitev. Ko se bosta počutila pripravljena za ta korak, ga bosta pač naredila. Je pa res, da je vse odvisno tudi od starosti. Js sem stara 28 in vem da je že moj čas prišel, zato sva se z mojim user posted image  da začneva delati nauser posted image .

Ne obremenjuj se pa z besedami drugih!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2007 19:58:44   
pin
Ko sem okolici povedal, da sem poročena, so me spraševali v katerem mesecu semuser posted image
za bruhat. Vem kako je v tvoji koži. Ti kar povej, da bodo obveščeni, ko boš noseča. Pa ravno par dni nazaj mi je bilo slabo (virus?), pa glej ga zlomka...spet: kaj si nosečauser posted image

Misli, da se vsi ukvarjamo z enakimi problemi. Zakaj ne odnehajo????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 20:24:41   
Anonimen
Aja,..pa zadnjič me je soseda vprašala kdaj se mi izteče porodniška?!? Sem mislila,da me bo na rit vrglo od šoka! Komaj sem ji dopovedala da midva še nimava otrok, da me je verjetno zamenjala s svakinjo. Ampak da ne, ne,..hja verjetno bo ona bolj vedela kot jaz. Zanimivo da vsi "vejo"da imava otroka, samo midva o tem ničesar ne veva. Svašta,... Pa pred poroko je bilo isto,... nimam besed,....bedaki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2007 21:22:30   
Blejka26
user posted image čas bo že pokazal kdaj sta pripravljena na user posted image .

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2007 21:39:09   
soncece24
Joj, kot da bi jaz to zgodbo napisala - s tem da pri nas moj dragi bremza, ne jaz user posted image user posted image user posted image Veš kaj sem že jaz vse slišala od sorodstva, ne moreš verjet - babica me je vprašala, če se ne prime user posted image user posted image user posted image Pa podobne zadeve. Jaz jim kr povem, da bova imela otroke, ko bo nama pasalo, pa je. Pa odkar sem mami, ki me je stalno spraševala, če ji mam kaj za povedat rekla, da ji pred 3 meseci itak ne mislim povedat me skoz v trebuh gleda - za popenit user posted image Sam jaz se vedno majn sekiram. Vsaj vem, da bodo ful veseli, ko bom res noseča, tudi to je neka tolažba.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2007 22:43:51   
komarka
Hojla!¨Dejstvo je da se vedno najde folk k sprasuje stvari, ki sejih nic ne ticejo!!! In pol je to tema, ki je ze tako obcutljiva...

Eni so pač fibrci in tistim moras preprecit dostip, da te ne ranijo. potem so pa še ljudje, ki ti iskreno zelijo dobro sam dostkar na neroden nacin, sam ko si obcutljiv je tezko najt pravi nacin. take pa pomoje lahko vzames kot spodbudo.

Kar se pa prtavega casa tice- pomoje ga to ni nikol!
Pred 14 dnevi so me tle punce ful pomirile glede tega, ker sem se počutla kot ti-samo da sem že bila "porinjena" v nosečnost.

Ma njabols je bit iskren s sabo in ko zmores se odločit, potem pa itak ne ves kaj te čaka. Nekateri se dolgo trudijo, drugim takoj rata...ampak potem je pred nami še 9 mesecev, pa celo življenje!

In ni nujno da se bos takoj čutla pripravljeno. Js se vcas mal pohecam, ko mi lubi rece kako bova-pa saj mava 9mesecev casa. No, sedaj ze odštevava.

Pa tud nimava stalnih sluzb in js moram koncat faks... Ampak mi je ful lepo gledat mozeka, kako mu je to v spodbudo. Pa naju je kr povezalo-mava eno skupno rec, nekaj najinega.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?