|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modrooka
13.9.2004 14:02:09   
dory
Kako se kaj pocutis? Vse ok? Porocaj kako je bilo na pregledu..Urh je tak luskan ginekolog, ful obvlada in res si loh brez skrbi pri njem...

pobozaj busija...

teja&maj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Modrooka
13.9.2004 14:21:50   
modrooka
Teja živjo!

Sem kar vredu, če še slabosti ne bi bilo, bi bilo krasno. Bruham ne (vsaj to), je pa kar neprijetno.
Zaenkrat je stanje kar zadovoljivo, sicer pa bom mirna šele po pregledu (bom poročala kako bo bilo ;) ).

Ob 10h sem naročena. A najprej grem do sestre, pa te potem pošljejo na preiskavo krvi? Kako izgleda vse skupaj? :zmeden:

Lep dan ti želim,
modrooka :sloncek:.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Modrooka
13.9.2004 19:47:57   
dory
Ves jaz sem hodila k Strazarjevi v Škofjo loko...tam je blo vse na enem mestu..kri, voda, pregled in UZ...kako je v kranju ne vem...ko bos prsla v porodnisnico spodaj sestri oddaj kartico, potem pa ponavadi kar dolgo cakas..pol stece samo od sebe...ti bojo lepo povedali kam in kako..prvic se bos mal lovila, drugic pa bos se profi :)

pobozaj busija

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Modrooka
13.9.2004 19:47:58   
dory
Ves jaz sem hodila k Strazarjevi v Škofjo loko...tam je blo vse na enem mestu..kri, voda, pregled in UZ...kako je v kranju ne vem...ko bos prsla v porodnisnico spodaj sestri oddaj kartico, potem pa ponavadi kar dolgo cakas..pol stece samo od sebe...ti bojo lepo povedali kam in kako..prvic se bos mal lovila, drugic pa bos se profi :)

pobozaj busija

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Modrooka
14.9.2004 9:39:01   
modrooka

Hvala Teja za spodbudne besede. :rozica:

A ti veš za kakšno fajn parkirišče pri porodnišnici v Kranju ali vsaj kje blizu? Jutri res ne bi rada preveč blodila tam naokrog... :ups:

Lp,
modrooka :sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Modrooka
15.9.2004 16:36:48   
sonček2*
Glede poteka pregleda....jst hodim k Handžarju, pa je blo tko (verjetno je pri Urhu čist isto), da sm šla prvič samo na gin. pregled, potem me je naročil na UZ (čez cca 1 teden), šele potem enkrat na posvetovalnico (tam ti vzamejo kri, vodo, zmerijo pritisk in te stehtajo - to posvetovalnico imaš enkrat na mesec približno), na katero greš v porodnišnico tam pri informacijah oz. vratarju takoj na desno. Upam, da sm ti pomagala, glede parkiranja ti pa želim vso srečo, sej boš dobila, ni tko hudo težko dobiti frej - jst vedno dobim.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Modrooka
17.9.2004 0:06:03   
modrooka

Sonček2,

ful hvala za pomoč. Sicer sem prebrala prepozno, vendar je bilo točno tako, kot si napisala. Pa tut s parkiranjem sem imela ful srečo. Sem dobila nsproti porodnišnice. Ultrazvok imam sedaj v ponedeljek in komaj čakam. Bo šel tut možek z mano. Res se že ful veselim. Bom kaj več napisala v ponedeljek, ko bo to za mano :).

Lep pozdravček,
modrooka :sloncek:!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?