Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KONEC S ŽIVCI 22.1.2007 19:29:28
|
|
|
|
tosja
|
Draga anonimna, kot prvo bi na tvojem mestu ZAMENJALA ginekologa!!!
|
|
RE: KONEC S ŽIVCI 22.1.2007 20:39:08
|
|
|
|
til
|
Ali naj te da na kakšne preiskave ali pa resnično zamenjaj G. Jaz sicer eno leto nisem mogla zanosit pa me je takoj dal na slikanje maternice in pol so mi ugotovili da imam pregrado in so mi delali laparo in histeroskopijo nato pa še enkrat histeroskopijo da so jo odstranili pol pa me je zopet poslal na slikanje maternice, da se je prepričal če je vse O.K. medtem pa je tudi moj mogel it na spermogram, ki je tudi pokazal, da je vse O.K. po tem pa sem kmalu zanosila. Ne obupaj samo zahtevi tisto kar ti pripada in to je da naj te G. napoti na preiskave in boš videla, da bo vse O.K. Veliko sreče ti želim.
|
|
RE: KONEC S ŽIVCI 23.1.2007 10:56:35
|
|
|
|
Maša
|
absolutno moraš bodisi takoj zamenjati giekologa ali pa vsaj prositi za drugo mnenje-pač samoplačniško-brez reklame-ampak če si iz Lj. ali okolice ti predlagam dr.Kobal-Celovška cesta SREČNO in javi se še
|
|
|
|
RE: KONEC S ŽIVCI 23.1.2007 11:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijateljica je imela 2 meseca skupaj menstruacijo. Ko se je končno pojavila pri G, ta ni nič ugotovil, kot da je vse popolnoma OK. Potem pa ni več vedela, kaj naj, saj je bila slabokrvna in se je odločila, da obišče bioenergetika. Ta ji je rekel, da je nekaj narobe z njenimi zobmi. Res je imela zob, ki pa je bil mrtev. Potem ji je razložil, da mrtev zob v telo seva strupene snovi. Ženske pa smo baje narejene tako, da če je kaj z nami narobe najprej krvavimo iz nožnice. Ko si je poštimala zobe, se ji je menstruacija ustavila. S primerno prehrano pa je tudi krvno sliko lepo izboljšala. Včasih tudi G ni vsega kriv
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?