|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na koncu z živci, moja zgodba
22.1.2007 19:25:51   
Anonimen
Drage moje najprej lepo pozdravljene!

Ne morete si mislt kako sem jest vesela, da vas imam in da vidim, da nisem samo jest tista, ki trpi in joče! Da ne bo pomote tega nobeni oz. nobenemu ne privoščim!

Torej imam velik problem pa sploh ne vem kaj mi je! Sedaj pa k stvari!

Pred 3-leti sva se z možem odločila za user posted image  in prenehala sem z tabletki. Tako kot piše v navodilah in tako kot mi je svetoval G. sva počakala 6-mesecev za "varno zanositev"! Torej, v 6-mesecih po koncu jemanja tabletk nisem in nisem dobila M. vendar vsi pravijo, da je to normalno, da ne dobiš takoj in sva čakala in čakala in ........ dokler ni končno prišla M. Ne morete si mislt kako sva je bila vesela še nikoli prej ne tako. Potem pa drug problem ni in ni hotla it. To pomeni, da sem 4mesece nonstop karvavela pa je 2 dni ni bilo pa je spet prišla in ostala 6 mesecev in tako znova in znova- popolnoma nemogoče pridt do user posted image . Ko me je G. končno sprejela me je pogledala in razložila, da imam čudno obliko jajčnikov in da bo malo težje s zansitvijo in dobila sem tablete za čiščenje materince. Pa je bilo potem 2 mesca dobr in potem spret nič več- zgodba se je ponovila od začetka. Pri drugem pregledu so bile ugotovljene ciste- pa baje nič nevarne niso! Jest res ne vem al me G. zaj. kaj?
Torej kaj naj pa zdaj?

LP

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 22.1.2007 23:35:57 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KONEC S ŽIVCI
22.1.2007 19:29:28   
tosja
Draga anonimna, kot prvo bi na tvojem mestu ZAMENJALA ginekologa!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 20:39:08   
til
Ali naj te da na kakšne preiskave ali pa resnično zamenjaj G. Jaz sicer eno leto nisem mogla zanosit pa me je takoj dal na slikanje maternice in pol so mi ugotovili da imam pregrado in so mi delali laparo in histeroskopijo nato pa še enkrat histeroskopijo da so jo odstranili pol pa me je zopet poslal na slikanje maternice, da se je prepričal če je vse O.K. medtem pa je tudi moj mogel it na spermogram, ki je tudi pokazal, da je vse O.K. po tem pa sem kmalu zanosila. Ne obupaj samo zahtevi tisto kar ti pripada in to je da naj te G. napoti na preiskave in boš videla, da bo vse O.K. Veliko sreče ti želim.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 10:56:35   
Maša
absolutno moraš bodisi takoj zamenjati giekologa ali pa vsaj prositi za drugo mnenje-pač samoplačniško-brez reklame-ampak če si iz Lj. ali okolice ti predlagam dr.Kobal-Celovška cesta

SREČNO in javi se še

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 11:20:03   
Anonimen
Prijateljica je imela 2 meseca skupaj menstruacijo. Ko se je končno pojavila pri G, ta ni nič ugotovil, kot da je vse popolnoma OK. Potem pa ni več vedela, kaj naj, saj je bila slabokrvna in se je odločila, da obišče bioenergetika. Ta ji je rekel, da je nekaj narobe z njenimi zobmi. Res je imela zob, ki pa je bil mrtev.
Potem ji je razložil, da mrtev zob v telo seva strupene snovi. Ženske pa smo baje narejene tako, da če je kaj z nami narobe najprej krvavimo iz nožnice.
Ko si je poštimala zobe, se ji je menstruacija ustavila. S primerno prehrano pa je tudi krvno sliko lepo izboljšala.

Včasih tudi G ni vsega kriv user posted image

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Na koncu z živci, moja zgodba
23.1.2007 12:10:50   
Anonimen
Ojla anonimna in vse ostale,
tudi pri meni je bila zgodba priblizno enaka. In sicer non-stop user posted image  pa sploh niso vedl zakaj. No in ko se mi je se pritisk dvignu me je doktarca poslala na preizkave in guotovitev- ŠČITNICA. Ja pri meni je bil to razglog in sedaj, ko sem popravla s tem smo že naročili in konec marca pričakujemo našo prvo user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker vem kako se drage moje počutite vam želim veliko sreče in čimprejšno user posted image  ali user posted image  ampak definitivno pa user posted image .

Lp in srečno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?